Personal / Roomtour | Mijn kamertje

my-room-kimmetjekims

Kijk je eventjes mee in mijn kamer? Oké schrik niet, mijn kamer is nog net niet zo roze als een zuurstok, maar oké haha. Vandaag laat ik jullie mijn kamertje zien, een plekje in huis waar ik graag ben. Gewoon omdat ik al mijn spulletjes hier heb, mijn schoolwerk hier doe, hier lekker kan tutten en hier mijn blogjes schrijf. Ik vind uitstraling van iets erg belangrijk, en zo vind ik dat ook belangrijk bij mijn kamertje. Mijn kamertje is dan ook precies ingedeeld hoe ik dit graag wilde op dat moment en precies in de stijl en kleurtjes waar ik van houd.

starbucks-victorias-secret-mijn-kamertje

Ik ben best wel een perfectionist en als ik iets wil, wil ik het zo en niet anders. Soms handig, want dan ziet alles er vaak wel gelikt uit (naar mijn mening). Maar als ik iets niet voor elkaar krijg, dan vind ik dat zo ontzettend jammer. Maar gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen met mijn kamertje en is ‘ie helemaal naar mijn wens.

IMG_0460

Veel roze, wit en andere lichte kleurtjes. Ik vind andere opmaak zoals leuke kaarsjes, nepbloemen en andere leuke bakjes en potjes ook erg leuk en dat maakt het allemaal net wat speelser. Ik houd wel van strak, maar het moet niet té. Het moet wel gezellig blijven.

IMG_0461

Ik heb al mijn soorten make-up bij elkaar. Oog-make-up, gezichts-make-up, nagellakjes en lipbalsems allemaal apart in een zakje. Dus alle nagellakjes enzovoort bij elkaar, als ik dan een kleurtje nodig heb kan ik deze zo opzoeken.

make-up-kimmetjekims

foundation-victorias-secret-nivea-kimmetjekims

Niet alleen mijn make-upjes heb ik bij elkaar, ook heb ik een apart kastje voor mijn parfum stash. Het is echt ongelofelijk, ik koop zelf bijna nooit wat, maar je krijgt zoveel. Maar dat vind ik helemaal niet erg, want ik houd super veel van lekkere parfum en andere lekkere geurtjes zoals bodymist, bodylotion enzovoort.

parfum-kastje-ikea-kimmetjekims pafumkast-ikea-kimmetjekims

En een van de belangrijkste dingen, mijn bedje en mijn bureautje, waar ik slaap, blogjes schrijf en waar ik lekker tv kan kijken.

samsung-tv-kimmetjekims ikea-bed-kimmetjekims

En het belangrijkst waar al mijn fashion items in hangen; mijn kledingkast. Helaas alweer te klein voor al mijn kledingstukken, maar goed, dan moet ik binnenkort toch maar afscheid nemen van de verouderde stukken. Boven op mijn kledingkast heb ik een aantal leuke opbergboxen waar ik heel veel in kwijt kan. Hier bewaar ik mijn tassen, sjaals en andere dingetjes.

kledingkast-slaapkamer-kimmetjekims opruimbakken-ikea-kimmetjekims

Kledingkast met spiegel | Ikea
Commode | Ikea
Bed | Ikea
Nachtkastjes | Ikea
Parfumkastje | Ikea
Behang | Pip Studio

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kamertje vinden! Heb jij ook een mooi kamertje? Woon je nog thuis of al op kamers/op jezelf?

Liefs Kimberley

28 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 07:17

  Leuke kamer Kim! Ziet er super knus en gezellig uit (:

 2. 5 januari 2016 / 07:28

  IK BEN VERLIEFD! Jou kamer is echt prachtig. Ik ben gek op roze en wit. Zowat al mijn meubels komen trouwens ook van de Ikea haha.

  • 5 januari 2016 / 09:38

   Aaaah dankjewel! Bij de Ikea hebben ze zoveel leuke spulletjes he, kan daar zo een dagje naar toe om gewoon rond te neuzen.

 3. 5 januari 2016 / 07:50

  Wauw, wat heerlijk girly maar dan niet kinderlijk! Heel leuk! Mijn kamer bestaat voornamelijj uit wit en zwart, omdat ik niet zo goed met kleur om kan gaan haha! Oh en ik woon nog lekker thuis :)

 4. 5 januari 2016 / 08:21

  Echt een beauty kamertje met alle roe details!
  XOXO esmee

 5. 5 januari 2016 / 09:18

  Wat een leuke en gezellige kamer heb jij! Heel liefelijk zo met al dat roze. Ook handig dat je de Victoria’s Secret tassen gebruikt voor je make-up, ga ik ook maar doen denk ik. Staat er ook erg leuk bij zo! x

  • 5 januari 2016 / 09:39

   Ja super handig, ik wist eerst niet hoe ik het wilde gaan splitten. Maar deze tasjes zijn best stevig en dit ‘systeem’ werkt dus prima. Dankjewel Chelsey!! X

 6. 5 januari 2016 / 10:06

  Je kamer ziet er heel leuk uit! Ik heb zelf ook allemaal witte meubels dus mij spreekt het erg aan. Ik ben nu zelf mn kamer aan t veranderen qua indeling etc dus wie weet doe ik hier iets mee

  • 5 januari 2016 / 10:58

   Wat leuk dat je je kamer aan het veranderen bent! Zou leuk zijn als je hier inspiratie uit kunt halen. Succes met het veranderen van je kamer!

 7. 5 januari 2016 / 12:17

  Leuke kamer! Ik houd zelf ook erg van roze haha :)

 8. Sheila
  5 januari 2016 / 13:33

  Wauw super mooi!! Dit is ook echt mijn stijl!! Wat voor programma gebruik je voor je blog?

  Xx

 9. Sheila
  5 januari 2016 / 13:35

  Wauw super mooie kamer! Ook echt mijn stijl! Wat gebruik je trouwens voor programma voor je blog?

  Xx

  • 5 januari 2016 / 13:53

   Aaah dankjewel! Ik gebruik een WordPress template en heb een domein gekocht bij Hostnet. Bedoel je dat? :) X

 10. 5 januari 2016 / 14:47

  Omg als ik in jouw kamer zou zijn dan zou ik me echt een prinsesje voelen, wat een leuke kamer!

  • 5 januari 2016 / 17:42

   Dankjewel Manon, hahaha zo noemt mijn vader mij wel eens. Verschrikkelijk vind ik dat, maar het heeft wel een beetje een prinsessenuitstraling misschien hihi.

 11. 5 januari 2016 / 17:28

  PINK!!! Ik houd van roze! Toch heb ik ervoor gekozen om mijn eigen kamer alleen met een kleine touch of pink in te richten, hihi. Mocht ik ooit klaar zijn met roze (wat ik niet denk) dan hoef ik alleen de accenten aan te passen. Super leuke kamer heb je zeg, erg gezellig!

  • 5 januari 2016 / 17:43

   Haha dat is best wel heel erg slim om te doen. Zeg nooit, nooooit.. want je weet het inderdaad maar nooit! Bedankt meissie!!

 12. 5 januari 2016 / 18:08

  Ik ben jaloers! Wat een mooie kamer! Die kleurtjes zijn ook helemaal mijn ding (helaas deelt mijn vriend die mening niet *zucht*). Ik heb echt een saaie kamer, maar kan ook niet echt dingetjes neerzetten, want dan sjouwen de poesjes het overal mee naartoe.
  Liefs ilona

  • 5 januari 2016 / 21:32

   Haha daar moet je natuurlijk ook rekening mee houden als je een vriend hebt, die heeft ook wat te zeggen. Aaaah haha ik vind het wel wat hebben dat de poesjes er mee op de sjouw gaan, voor jou wat minder leuk lijkt me! Bedankt meis!!

 13. 8 januari 2016 / 19:33

  Inderdaad heel veel roze :p! Ik ben meer voor zwart en wit en alles een beetje stoerder en industriëler. Maar je kamer ziet er wel heel mooi uit!

  • 8 januari 2016 / 19:38

   Dankjewel! Haha, dat is ook mooi. Ieder zn smaak natuurlijk :)

 14. Sanne
  10 januari 2016 / 21:43

  Wauw mooie kamer. Weet je toevallig of ze dat kastje waar je je parfum in bewaard nog hebben bij de ikea? Kan hem zo snel.niet vinden op de site :(

  Liefs Sanne

  • 11 januari 2016 / 11:17

   Ik heb hem alweer een aantal jaar terug gekocht, dus geen idee of ze nog voorradig zijn.. Misschien even contact opnemen? Liefs!

 15. 17 mei 2016 / 16:59

  Je hebt echt een prachtige kamer en natuurlijk veel roze zoals we dat gewend zijn van jou hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =