Personal | Throwback Instagram Diary #5

instagram-throwback-photo-diary-5-kimmetjekims

Mijn laatste Throwback Instagram Diary is nog niet zo lang geleden, maar aangezien ik een tijdje niet aanwezig ben geweest, laptop was naar de maker, ik was zelf niet helemaal fit en ik had het erg druk, vond ik het tijd voor een nieuwe Diary. Daar is ‘ie dan, vandaag deel ik nummer #5 met jullie op mijn blog.

Ik vind het altijd heerlijk om oude foto’s terug te kijken en herinneringen op te halen. Daarom vind ik het ook zo leuk dat mijn moeder vroeger voor ons allemaal fotoboeken heeft gemaakt. Ik pak ze er geregeld nog eens bij en blader dan door de oude foto’s heen, dat vind ik zo leuk!

instagram-throwback-photo-diary-5-kimmetjekims-5
25 juni 2015 – Leuk dagje gehad met @saskiamobron
Hier was ik een dagje weg met een vriendinnetje van mij, Saskia! Ik ken haar van de opleiding Marketing & Communicatie en sinds dien kunnen we het super goed met elkaar vinden. We zitten nu al een tijdje niet meer op school en we gaan nog steeds met elkaar om, zo leuk vind ik dat.

instagram-throwback-photo-diary-5-kimmetjekims
28 juni 2015 – Toen m’n haar nog blond was..
Vorig jaar, 28 juni deed ik mee aan de colorrun in Leeuwarden met twee vriendinnen. Super leuk, beetje rennen door allerlei gekleurde verf. We gooiden elkaar ook helemaal onder het verf, we hadden echt de grootste lol natuurlijk. Tot dat we thuis kwamen en het na twee keer douchen nog niet uit ons haar wilde. Ik heb toen echt van alles geprobeerd, maar het wilde echt niet gewoon. Toen moest ik mijn haar bruin verven, vandaar de tekst; toen m’n haar nog blond was. Het was namelijk knal geel geworden door de colorrun, ik kon echt niet normaal meer over straat. Maar gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ik doe alleen denk ik nooit meer mee aan een colorrun.

instagram-throwback-photo-diary-5-kimmetjekims
5 juli 2015 – Beachrockers 2015, écht een van de beste festivals!
Toen ik nog fotocollage’s maakte, haha dat is alweer een tijd terug! Maar wat was dit een leuk festival. Ik ben echt gek op Beachrockers, dit is een festival bij ons in het noorden waar ik echt elk jaar weer naar uit kijk. Dit jaar was ook weer super leuk! Ik weet nog heel goed dat het vorig jaar super mooi weer is en dat we konden genieten van het zonnetje, van heel veel lekkere drankjes, van de muziek en van het water waar dit festival aan ligt. Op naar Beachrockers 2017!

instagram-throwback-photo-diary-5-kimmetjekims
8 juli 2015 – Lieve oma <3 <3 Na 5 foto’s nog steeds met haar ogen dicht haha
Dit is mijn lieve oma, ze is inmiddels alweer 96 jaar oud (als ik het goed heb)! Ze is trouwens niet mijn oma, maar de oma van mijn moeder. Altijd leuk dat je nog bij haar op bezoek kunt. Deze foto is ook gemaakt in de zomer tijdens een bezoekje bij haar. Hier had ik trouwens ook nog wel best bruin haar, ik ben wel benieuwd; wat vinden jullie mooier, bruin of blond haar bij mij?

Vinden jullie het ook leuk om oude foto’s terug te kijken? Zo, dit was weer een terugblikje! Willen jullie vaker een ‘Throwback Instagram Diary’ zien? Laat het dan maar eventjes weten! Ik zou het ook leuk vinden als jullie zoiets laten zien op je blog, ik houd namelijk van zulke persoonlijke artikelen.

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

7 Reacties

 1. 20 september 2016 / 14:47

  Leuke foto’s weer Kimberley! Die foto met de oma, van je moeder is echt te lief :)

 2. 20 september 2016 / 15:58

  Wauw, speciaal dat je nog steeds de oma van je moeder om je heen hebt. Echt schattige foto is dat ook 😀 Beachrockers lijkt me echt leuk :O

 3. 20 september 2016 / 17:48

  Ah wat een lieve foto van jou en je oma!
  En vind fotoboeken ook altijd zo leuk om dingen terug te kijken. <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 21 september 2016 / 07:10

  Ik heb ook een keer meegedaan aan de colorrun en ik was blij dat alle kleur er in 1 keer afwas.. Hele leuke foto’s weer!

 5. 21 september 2016 / 08:39

  Wauw, geweldig eigenlijk dat de oma van je moeder er nog is! :) Zelf mijn beide oma’s nog voor mijn geboorte overleden helaas.

 6. 21 september 2016 / 08:55

  Wat een leuke throwback! Ik kan ook zo genieten van het terugkijken van foto’s, vooral oude selfies zijn lachwekkend!
  Liefs,
  Elles

 7. 1 oktober 2016 / 16:25

  Ik vind het altijd best grappig om oude foto’s te bekijken, zeker omdat er altijd wel één of ander beschamend/grappig/leuk verhaal achter schuil gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

57 − 47 =