Personal | Instagram accounts die je moet volgen #1

favoriete-instagrammers-deel1-kimmetjekims

Instagram is denk ik toch wel één van mijn favoriete apps. Ik vind het heerlijk om foto’s te kijken en kan daarom ook wel uren door Instagram heen scrollen. Vandaag deel ik deel #1 van mijn favoriete Instagram accounts, Instagram accounts die je echt moet volgen!

favoriete-instagrammers-deel1-kimmetjekims
@liekebiemans
Lieke is mijn favoriet. Ik vind haar foto’s zo mooi en zo leuk. Zo afwisselend, maar toch past het allemaal bij elkaar. Veel leuke productfoto’s, foto’s van lekker eten en foto’s van Lieke met mooie outfits is helemaal Lieke haar Instagram. Ik vind haar YouTube kanaal trouwens ook super leuk!

favoriete-instagrammers-deel1-kimmetjekims
@svenjalovinglifeiseasy
Svenja is een super lieve meid met een eigen stijl. Een stijl waar ik zo’n fan van ben! Haar Instagram vind ik zo mooi omdat ze vooral witte, pastelkleurige items gebruikt op haar foto’s. Maar ook haar vakantiefoto’s zijn keer op keer plaatjes.
favoriete-instagrammers-deel1-kimmetjekims
@juliaverbij
Juul volg en ken ik alweer een tijdje en ik vind het echt geweldig om te doen. Ze heeft prachtige foto’s, die vooral allemaal super goed bij elkaar passen; echt een perfecte feed. Julia heeft niet alleen een leuke instagram, maar ook een leuke webshop en een erg leuk YouTube kanaal die je moet volgen!

favoriete-instagrammers-deel1-kimmetjekims
@joellawassink
Joella haar Instagram vind ik echt prachtig. De foto’s passen allemaal super goed bij elkaar en zijn allemaal licht van kleur: hier houd ik echt van! Tussendoor heeft ze af en toe ook nog een quote die haar feed helemaal af maakt.

favoriete-instagrammers-deel1-kimmetjekims
@arielledannique
Arielle vind ik echt een Instagram queen. Vooral haar outfits vind ik geweldig, maar de omgevingen waar ze haar foto’s maakt zijn ook altijd fantastisch. Al een tijdje volg ik Arielle met veel plezier en jullie zouden zeker een kijkje moeten nemen!

Wie is jouw favoriete instagrammer?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

23 Reacties

 1. 23 augustus 2016 / 05:31

  Alleen de eerste twee meiden ken ik en die volg ik beide graag. De andere Instagram accounts ga ik eens een bezoekje brengen.

 2. 23 augustus 2016 / 07:00

  Prachtige Instagram accounts! Voor mij is het altijd nog een probleem om mijn feed op orde te houden, maar daar hebben zij totaal geen problemen mee.

 3. 23 augustus 2016 / 07:08

  Oeh wat leuk, ik ken ze allemaal nog niet! Mij lijkt de feeds van Julia en Svenja wel heel tof. Ik ze gelijk nu beter bekijken op Instagram! Leuke tips hoor! :)

 4. 23 augustus 2016 / 07:14

  Ahh Kim wat ben je lief! Jouw Instagram is de leukste! En hele mooie blogpost zo met die iPhone’s xxx

 5. 23 augustus 2016 / 07:27

  Lieke en Svenja volg ik ook. De andere nog niet, ga zo even een kijkje nemen!

 6. 23 augustus 2016 / 07:30

  Onwijs prachtige instagram accounts! Er zitten een aantal tussen die ik zelf ook al volg :)

 7. 23 augustus 2016 / 07:39

  Wauw, zo ontzettend lief dat ik hier tussen mag staan Kimberley <3 Echt een eer, hihi. De overige accounts die je noemt volg ik ook allemaal hihi. Iedereen plaatst ook zulke mooie en inspirerende foto's!

 8. 23 augustus 2016 / 07:54

  Ik volg ze allemaal 😉 Ik vind Instagram ook een leuke bezigheid! Ik heb niet één favoriet account, dat zijn er meerdere!

 9. 23 augustus 2016 / 07:55

  Leuke accounts deel je met ons! Ik ken ze allemaal en je hebt helemaal gelijk over hoe fantastisch ze zijn!

 10. 23 augustus 2016 / 09:17

  Ik kon ze nog niet allemaal! Snel een kijkje nemen. Instagram vind ik ook echt een super leuke app.

 11. 23 augustus 2016 / 13:25

  Wat leuk! Ik volg er drie van! Instagram is ook 1 van mijn favoriete apps. Heerlijk foto’s kijken!

 12. 23 augustus 2016 / 17:00

  Die foto’s met die telefoon erbij zijn trouwens echt super leuk 😀 zijn ook echt mooie IG accounts!

 13. 23 augustus 2016 / 17:45

  Ik vind instagram ook leuk, Svenja volg ik al heel erg lang en ik vind haar feed ook perfect! De andere feeds ken ik niet, ga er eens naar kijken :)

 14. 23 augustus 2016 / 19:56

  Leuk dat je je favoriete IG accounts deelt. Ik vind het account van Svenja ook altijd erg mooi!

 15. 23 augustus 2016 / 21:11

  Ik volg eigenlijk alleen Svenja! Eerst volgde ik Lieke ook alleen die heb ik toen ter tijd ontvolgt. Ze had hele mooie foto’s maar het werd met toen te commercieel ofzo. Fijn dat je zo je favoriete instagram account laat zien, ik zal zeker een kijkje nemen op de instagram accounts die ik nog niet kende!

 16. 27 augustus 2016 / 12:10

  Super lief Kim! Heel gaaf hoe je deze post hebt gedaan met die foto’s en de leuke tekstjes erbij!!

  Liefs
  Arielle Tannique

 17. 27 augustus 2016 / 12:10

  Super lief Kim! Heel gaaf hoe je deze post hebt gedaan met die foto’s en de leuke tekstjes erbij!!

  Liefs
  Arielle Dannique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 + 4 =