Hi, ik zal mijzelf eventjes voorstellen! Mijn naam is Kimberley, ik ben 23 jaar oud en ik woon in een klein dorpje in Friesland. Nog niet op mezelf, ik woon nog heerlijk bij mijn ouders thuis. Momenteel werk ik en heb onlangs de opleidingen Ondernemer Detailhandel, Marketing Medewerker en Communicatie Medewerker afgerond. Naast werken en het doen van leuke uitstapjes met mijn familie, vriendinnen en vriend run ik mijn blog, wat ik met heel veel plezier doe; écht mijn passie!

Mijn blog, Kimmetjekims, is sinds begin november 2015 online. Ik heb toen ook mijn eerste artikel geschreven en geplaatst. Ik las altijd al veel blogs en vroeger vond ik het al leuk om verhalen te schrijven. Mijn lerares op de basisschool noemde me dan ook altijd ‘de kleine Annie M.G. Schmidt’ om mijn verslagen, iets waar ik nooit mee verder ben gegaan maar wat me nu toch wel erg aanspreekt, daarom begon ik deze blog. Ik deel graag alles met jullie waar ik van houd, en hoop jullie te kunnen inspireren met mijn teksten en ideeën.

De naam Kimmetjekims heb ik niet helemaal zelf bedacht. Mijn vriendinnen, familie en andere vrienden noemen mij vaak ‘kim’, ‘kimmetje’, of ‘kimsie’. Mijn wiskundedocent had altijd een andere naam voor mij, namelijk ‘Kimmetjekims’. Altijd als er dan een vraag beantwoord moest worden door een leerling was het weer; ”Kimmetjekims, geef mij eens het antwoord van vraag 5!” Ik vond dit zo’n leuke naam, dat ik daarom mijn blog hier naar heb ‘vernoemd’.

Kijk lekker rond op mijn blog, lees een artikel en geef een leuke reactie, dat zou ik super leuk vinden. Ik schrijf mijn artikelen met veel plezier en doe echt mijn uiterste best, mijn blog is echt mijn hobby. Maar tips, tops en eventuele vragen zijn altijd welkom, dan mag je me gerust even een mailtje sturen.

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF