Personal / Tag | Save or kill tag

tag-kimmetjekims

Het is weer tijd voor een tag! Dit is alweer een tijdje geleden dus dan mag het ook wel weer eens. Kim heeft deze tag bedacht en ik vind het echt een super leuke tag. Benieuwd welke keuze ik zal maken en wil je iets meer over mij persoonlijk te weten komen? Lees dan verder!

tag-kimmetjekims-save-or-kill-tag

♥ Lipstick of nagellak?
Oh gelijk al zo’n moeilijke vraag! Het liefst lipstick, want dat vind ik zo leuk staan. Maar op het moment heb ik een beugel en dan vind ik lipstick niet altijd mooi uit komen. Dus voor nu kies ik voor een fleurige nagellak van Essie.

♥ Apple of Samsung?
Zonder twijfel; Apple natuurlijk. Ik ben een beetje een doorgeslagen fan van Apple. Ik wil er echt alles van hebben, daarom heb ik ook een iPhone, een MacBook en een iPad. Het besturingssysteem vind ik ideaal en daarnaast vind ik het ook apparaten met een prachtige uitstraling.

tag-kimmetjekims-save-or-kill-tag

♥ Catrice of Essence?
Catrice, daar ben ik toch net wat meer fan van. De producten vind ik altijd fijn en daarnaast vind ik de vormgeving van Catrice ook net wat ‘luxer’. Essence heeft wel hele schattige producten moet ik toegeven, maar helaas niet altijd iets voor mij.

♥ The Voice of Holland of Idols?
Heeeel eerlijk? Ik kijk heel af en toe Idols, maar dat is het ook wel. Ik vond het altijd leuke programma’s, maar ik kijk bijna geen tv meer. Ik lees liever blogs of ga wat leuks doen met vriendinnen.

tag-kimmetjekims-save-or-kill-tag

♥ Patat of pizza?
Dit zijn beide mijn favorieten, ik kan dus zoo moeilijk kiezen. Patat is altijd mijn favoriet al geweest, vroeger ook, dus ik denk dat ik dan toch maar voor een patat ga met heel veel saus en een lekkere snack.

♥ Bed of bank?
Mijn bed! Ja, dat is toch wel echt mijn vriend. Ik vind het niet zo gezellig om overdag op bed te liggen, want ik houd ervan om mensen om me heen te hebben. Maar mijn bedje ligt heerlijk en daar zit/lig ik toch wel liever op dan op de bank.

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

♥ Bloggen of social media?
Neeeee?! Moet ik echt kiezen? Ik ben verslaafd aan beide kan ik wel zeggen. Bloggen is echt mijn hobby, en ik zou het me niet meer voor kunnen stellen zonder mijn blog. Maar goed, Instagram is ook wel echt mijn favo, net zoals app en Snapchat. Ik kies toch voor bloggen, gelukkig kun je met de mensen die je op appt spreekt ook nog gezellig in het echt ontmoeten.

♥ Laptop of telefoon?
Ik kan echt niet zonder mijn MacBook, maar ik denk dat ik toch kies voor mijn telefoon. Die is zo handig, als ik hem een dag vergeet mis ik hem gewoon (yes, zo erg is het). Dus ik ga in dit geval toch voor mijn telefoon.

tag-kimmetjekims-save-or-kill-tag

♥ Benen of oksels ontharen?
Ik wil eigenlijk allebei gewoon, wat ik bijna bij elke vraag denk. Maar dan ga ik toch voor oksels, benen moeten ook mooi zijn maar als ik iets vies vind is het wel okselhaar, bah.

♥ Channing Tatum of Ed Westwick?
Ik kende Ed Westwick niet, maar ik heb hem eventjes opgezocht. Hmmm, die mag er best wel zijn! Ik kies voor hem, aangezien ik (jullie zouden het wel heel gek vinden) niet zo gek ben op Channing Tatum. Hij ziet er natuurlijk best leuk uit, maar het is totaal niet mijn type.

Pfoe, wat was dit een moeilijk lijstje met vragen! Maar ik ben er door gekomen. Als jullie het leuk lijkt om meer te weten te komen over mij, zeg het dan, dan gooi ik vaker persoonlijke artikels online. Wanneer je deze tag wil overnemen, tag Kim dan eventjes.

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

16 Reacties

 1. 10 mei 2016 / 04:57

  Leuke tag is dit he. Ik vind het overigens onzin dat lipstick af en toe niet zo mooi uitkomt omdat je een beugel hebt. Nies van waar, je lipstick ziet er op de foto’s altijd mooi uit dus dat zit echt tussen je oren hihi :-)!

 2. 10 mei 2016 / 05:05

  Wat grappig om te lezen dat jij voor nagellak zou gaan. Ik heb ook een beugel en daarom wil ik juist lipstick dragen. Ik krijg dan meer het gevoel dat mijn lippen meer opvallen dan mijn tanden, haha!
  Liefs,
  Elles

 3. 10 mei 2016 / 06:42

  Dit is zeker een leuke tag! Ga hem ook nog op mijn blog plaatsen. Ik snap wel wat je bedoeld met lipstick en een beugel. Als ik een mooie roze lipstick op heb dan heb ik het idee dat mijn beugel nog meer opvalt en afleid van mijn lipstick. Maar toch zou ik zeggen, lekker blijven dragen 😉

 4. 10 mei 2016 / 06:51

  Leuk dat je ‘m hebt overgenomen! En leuk om wat meer over jou te lezen 😀 Ik kan ook niet zonder mijn telefoon hoor, niet zo gek 😛

 5. 10 mei 2016 / 06:52

  Leuk ingevuld weer meid ik kan ook niet zonder mijn laptop (imac) en mijn bed heerlijk! ben nu al blij als ik er vanavond weer in kan duiken kwam er vanmorgen zo slecht uit..

 6. 10 mei 2016 / 07:25

  Hele leuke tag! Ik was hem ook meteen voor mezelf een beetje aan het invullen haha!

 7. 10 mei 2016 / 07:36

  Super leuke tag en leuk om je antwoorden te lezen! Ik ga deze tag ook overnemen op mijn blog denk ik 😀

 8. 10 mei 2016 / 09:00

  Deze TAG is echt heel leuk. Ik zou ook kiezen voor mijn telefoon denk ik, is toch net iets belangrijker van m’n laptop haha.

 9. 10 mei 2016 / 10:43

  Super leuke tag en heel leuk ingevuld! Ik vind het lastig om te kiezen tussen Channing en Ed, maar ik denk dat ik dan toch ook voor Ed zou kiezen haha!

 10. 10 mei 2016 / 11:22

  Ik ga ook voor lipstick al vind in de zomermaanden nagellak een zeer onmisbaar item. Ik vind het leuker om te bloggen dan met social media bezig te zijn, maar social media is ook handig voor connecties.

 11. 10 mei 2016 / 11:49

  Ik blijf dit een leuke tag vinden! ^^ Ik moet hem zelf ook nog een keer invullen. -x-

 12. 10 mei 2016 / 13:01

  Superleuke tag is dit! Misschien ga ik ‘m ook weleens invullen :)

 13. 10 mei 2016 / 15:41

  Dit is een super leuke Tag! je hebt het erg leuk ingevuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

28 − 24 =