Personal / Bloggerslife| Typische -beginnende- blogger dingen

myself-kimmetjekims

Oké ik heb nu ruim 2,5 maand mijn blog dus ik weet niet of ik mezelf officieel blogger mag noemen. Maar ik vind het geweldig om te bloggen, bloggen is iets waar ik dagelijks over nadenk. Ik bedenk bewijze van al hele artikelen als ik tegen een leuk product aanloop tijdens het shoppen. Er is best wel veel veranderd voor mij sinds ik mijn eigen blogje ben begonnen. Zo heb ik een lijstje gemaakt met ‘typische -beginnende- blogger dingen’, en ik ben erg benieuwd of jullie jezelf hierin herkennen!

Overal moeten foto’s van gemaakt worden
Zit ik lekker in een restaurantje, dan moet er een foto gemaakt worden van de lekkere lunch. Maar ook selfies, nieuwe producten (nagellak, lipstick, parfum, foundation.. noem maar op) en huisdieren moeten ook allemaal vastgelegd worden. Als ik naar een leuke stad ga wil ik ook alles vastleggen; van bekende winkels tot de mooiste gebouwen het moet ALLEMAAL gefotografeerd worden. Hee voorbijganger, wil jij even een foto maken van ons voor dit mooie gebouw? Want wie weet, staat die ene foto wel perfect op Instagram of voor in een blog-artikel, toch!? Boven dat moeten alle volgers ook op de hoogte zijn wat er gedaan wordt.

bloggerlife-kimmetjekims

Producten in heel veel verschillende soorten
Want als ik dan weer een review heb gelezen wil ik die nieuwe mascara hebben, dus heb ik mascara van L’oreal, Essence, Maxfactor, Chanel, Nyc en noem maar op.. Bijna van alle merken omdat ik weer een goede review heb gelezen. Dit geldt ook voor de nagellakjes; niet alleen in veel merken maar ik heb ze ook écht in alle kleuren van de regenboog.

essie-nagellak-bloggerslife

De Bloglovin’-app is onmisbaar op je smartphone
Bloglovin’ had ik al langer, maar sinds ik mijn blog heb ben ik écht fan. Andere bloggers volgen, andere blogs lezen en hierop reageren doe ik graag. Ik haal ook veel inspiratie uit andere blogs; ik schaf vaak make-up aan na een positieve review. Maar het allerbelangrijkst; hier volg ik al mijn lievelingsbloggers en kan ik hen elke dag volgen. Ik wil het liefst nog veel meer volgen, ik lees elke ochtend met plezier de nieuwe artikelen, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Notitieboekjes, tijdschriften en boeken over beauty en mode zijn het helemaal
Ja, hier ben ik echt gek op! Ik vind het zo leuk om allerlei kleine boekjes te hebben waar ik in kan kliederen. Vaak als ik onderweg ben, in de trein zit naar school of gewoon thuis op de bank zit krijg ik inspiratie. Al is het maar iets kleins; ik pak gelijk mijn boekje of laptop/telefoonnotitie en noteer dit. De boeken van Lauren Conrad, de tijdschriften zoals Glamour, Fashionista.. Ik houd er zo van, al die leuke inspiratiepuntjes, heerlijk! Soms ga ik ook gewoon wat knippen in tijdschriften en deze uitgeknipte stukken bij elkaar plakken op een stuk karton, creaaabea!

bloggerslife-kimmetjekims-notitieboekjes

bloggerslife-tijdschriften-beautyboeken

Mijn smartphone en Macbook en bijbehorende apps zijn onmisbaar
Instagram, Snapchat, mijn Macbook en mijn iPhone.. Ik kan er eigenlijk niet meer zonder. Want als ik deze niet had, kon ik geen bloggers volgen, artikelen schrijven en mooie foto’s plaatsen. Ik vind het GEWELDIG om foto’s te maken voor Instagram en te stoeien met mijn website. Ik heb alles zelf opgezet, terwijl ik er 0,0 van snapte. Dus stiekem ben ik wel een beetje trots dat ik nu zo even een artikel plaats en hij gewoon direct online staat. Ik check ook regelmatig of ik alweer leuke reacties heb, nieuwe volgers of hoe het staat met Google Analytics. Jaja, ik houd jullie graag in de gaten. Nee gekkigheid, dit maakt me gewoon ongelofelijk blij dat het steeds beter gaat en ik zie dat de cijfers groeien.

macbook-kimmetjekims

Dagje shoppen is ‘anders’
Bij een dagje shoppen kan ik alleen maar denken; oooo dit is leuk voor op mijn blog, en dit, en dit én dit! Als ik een leuke lipstick koop, denk ik gelijk; He, deze ga ik reviewen. Bij het kopen van andere make-upjes kan ik ook wel gemiddeld 5 keer langer in een winkel staan dan een ‘normaal’ persoon. Ik moet bij elk merk langs, en ik wil alles even opsmeren. Gewoon omdat ik zeker wil weten dat ik het perfecte product mee naar huis neem.

Herkennen jullie jezelf hier een beetje in? Ik vind het in ieder geval hartstikke leuk dit bloggers-leventje!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

31 Reacties

 1. 9 januari 2016 / 07:42

  Ik ben ook zo blij met mijn imac en macbook! heerlijke apparaten en ik wil ook niet meer zonder, je blog ziet er zo leuk uit met dat grijs en roze! fijn weekend meid X

  • 9 januari 2016 / 17:36

   Dankjewel meissie! Voor jou ook een fijn weekend. Ik ben het helemaal met je eens, het maakt bloggen echt makkelijker! X

 2. 9 januari 2016 / 07:46

  Heel erg herkenbaar ook al blog ik zelf al een paar jaar haha!

  • 9 januari 2016 / 17:34

   Haha, en ik zie nog steeds dat je er super veel plezier in hebt Brittany! <3

 3. 9 januari 2016 / 09:06

  Veel dingen zijn erg herkenbaar! Ik kan echt niet zonder mijn notitieboekje en kladblokfunctie op mijn mobiel. Zodra ik een idee heb moet ik hem meteen opschrijven!
  Liefs

 4. 9 januari 2016 / 09:35

  Haha, ja helemaal herkenbaar! Vooral het foto’s maken. Als ik ga lunchen met mijn vriend, wacht hij nu ook automatisch totdat ik een foto heb gemaakt. Standaard ritueel haha. Leuk artikel. Ik wist geen eens dat je nog maar een paar maanden blogt. Je doet het echt super goed! x

  • 9 januari 2016 / 17:34

   Je bent lief Chels!! Ik vind het super leuk om dit te horen <3

 5. 9 januari 2016 / 09:46

  Ik ben ook nog niet zo lang bezig, bijna anderhalve maand. Maar herken veel van deze dingen! En ik vind het superleuk! Leuke reacties word ik zo blij van 😀 en ook het lezen en ontdekken van andere blogs vind ik heel erg leuk!

 6. 9 januari 2016 / 10:26

  Ik blog nu bijna twee maanden en ik vind het zó leuk! Mijn vriend wordt al helemaal gek van me omdat ik alleen maar bezig ben met mijn blog haha. Leuk lijstje!

  • 9 januari 2016 / 17:49

   Hahaha, het is ook zo leuk om te bloggen he. Je vriend moet er maar aan wennen, hihi. Dankjewel! X

 7. 9 januari 2016 / 10:32

  Haha, echt zo herkenbaar allemaal! Je hebt in zo’n korte tijd echt een geweldige blog opgebouwd Kimberley! Ik ben helemaal fan haha :)

  • 9 januari 2016 / 17:48

   Aaah bedankt Room! Ik word zo onwijs blij van je reacties. Lief! X

 8. 9 januari 2016 / 10:41

  Superleuk artikel, ik herken mezelf hier zoooo in!
  Ik betrap mezelf er echt vaak op dat ik dingen, zoals lipstick, koop ‘voor de blog’ (mooi excuus)
  Ook wat je zegt over positieve reviews, dat beïnvloedt echt mijn koopgedrag.
  En de foto’s, die ontelbare foto’s!

  • 9 januari 2016 / 17:30

   Haha leuk dat je jezelf ook zo herkent! Bedankt voor je compliment!! X

 9. 9 januari 2016 / 11:16

  Ik blog nu 2 jaar en dat laatste stukje herkende ik ook in het begin. Maar op een geven moment ga je geen dingen meer kopen omdat het leuk lijkt voor je blog

  • 9 januari 2016 / 17:48

   Haha snap ik, het houdt een keer op. Vooral als je je blog al twee jaar hebt!

 10. 9 januari 2016 / 11:43

  Een dagje shoppen heeft bij mij inmiddels ook een hele andere invulling gekregen. Kocht ik tot enige tijd geleden vrijwel alleen maar kleding, ga ik nu juist voor beauty, make-up en nagellak. Met als excuus dat ik het kan gebruiken voor mijn blog, haha!
  Oh ja, overal ‘moeten’ foto’s van gemaakt worden. Echt overal! Zelfs van mijn dinertjes. Voorheen mopperde mijn vriendje weleens, omdat het eten koud werd. Inmiddels moedigt hij me alleen maar aan, haha! Leuk dat je zo intens geniet van het bloggen, meid!

  • 9 januari 2016 / 17:29

   Haha, dat is zeker heel herkenbaar. Kleding was eerst belangrijk, nu zijn beautyproducten inderdaad onmisbaar en moeten ook gekocht worden. Haha, wat leuk dat je vriend er nu ook inmiddels gewend aan is. Ik ben gek op bloggen, bedankt voor je lieve reactie meis!

 11. 9 januari 2016 / 13:39

  Herkenbaar hoor haha. Bij alles denk ik “leuk voor mijn blog”. En mijn ‘nog-te-reviewen-bakje’ puilt uit…

  • 9 januari 2016 / 17:44

   Haha, dat is ook zoiets.. Zoveel om nog over te schrijven!

 12. 9 januari 2016 / 13:40

  Heel erg herkenbaar! Ik kan niet genoeg notitieboekjes hebben haha

 13. 9 januari 2016 / 15:05

  Leuk artikel! & Wat heb je een leuke blog, ik ga je volgen. :)

 14. 9 januari 2016 / 18:36

  Overal foto’s van gemaakt worden is heel herkenbaar. Nu doe ik veel minder..haha.. ligt ook aan waarover je blogt denk ik. Dat je blog volgt en met plezier de nieuwe artikelen. Ik kan er geen genoeg van krijgen daar kan ik me zeker in vinden. Haha dit is leuk voor op mijn blog en 5x langer duurt is echt herkenbaar.

 15. Edwin Luinenburg
  10 januari 2016 / 16:22

  volgens mij ben ik tot nu toe de enige man die hier op reageert ( of zou de rest niet toe durven geven dat ze dit lezen?). Af een toe kijk ik even op je site. Ik vind het altijd wel leuk om je verhaaltjes te lezen ( de stukjes over make up sla ik natuurlijk over haha)

 16. 12 januari 2016 / 13:12

  Haha dit is zo herkenbaar, ik wil nu ook overal foto’s van maken! X

 17. Shanna
  29 januari 2016 / 18:22

  Ontzettend leuke blog. Ik wil ook graag een blog beginnen, heb al zoveel leuke ideetjes. Via welke site heb jij je blog gemaakt als ik vragen mag? Ik kom zoveel verschillende tegen, betaald/onbetaald en allemaal zeggen ze dat ze de beste zijn haha.

  Ga zo door, ik blijf lezen!

  • 31 januari 2016 / 09:08

   Hee Shanna! Er zijn inderdaad heel veel verschillende sites waar je een blog kunt beginnen en waar je een domein aan kunt maken. Zelf heb ik dit bij http://www.hostnet.nl gedaan en ik ben er zeker tevreden over. Heb alles op dat moment uitgezocht, heb er veel tijd ingestoken maar ik weet nu wel precies hoe alles werkt; erg leerzaam dus! Succes met je blogje, laat je even weten als ‘ie online is? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

81 − 72 =