Outfitfoto’s in Zwolle met Svenja

outfit-kimmetjekims

Zoals jullie in de post van gisteren hadden kunnen zien was ik afgelopen woensdag een gezellig dagje met Svenja naar Zwolle. Het artikel van gister is hier te lezen: dagje Zwolle met Svenja. Daar kunnen jullie ook gelijk mijn vlog bekijken. Deze dag gingen we gezellig een aantal outfit foto’s maken voor een prachtige paarse muur.  Ik laat jullie vandaag graag mijn outfit zien en natuurlijk ook die van lieve Svenja!

outfit-kimmetjekims

outfit-kimmetjekims

Heel eerlijk gezegd is de herfst wel een seizoen die ik eigenlijk heel leuk vind. Ik ben meer een zomermeisje, maar wanneer de nieuwe herfst collecties in de winkels hangen vind ik het ook wel weer leuk om dikke truien, sjaals en herfstachtige jurkjes aan te schaffen.

outfit-kimmetjekims outfit-kimmetjekims

outfit-kimmetjekims

Ik koos ervoor om mijn lekkere warme jurkje aan te trekken van de Vero Moda. Dit jurkje is dik en kun je dus prima dragen op een herfstachtige dag. Dit jurkje alleen vind ik alleen een beetje saai dus koos ik ervoor om mijn witte jas van H&M er bij aan te doen. Want ja, zoals jullie misschien wel weten ben ik toch wel écht van de vrolijke kleurtjes en vind ik witte kleding dan ook erg mooi. Verder heb ik de outfit afgemaakt met mijn boots van Supertrash en heb ik mijn goudkleurige tas van Michael Kors bij mij. Zonder sieraden is een outfit natuurlijk niet helemaal af, en omdat mijn goudkleurige Michael Kors tas zo goed matcht met mijn horloge, koos ik ervoor om mijn Michael Kors horloge om te doen.

outfit-kimmetjekims

outfit-kimmetjekims

Dit was Svenja haar outfit deze dag. Ik vind hem zo pretty! Svenja houdt ontzettend veel van pasteltinten en dat is ook zeker terug te zien in haar outfit. Vooral haar horloge en sjaal maken het helemaal af! Haar volledige outfit post kun je vandaag bekijken op www.lovinglifeiseasy.nl.

Wat dragen jullie het liefst in de herfst?

Liefs Kimberley

28 Reacties

 1. 17 oktober 2016 / 05:43

  Wat leuk zeg! Jullie hebben allebei hele mooie outfit aan!

 2. 17 oktober 2016 / 05:49

  Echt prachtige outfits hadden jullie aan! De eerste begin foto van jou vind ik echt prachtig kim!

 3. 17 oktober 2016 / 06:53

  Ik ben echt verliefd op je jurkje. Ik moet meer van zulke jurkjes gaan kopen haha. <3

 4. 17 oktober 2016 / 06:57

  Ik vind je jurkje heel tof! Zoiets wil ik nog.. Maar vaak is zoiets mega lang omdat ik zo klein ben, hoe valt deze? En is hij nog te koop momenteel?

 5. 17 oktober 2016 / 07:10

  Pretty girl! Je outfit is echt heel pretty en stijlvol Kimberley! De foto’s zijn ook heel mooi geworden. Was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar<3

 6. 17 oktober 2016 / 07:31

  Wat leuk dat jullie samen outfit foto’s zijn gaan maken! Ik vind je horloge echt super mooi!

 7. 17 oktober 2016 / 07:33

  Wat een leuke outfits! De foto’s zijn echt heel mooi geworden, vind ik. Zelf draag ik het liefst een lekker warme sweater en een mooie sjaal in de herfst. x

 8. 17 oktober 2016 / 07:45

  O my god! Ik vind dat jurkje echt TE leuk, ik wil bijna vragen hoe ‘ie op de website heet want WAUWIEEE <3 Love it

 9. 17 oktober 2016 / 07:54

  Ik ben ook meer een zomerkind maar als je dan toch met herfst opgescheept zit kan je het net zo goed leuk proberen te maken 😀 je ziet er weer super uit! Die trui lijkt me zo lekker. Staat allemaal zo leuk en mooi horloge 😀

 10. 17 oktober 2016 / 07:59

  Ah zulke leuke foto’s! Je jurkje is zo leuk! Het staat je ook allemaal heel erg leuk

 11. 17 oktober 2016 / 08:01

  Leuke outfits! Dat jurkje van jou is geweldig 😀

 12. 17 oktober 2016 / 10:37

  Wat een mooie foto’s! En oooh je jurkje! Ik zag hem gisteren in de vlog en dacht jaaa die moet ik hebben haha. *Gaat zo direct kijken op de site van Vero Moda*.

 13. 17 oktober 2016 / 12:26

  Allebei prachtige outfits. leuk dat jullie afgesproken hadden!

 14. 17 oktober 2016 / 15:43

  Beide outfits vind ik zo mooi! Ook jouw MK horloge (ik heb dezelfde) en jullie MK tassen zijn liefde ♥ Leuk zeg zo’n dagje shoppen enzo!

 15. 17 oktober 2016 / 16:35

  My favourite 2 blonde beauties! Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt Kim! X

 16. 17 oktober 2016 / 18:37

  Jullie beide outfits vind ik ontzettend leuk! <3
  de foto's zijn erg mooi gelukt en heb heel veel zin om jullie te zien morgen!

 17. 18 oktober 2016 / 13:26

  Wat een mooie foto’s van jullie allebei. Jullie zijn prachtige meiden <3

 18. 19 oktober 2016 / 11:07

  Wat een prachtige foto’s hebben jullie gemaakt in Zwolle.
  Jullie outfits zien er heel erg leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

25 − 24 =