Personal | Mijn best gelezen artikelen

goed-gelezen-artikelen-kimmetjekims
Soms vind ik het ontzettend leuk om mijn oude artikelen terug te lezen. Ik zie dan zelf dat ik stukken vooruit ben gegaan, qua schrijven en ook in het maken van foto’s. Toch sta ik er soms versteld van hoeveel lieve reacties ik toen al ontving. Vandaag deel vier van mijn meest geliefde artikelen met jullie. Lees je mee?

IMG_6214

In maart plaatste ik een outfitpost in het zonnetje. Dit was echt perfect weer om een outfitshoot te houden, niet té warm, wel gewoon lekker. Ik vind het echt super leuk om outfitposts te maken en te plaatsen, vooral als ik een outfit heb die ik helemaal leuk vind. Het artikel is hier te lezen; https://kimmetjekims.nl/outfit-fashion-outfitfotos-in-het-zonnetje/

adidas-slip-on-sneakers

Wanneer ik iets nieuws heb, vind ik dit ook leuk om te delen op mijn blog. Mijn Adidas superstar slip on sneakers zijn wel echt mijn trots. Ik vind ze zo exclusief, bijna niemand heeft ze, en dat is wat ik leuk vind. Dit artikel is ook goed bekeken en is hier te vinden; https://kimmetjekims.nl/new-in-fashion-adidas-superstar-slip-on-sneakers/

outfit-kimmetjekims

Nog een outfitpost, deze outfit was met items die ik ontving van Sans Online. Een super leuke tas en een shirt met tekst. Oké, ik moet toch echt meer outfitposts gaan maken, en dat ga ik ook zeker doen! Want ik ben gek op fashion. Het artikel is hier te vinden; https://kimmetjekims.nl/outfit-fashion-zwart-wit-outfit/

pailletten-kledinghangers

Mijn aller aller leukste kledinghangers! Dit was mijn eerste DIY, en ik vond het zo leuk om te doen. Ik ging bij deze DIY mijn kledinghangers pimpen met pailletten en het resultaat was ook nog een super cute. Hier kreeg ik ook veel leuke reacties op, wat ik zo lief vond! Dit is het artikel over de kledinghangers; https://kimmetjekims.nl/diy-fashion-gepimpte-kledinghangers-met-pailletten/

Oke, mijn conclusie is dat ik meer outfitfoto’s moet maken en meer DIY, deze zijn namelijk écht het meest bekeken. Dus daar ga ik mij binnenkort zeker nog meer op richten.

Welke artikelen vinden jullie het leukst om te lezen?

Liefs Kimberley

Share:

16 Reacties

 1. 1 juni 2016 / 05:14

  Leuk om zo eens te zien. Zo gaan je inderdaad ook sneller artikelen teruglezen.

 2. 1 juni 2016 / 05:28

  Leuk om te zien welke artikelen zoveel gelezen worden. Outfit posts zijn inderdaad leuk om te zien.

 3. 1 juni 2016 / 07:19

  Je Adidas superstar slip ziet er sportief uit. Wauw je DIY van kledinghangers! Ik vind ze erg geslaagd, heel leuk. Alle reden om blij te zijn met je aanwinst.

 4. 1 juni 2016 / 08:20

  Super leuk dat je dit deelt. Het is fijn om te weten wat je lezeressen het leukst vinden!
  Liefs,
  Elles

 5. 1 juni 2016 / 08:34

  Leuk om te lezen! Ik vind dit soort persoonlijke artikelen altijd al leuk!

 6. 1 juni 2016 / 08:46

  Leuk voor ons en ook voor jezelf om te lezen/weten welke artikelen goed worden gekeken. Ik vind outfit artikelen bij andere altijd leuk om te zien en geeft ook inspiratie.

 7. 1 juni 2016 / 08:49

  Ik vind al je artikelen heel leuk om te lezen! Deze artikelen zijn ook echt heel leuk.

 8. 1 juni 2016 / 08:55

  Wat een leuk overzichtje! Outfit foto’s vind ik altijd tof om te zien!

 9. 1 juni 2016 / 09:20

  De Adidas schoenen zijn inderdaad onwijs gaaf zeg, die heb ik ook nog niet eerder gezien :)

 10. 1 juni 2016 / 10:18

  Gave spulletjes van Sans Online!! Je maakt overigens erg mooie fotos!

 11. 1 juni 2016 / 11:32

  Leuk om te zien welke het beste gelezen zijn

 12. 1 juni 2016 / 13:21

  Aah, het is jammer dat ik zo’n kast heb waarin kleding alleen maar kan opgevouwen worden -haat, serieus, ik neem nooit meer zo’n kast voor AL m’n kleding-, maar anders had ik zeker een poging gewaagd om die met pailetten na te maken. Zo origineel en creatief, love it <3

 13. 1 juni 2016 / 16:52

  Heel leuk om te zien! :) blijf die kleding hangers super cute vinden trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 1 =