PERSONAL | THROWBACK INSTAGRAM DIARY #6

throwback-instagram-diary-kimmetjekims

Dat is alweer lang geleden dat ik een throwback Instagram diary heb geplaatst! Volgens mij september, dus het is nu wel weer eens tijd voor een nieuwe. Sinds kort gebruik ik voor mijn blog ook mijn persoonlijke Instagram account, die je hier kunt vinden. Ik ben druk bezig met het vernieuwen van mijn blog + Instagram, dus ik zou het leuk vinden als je beide volgt. Dan kun je van alles op de hoogte blijven.

Ik vind het altijd heerlijk om oude foto’s terug te kijken en herinneringen op te halen. Daarom vind ik het ook zo leuk dat mijn moeder vroeger voor ons allemaal fotoboeken heeft gemaakt. Ik pak ze er geregeld nog eens bij en blader dan door de oude foto’s heen, dat vind ik zo leuk!

throwback-instagram-diary-kimmetjekims

10 juli 2015 – Groningen was geweldig met lieve Nicole
Iets wat ik heel vaak deed, en eigenlijk nog steeds wel doe: op stap met één of meerdere vriendinnen naar Groningen. Groningen vind ik gewoon een super leuke stad, om te winkelen, maar een avondje stappen daar is ook zeker niet verkeerd. Hier zat ik met een vriendin in de trein, richting Groningen!

throwback-instagram-diary-kimmetjekims

16 juli 2015 – Sunnybeach is gewoon geweldig met m’n allerliefste vriendinnetjes
Dit is een foto die gemaakt is bij een feest op Guava Beach, bij Totally Summer. We gingen elk feest af en konden ook echt geen kroegentocht overslaan. Zo zijn er nog heel veel meer van zulke leuke foto’s, maar deze vond ik wel heel erg leuk. Het voelt zo raar dat het nu alweer bijna 2017 is. Het lijkt echt als een maand terug dat we daar stonden, wat was dat leuk!

throwback-instagram-diary-kimmetjekims

20 juli 2015 – The tans will fade but the memories will last forever.. Sunny beach 2015, je was geweldig
En toen alweer een foto van Sunnybeach, maar toen was het alweer voorbij. Een van de meest geweldige vakanties die ik ooit heb gehad was toch echt wel Sunny beach 2015 met mijn beste vriendinnen. Elke dag zonnen, shoppen, feesten en natuurlijk allemaal heerlijke cocktails drinken. Soms zou ik nog wel eens terug willen, gewoon omdat het echt zo’n leuke week was!

throwback-instagram-diary-kimmetjekims

26 juli 2015 – Terrasje met ouders
Dit is iets wat ik in de zomer heel vaak doe, een dag je weg met mijn ouders en dan ergens terrassen. Ik heb daar nu eigenlijk alweer zoveel zin in, ik ben echt een zomer-mens. Doe mij maar het hele jaar door zomer.. Maar goed, ik zou nog even moeten wachten, maar dan is het altijd leuk om er even een throwback van de zomer er bij te pakken.

Vinden jullie het ook leuk om oude foto’s terug te kijken? Zo, dit was weer een terugblikje! Willen jullie vaker een ‘Throwback Instagram Diary’ zien? Laat het dan maar eventjes weten! Ik zou het ook leuk vinden als jullie zoiets laten zien op je blog, ik houd namelijk van zulke persoonlijke artikelen.

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF   

14 Reacties

 1. 21 december 2016 / 08:27

  Zo leuk om een throwback te doen! Ik kijk ook wel eens terug op mijn instagram en vind het zo leuk om dat terug te kijken. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 21 december 2016 / 09:32

  Super leuke foto’s kim! Zeker vaker persoonlijke artikelen plaatsen.

 3. 21 december 2016 / 09:44

  Heerlijk om zo even terug te blikken, leuke foto’s!

 4. 21 december 2016 / 11:20

  Dat blauwe jurkje blijft leuk! Ja ik kijk zelf ook regelmatig foto’s terug! Vind altijd echt leuk om te zien, maar wat je zegt tijd vliegt!

 5. 21 december 2016 / 18:15

  Heel erg leuk! Echt genieten om zo terug te denken aan iets leuks!

 6. 21 december 2016 / 18:51

  Zo, dit zijn flinke throwbacks! Wel echt superleuk en zomers :)

 7. 21 december 2016 / 22:15

  Wat leuk om dit te zien! Je ziet er echt heel anders uit dan twee jaar geleden, grappig. Lijkt me leuk om dit vaker voorbij te zien komen! Malou x

 8. 29 december 2016 / 12:50

  Leuke foto’s, heel leuk om eens terug te kijken! Soms gaat de tijd zo snel…

  Liefs, Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

78 + = 83