Je persoonlijke ontbijtbord & ontbijtmok maken!

kimmetjekims

Het ontbijt is toch wel iets wat je niet moet overslaan: dat is de start van de dag! (oke eerlijk, dit is niet mijn ontbijt elke dag, maar wel erg lekker) Maar wat dan als je een ontbijtje ook nog leuk kunt maken, met een gepersonailseerde mok en bord, dan wil je het zeker weten niet overslaan! Onlangs mocht ik via Bulbby een heel leuk ontbijtbord en mok ontvangen die je in verschillende varianten helemaal naar jouw smaak kunt maken. Maar je kunt bij deze webshop niet alleen borden en mokken laten bedrukken, ook nog tientallen andere producten als tassen, kleding, accessoires voor honden, accessoires voor in de keuken en nog veel meer.

img_7034

Wat heb ik besteld?
Het was natuurlijk voor mijn ontzettend moeilijk om iets uit te kiezen op de webshop. De tassen met opdruk zijn namelijk ook super gaaf, maar omdat ik nog nooit eerder een bord en een mok had laten bedrukken heb ik hiervoor gekozen. Op mijn mok staat ‘www.kimmetjekims.nl’ en op mijn bord staat ‘Breakfast with Kimberley… Mmm delicious’.

img_7039

Hoe werkt het? 
Je kunt dus van alles uitkiezen op de webshop. Er zijn allemaal verschillende producten zoals ik al zei. Het is maar net wat jij leuk vind of zoekt en je kunt het bij Bulbby laten bedrukken met je eigen naam, je bedrijfsnaam of met de naam van je dochter, je vriend of beste vriendin. Aangezien het ook bijna Pasen is kun je ook heel leuk ontbijtborden of ander servies laten maken in de Pasen-stijl. Zo zijn de borden al voorbedrukt met leuke versiersels voor Pasen en kun je je er eigen twist aan geven door je eigen naam er op te zetten of die van je familie. Maar zo kun je dus eigenlijk voor elke gelegenheid wel een leuk bordje of mok aanschaffen. Of… natuurlijk een ander leuk product!

kimmetjekims

Wanneer is het dan klaar en wordt het bezorgd?
Heb je haast? De bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden wanneer je het voor 14:00 besteld. Bij mij duurde het ook maar twee dagen, ik stond er versteld van dat het zo snel binnen was, aangezien het toch wel speciaal gemaakt moet worden.

kimmetjekims

De kwaliteit van het bord en de mok
De kwaliteit vind ik ook zeker goed. Het is gemaakt van keramiek en wanneer je geen zin hebt om af te wassen, kun je deze ook gewoon in de vaatwasser doen. Zelf hebben wij geen vaatwasser en heb ik ze dus gewoon afgewassen met de hand, maar de kwaliteit blijft goed.

kimmetjekims

Ik ben blij met mijn nieuwe items van de webshop Bulbby! Ik ben aan het sparen voor mijn uitzet dus dan is het erg leuk om deze twee hier aan toe te voegen.

Wat vinden jullie van deze items?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

8 Reacties

 1. 26 maart 2018 / 13:46

  Ah wat super leuk! Leuke tekst heb je er ook op gezet!

 2. 26 maart 2018 / 16:45

  Wat super leuk!!! De tekst op het bordje is ook heel leuk verzonnen :) Ik ben nu wel benieuwd naar de rest van de items die ze verkopen, even kijken, hihi!

 3. 26 maart 2018 / 19:13

  Wat ziet het er ontzettend leuk uit! Wat zijn de prijzen eigenlijk, of lees ik daar nu overheen?

 4. 27 maart 2018 / 07:00

  Ontbijt is voor mij de belangrijkste maaltijd van de dag en ik ontbijt ook altijd heel uitgebreid. Deze items zijn zo mega schattig en leuk!

 5. 27 maart 2018 / 09:19

  Wat ziet dit er leuk en vrolijk uit!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 68 = 70