Photo diary | Week #1 2016

Mijn eerste photo diary van dit jaar! Wel iets later dan gepland, maar oké. Ik had veel andere posts vooruit gepland, vandaar dat ik deze nu plaats. Ik laat jullie graag zien wat ik deze week allemaal heb gedaan.

Maandag 4 januari 2016
Na twee leuke weken vakantie is het weer tijd om naar school te gaan. Een nieuw jaar moet natuurlijk goed ingeluid worden met een lekkere lunch met een vriendinnetje. Hmm, de keuze is dan snel gemaakt; Hema is aaaltijd een goed idee.

lunch-photo-diary-1 IMG_1026

Dinsdag 5 januari 2016
Ik woon in het noorden van het land, dus deze dag was niet zo geslaagd. We zouden op school afronding hebben van ons eigen bedrijfje met een afsluitende presentatie voor de aandeelhouders. Door het weer ging dit helaas allemaal niet door, het was spekglad. Het was gewoon te gevaarlijk om de straat op te gaan, dus dat heb ik dan ook niet gedaan. Ik ben lekker binnen gebleven en heb lekker wat blogjes gelezen, fotootjes gemaakt en een beetje gerommeld op mijn kamer.

noord-nederland-ijszel

Woensdag 6 januari 2016
Alweer vrij, dan maar weer lekker fotootjes maken. Dit keer van de hondjes, ze willen alleen echt nooit fatsoenlijk op de foto. Ze zijn met zijn drietjes, dus gaan elkaar irriteren, blaffen, liggen, staan, liggen, staan, liggen.. en noem maar op. Maar alles behalve een beetje normaal voor de camera zitten, daar doen ze niet aan. Daar zijn wel wat leuke foto’s uitgerold.

IMG_1015 hondjes-kimmetjekims-photo-diary-2

Donderdag 7 januari 2016
Oke, weer een dag met slecht weer. Na zoveel dagen binnen zitten gaat dit best wel vervelen, ik wil dan wel graag weer naar buiten. Vrij zijn en weg kunnen is wat anders dan vrij zijn en binnen moeten zitten, en niet anders kunnen. Maar goed, ik heb in de middag nog even geluncht met een vriendinnetje en toen heb ik een nieuwe foundation en highlighter gekocht. In de avond nog wel bij de juwelier gewerkt, het weer was gelukkig stukken beter geworden. Ik heb op mijn werk een aantal mooie productfoto’s gemaakt voor de site. Ik word hier alleen altijd zo hebberig van, ik wil al die sieraden kopen.

catrice-make-up-photodiary

lunch-photodiary-1

Vrijdag 8 januari 2016
Eindelijk, het weer is dan weer een beetje opgeknapt. Na deze soort van 2,5 week vakantie is het dan toch echt weer de hoogste tijd om naar stage te gaan. Dan toch best wel weer jammer, want van die vrije dagen zijn nooit verkeerd. Ik ben even bezig geweest met mijn communicatieplan, maar dit is echt nog lang niet af. Ik kan mezelf er veel te moeilijk toe zetten, hmpf. Meestal als ik eenmaal in een verslag zit gaat het wel goed, gelukkig! Deze dag ontving ik ook oorbelletjes van Kokokoi waar ik ontzettend blij mee ben!

kokokoi-oorbellen-swarovski-kimmetjekims

Zaterdag 9 januari 2016
Op zaterdag moet ik eigenlijk altijd werken, dus ben ik van 9 tot 5 van huis. Daarna ben ik samen met mijn vriendinnen uit eten gegaan en hebben we wijntjes en drankjes genuttigd in een gezellig restaurant. Heerlijk een vers stokbrood met kruidenboter en tapenade vooraf, kipsate met satesaus, friet en salade als hoofdgerecht, zoo lekker. Alleen daarna zat ik te vol voor een ijsje, dus heb ik maar een drankje genomen. Toen alles op was, zijn we nog even gaan stappen. Was weer een geslaagd avondje!

IMG_1039

Zondag 10 januari 2016
Na een aantal uurtjes slaap was het alweer tijd om uit bedje te gaan. We kregen bezoek, altijd gezellig. We hebben die middag gezellig wat gedronken en we hebben de dag afgesloten met frietjes, mjum!

Liefs Kimberley

11 Reacties

 1. 12 januari 2016 / 07:09

  Aaaaaah die hondjes! Zo schattig! Je hebt nog best een goede foto van ze gemaakt ondanks dat ze altijd bewegen en doen haha.

 2. 12 januari 2016 / 07:53

  Leuke diary Kim! En die hondjes, oohh zo schattig! Heerlijk hoor, die extra dagen vrij. Lucky you! Ik had namelijk al helemaal geen kerstvakantie, laat staan ijsvrij. Lunchen bij Hema is altijd lekker! x

 3. 12 januari 2016 / 08:02

  Heel herkenbaar, ik heb die dinsdag en woensdag ook thuisgezeten. Donderdag moest ik wel naar stage, maar wat was ik blij dat het vrijdag mooi weer was en ik weer normaal naar buiten kon! Klinkt alsof je een leuke week hebt gehad!
  Liefs

 4. 12 januari 2016 / 09:21

  Alweer vrij was iets wat ook ik vorige week vaak had!
  XOXO esmee

 5. 12 januari 2016 / 10:16

  Lijkt me echt bizar om gewoon niet de deur uit te kunnen door het weer, wauw!

 6. 12 januari 2016 / 10:36

  Hele leuke foto’s en die teckeltjes <3!!

 7. 12 januari 2016 / 11:08

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik vind je haarkleur zó mooi xx

 8. 13 januari 2016 / 20:20

  Wat leuk om te zien kimberley! prachtige foto’s weer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1