Personal | Wishlist maart 2016

wishlist-maart-kimmetjekims

Wensen, ja die heeft iedereen toch? Ik noteer altijd al mijn kleding, make-up en accessoires wensen in mijn notities op mijn mobiel, maar vandaag deel ik graag een deel hiervan met jullie. Lees je mee?

wishlist-maart-kimmetjekims

Mijn notitie op mijn mobiel wordt bijna wekelijks aangevuld, want als ik dan weer iets leuks zie langs komen op blogs of op websites, komt het er gewoon weer tussen te staan. Jammer is dan wel dat ik het niet allemaal kan aanschaffen, want ja; je moet ook wensen houden en ik kan het simpelweg ook gewoon niet betalen.

wishlist-maart-kimmetjekims
Maar wat staat er nu eigenlijk momenteel op fashion en beauty gericht op mijn wishlist? Zoveel mooie items, ik heb ze al meerdere keren in mijn webshop winkelwagen gehad, maar ik heb ze nog steeds niet gekocht.

wishlist-maart-kimmetjekims

♡ Rose Goud Roze Limited Edition Horloge – My Jewellery
Hoe leuk is deze? Ik ben al erg lang opzoek naar een roze horloge met een rosé gouden kast. En deze is perfect, misschien moet ik dan toch maar eens afstappen van mijn Michael Kors en gewoon voor zoiets gaan?

♡  Palette Chocolate Bonbons – Too Faced
Deze zie ik bij zoveel bloggers voorbij komen en voor mij als liefhebber van palettes, roze en chocolade mag deze echt niet ontbreken van mijn wishlist. Wat een plaatje is het!

♡ Sport ondergoed – Calvin Klein
Nu ik straks weer meer wil gaan sporten als het mooier weer wordt, wil ik natuurlijk ook een leuk setje sport ondergoed (want ja, dit motiveert mij om nog meer te gaan sporten). Al zo lang wil ik deze eigenlijk. Maar ik heb met mezelf afgesproken; deze mag ik pas wanneer ik het écht nodig heb en wanneer ik dus écht meer ga sporten. Prima deal toch!?

♡ Telefooncase iPhone 6 – Michael Kors
Heel eerlijk kon ik niet het perfecte plaatje vinden, maar ik vind de Michael Kors telefoon hoesjes toch wel erg gaaf. Vooral die met de gouden details en heel veel glitters! Ik ben echt net een kraai, ik houd van alles wat glimt.

♡ Pink Tassel Bag – My Jewellery
Ik ben nog nooit ZO verliefd geweest op een tas. Ik ben blij met mijn pareltjes van Michael Kors, maar kijk dit snoepje. Perfecte kleur, handig formaatje.. En dan heb je de details zeker nog niet bekeken? Wat een leukie is dit!

♡ Kaars Cotton Candy – Yankee Candle
Al heel wat keertjes heb ik nu verschillende kaarsjes gehad van het merk Yankee Candle. Ik ben er helemaal fan van! Tot nu toe vond ik alle geurtjes die ik heb gehad nog heerlijk. Eigenlijk ben ik al tijden zo benieuwd naar deze smaak, daarom staat ‘ie op mijn wishlist. Is iemand van jullie bekend met deze kaars van Yankee Candle?

wishlist-maart-kimmetjekims

♡ Rose gouden ring – Bronzallure
Deze kwam ik tegen op de Instagram van Lieke Biemans, wat een leuke! Helemaal mijn ding, iets waar ik nooit tegen aan loop helaas. Tot dat ik hem bij Lieke zag, oh deze komt ook zeker op mijn wishlist!

♡ Suede Jurk – My Jewellery
Deze jurk is er in diverse kleuren, maar ik heb deze er maar uit gepikt. Niet alleen deze vind ik mooi, ik ben dol op jurkjes en rokjes. Laat dat mooie weer maar snel komen, dan kan ik snel de nieuwe rokjes en jurkjes aan die ik al binnen heb gekregen.

♡ Skater Skirt – My Jewellery
Oh eentje met streepjes, die heb ik nog niet! Haha, dat klinkt alsof ik de rest wel al heb, maar dat is natuurlijk niet zo. Ik ben gek op de skater skirts, ik heb ze nu in diverse kleuren en kan er niet genoeg van krijgen, want wat zitten ze fijn en wat zijn ze leuk!

♡ Polaroid Pink – Instax
Wie wil er nu niet een Polaroid? Stiekem is het allemaal hartstikke handig dat we tegenwoordig foto’s kunnen maken met de mobiele telefoon. Maar ergens vind ik het nog zo leuk om fotootjes op te hangen op mijn kamer. Daarom zou deze perfect zijn, één klik en de foto is gemaakt en uitgeprint.

♡ Shirt met tekst – My Jewellery
Deze shirtjes zijn bij verschillende winkels en webshops wel te verkrijgen, shirtjes met tekst! Je kunt ze gewoon overal bij combineren en zijn meestal ook aan te schaffen voor een klein prijsje. Gewoon een musthave voor in je kledingkast, ik heb er momenteel erg weinig van.. Daarom hier vandaag op mijn wishlist.

♡ Mac Lipstick – Mac Cosmetics
Er staan nog zoveel pareltjes van Mac op mijn verlanglijstje. Ik vind het echt prachtige lipsticks, van een goede kwaliteit. Zo wil ik nog graag de Pink Plaid, Brave, Faux.. Nou en ga zo maar door, een hele Mac-wishlist kun je wel zeggen.

wishlist-maart-kimmetjekims

Zoals jullie wel kunnen zien aan mijn wishlist kun je zo zien welke webshops ik graag bezoek en van wat voor soort items ik houd. Hebben jullie ook een wishlist paraat staan?

Liefs Kimberley

28 Reacties

 1. 4 maart 2016 / 05:45

  Wat een mooie items allemaal.. Dat er allerlei MAC lippies op je wishlist staan, dat snap ik helemaal haha!

 2. 4 maart 2016 / 06:15

  Mooie items staan er op je wishlist! Het telefoonhoesje van Michael Kors is inderdaad erg leuk! Een polaroid camera zou ik ook graag nog willen. En al die Mac lipsticks, er staan er ook nog een hoop op mijn lijstje.

 3. 4 maart 2016 / 06:47

  Het is bijna allemaal roze, haha, wat leuk! Zo mooie items allemaal, dat Too Faced palette zou ik ook wel willen.

 4. 4 maart 2016 / 07:17

  Oeehh dat roze tasje vind ik super leuk!! En de rest is ook heel mooi :) X

 5. 4 maart 2016 / 07:22

  Aaaah, bijna alles is pastel roze, dus je kan je vast wel voorstellen dat ik hier extreem hebberig van word! Vooral het tasje vind ik TE pretty <3 Perfect item voor de lente en de zomer!

 6. 4 maart 2016 / 07:35

  Ik snap wel waarom dit allemaal op je wishlist staat, het zijn allemaal zulke leuke spulletjes! De suede jurk is prachtig! Mac Faux is trouwens ook echt het geld waard, ik gaf hem aan mijn vriendin voor haar verjaardag en het is echt een paretje.
  Liefs,
  Elles

 7. 4 maart 2016 / 07:45

  Wat een prachtige items staan er op je wishlist! Ik ben bij deze ook verliefd geworden op de ring, wat een plaatje.

 8. 4 maart 2016 / 08:13

  Wat een leuke wishlist! De ring en het horloge zijn echt super mooi, ik snap nu wel waarom je die zo graag wilt hebben.

 9. 4 maart 2016 / 09:08

  Wat een mooie items! Het Bon Bon palette is prachtig, toevallig staat mijn review net vandaag online mocht je het leuk vinden. :)

 10. 4 maart 2016 / 09:08

  Wat een mooie items allemaal! Ik heb de pallete van Too Faced ook op mijn wishlist staan

 11. 4 maart 2016 / 09:30

  Ik snap wel dat dat alles op je wishlist staat 😉 ! En dat kleurtje… laat de lente maar komen haha.

  Ik heb eer instax, doe er eigelijk veel te weinig mee.. oeps

 12. 4 maart 2016 / 10:07

  WAt een mooie wishlist heb je! Die Yankee candlee cotton candy klinkt wel erg lekker trouwens.

 13. 4 maart 2016 / 10:33

  Leuke items! Je houd van roze haha duidelijk ;).

 14. 4 maart 2016 / 10:43

  Wauw! Wat een hoop mooie items. Heel veel van deze items zou ik ook wel willen hebben!!

 15. 4 maart 2016 / 11:07

  Ik heb een heel lange wishlist… wat een mooi horloge, die zou ik ook wel willen hebben, nice!

 16. 4 maart 2016 / 11:16

  Haha, zo herkenbaar! Ik drop ook altijd alles in m’n telefoon. Soms bijvoorbeeld zelfs als ik naar het Kruidvat ga, in de hoop dat ik me aan m’n lijstje ga houden. 9 van de 10 keer kom ik alsnog thuis met spullen die ik niet nodig had en de spullen die ik wel nodig had ben ik voor het gemak eventjes vergeten, haha. Mooie wishlist met allemaal mooie merken!

 17. 4 maart 2016 / 12:33

  Wat een leuke wishlist! Dat roze horloge is echt heel cute <3

 18. 4 maart 2016 / 13:31

  Mooie wishlist. Ik spot heel veel roze hihi! Een polaroid camera is echt heel leuk, vooral voor in de zomer. Ik raad je aan eentje te kopen bij de Hema, daar zijn ze stukken goedkoper!

 19. 4 maart 2016 / 18:41

  Ik zie een hoop moois voorbij komen. Dat horloge is tof <3 En MAC lipstick staan altijd wel op mijn wishlist haha, steeds valt er een af of komt er een bij.

 20. 4 maart 2016 / 21:00

  Wat een mooie wishlist! Ik heb zelf ook een polaroid. Echt super leuk dat je direct je foto’s in handen hebt!

 21. 5 maart 2016 / 13:34

  Wat een mooie items! Ik heb zelf de Instax en hij is zooo leuk!!

 22. 5 maart 2016 / 21:06

  Oehh pretty! Echt een geweldige wishlist 😛

 23. 6 maart 2016 / 17:52

  Alleen al als ik deze wishlish zou bekijken en ik zou niet weten van wie hij is, zou jij als eerste door mijn hoofd schieten, hihi. Je hebt een super leuke wishlisht Kimberley! Het horloge vind ik ook heel leuk maar ik zit met hetzelfde dilemma als jou, vind het moeilijk om mijn MK ineens aan de kant te schuiven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

43 − = 35