Outfit / Fashion | Outfitfoto’s in het zonnetje

outfit-shoot-kimmetjekims

Mijn vriendinnetje en ook nicht Lisa en ik kwamen op het idee om eens een outfitshoot te houden. Deze was afgelopen dinsdag en deze deel ik graag vandaag met jullie. Het was een gezellige shoot, ik wil hierdoor eigenlijk veel vaker outfitposts online gooien. Kijk je mee?

outfit-shoot-kimmetjekims

Het was dinsdag best wel lekker weer, zo af en toe een zonnetje en eigenlijk helemaal niet koud. Zo af en toe werden de foto’s een beetje overbelicht door de zon helaas, maar ach, niet klagen toch als de zon eindelijk weer eens lekker schijnt?!

outfit-shoot-kimmetjekims

♡ Broek – Pieces
Deze broek van Pieces draag ik heel graag, het is een donkergrijze kleur die bijna tegen zwart aan zit. Erg makkelijk te combineren en hij is ook nog eens super strech, dus hij zit ook lekker.

♡ Shirt – My Jewellery
Ik ben gek op shirtjes met tekst, en al helemaal op dit shirtje met de tekst ‘New York City Love’. Ik ben gek op shirtjes met tekst omdat ze gewoon bijna overal wel bij kunnen. Een heel groot voordeel aan dit shirt is dat hij ook nog eens mooi aansluit. De meeste tekst shirtjes zijn bij mij altijd oversized, maar dat is bij deze zeker niet het geval.

outfit-shoot-kimmetjekims

♡ Jas – Primark
Deze bruine jas vind ik gewoon heerlijk zitten en is ook best wel netjes. Ik draag hem eigenlijk veel te weinig, maar nu ik hem weer even aan heb gehad ga ik hem zeker weer veel vaker uit mijn kast pakken.

♡ Schoenen – Adidas
Voor 2 weekjes terug kreeg ik deze schoenen nieuw binnen, en oh ik ben nog steeds zo blij met ze. Ik hoor van veel mensen dat ze ze niet mooi vinden, maar ik vind ze echt prachtig. Ze zijn origineel, bijna niemand loopt erop en dat vind ik nou juist leuk. Ze zitten ook nog eens super comfortabel, het is net alsof je op je sloffen loopt, haha!

outfit-shoot-kimmetjekims

♡ Tas – My Jewellery
Roze.. roze. Je zou wel denken, die heeft alles in het roze! Dat is gelukkig nog net niet zo, maar ik vond dit tasje zo’n snoepje! Hij is nu al leuk, maar straks in de zomer ben ik helemaal van plan om hem vaak mee te nemen.

♡ Horloge – My Jewellery
Een roze tas? Dan ook maar leuk combineren met een roze horloge. Deze zagen jullie deze week ook al voorbij komen op mijn blog, dan moet ik hem natuurlijk gelijk ook even showen in mijn outfitpost, he!?

outfit-shoot-kimmetjekims

♡ Armband – Michael Kors
Deze armband draag ik graag, vooral naast mijn Michael Kors horloge. Ik houd van rosé goud en steentjes, dus dit armbandje is echt een musthave voor mij en mocht ook zeker niet ontbreken aan deze outfitpost.

♡ Zonnebril – H&M
Omdat het dus zo zonnig was, zette ik mijn pilotenbril van de H&M maar op. Ik heb eigenlijk vaak pilotenbrillen, geen idee waarom.. Wil graag eens overstappen naar een ander soort zonnebril, maar welke!?

outfit-shoot-kimmetjekims

Lijkt het je leuk om mijn nicht ook te volgen? Dat kan natuurlijk via Instagram of Facebook!

outfit-shoot-kimmetjekims

Ik sta trouwens vanaf vandaag 3 dagen op de beurs Vrouw in Leeuwarden met mijn werk. Komt iemand van jullie nog langs?

Liefs Kimberley

30 Reacties

 1. 11 maart 2016 / 05:40

  Super leuke foto’s en ik vind die schoenen er juist ook heel mooi uitzien hoor!

 2. 11 maart 2016 / 05:50

  Wat een mooie outfit meis. Ik vind je sneakers heel tof.

 3. 11 maart 2016 / 07:19

  Ik blijf het zeggen: Wauw, wat een mooie foto’s! Ben er helemaal verliefd op, haha.
  Liefs,
  Elles

 4. 11 maart 2016 / 08:15

  Heel mooie outfitfoto’s! En die sneakers zijn zo fijn en uniek!

 5. 11 maart 2016 / 08:28

  Oeh dat roze tasje vind ik eigenlijk wel heel erg mooi! Ik ben altijd een beetje voorzichtig met roze in mijn outfit maar deze is echt prachtig! Leuke outfit!

 6. 11 maart 2016 / 10:12

  Wat een leuke outfit! Ben zo jaloers op je tas en horloge, ik vind ze zo ontzettend leuk.

 7. 11 maart 2016 / 10:34

  Wauwie Kim, wat zijn de foto’s mooi geworden zeg! Hele leuke outfit heb je samengesteld, staat je super <3

 8. 11 maart 2016 / 10:43

  Zo leuk idee! Je jas is zo gaaf en je schoenen zijn ook geweldig 😀

 9. 11 maart 2016 / 11:28

  Beauty! Deze outfit staat je echt prachtig! Ik begin je Adidas schoenen trouwens steeds leuker te vinden haha!

 10. 11 maart 2016 / 13:17

  Echt super mooie look, je tasje is ook zo gaaf! X

 11. 11 maart 2016 / 16:39

  Leuke outfit meis! Mooie foto’s ook. Ik vind je sneakers gaaf

 12. 11 maart 2016 / 16:45

  Die schoenen zijn echt leuk! Mooie outfit meid. x

 13. 11 maart 2016 / 16:57

  Wat een prachtige foto’s. Ik ben verliefd op je jas. <3

 14. 11 maart 2016 / 20:19

  Hele leuke outfit en foto’s!
  Ben vooral gek op je jas en shirt <3
  MAAR natuurlijk écht verliefd op je schoenen!

 15. 11 maart 2016 / 20:51

  Ik vind het een leuke outfit, ook de jas is erg mooi. Niet verwacht dat die van Primark is! De foto’s zijn geslaagd, ondanks dat de zon.

 16. 12 maart 2016 / 10:34

  De outfit ziet er goed uit. Ik ben fan van de jas en de broek. 

 17. 12 maart 2016 / 13:56

  DIE FOTO’S! Ik ben verliefd <3 Echt een hele mooie outfit en die tas… Ik hou ervan!

 18. 12 maart 2016 / 20:21

  Heel tof! Mooie outfit. Ik vind je tas echt mooi! En je schoenen, echt heel gaaf!!

 19. 13 maart 2016 / 16:46

  Wat zie je er weer prachtig uit!!! Geniet van deze zonnige zondag :-)

 20. 13 maart 2016 / 18:02

  Super leuke foto’s meid! Leuke outfit heb je aan. -x-

 21. 14 maart 2016 / 12:29

  Hele leuke outfit meid! De combinatie van je jas met je sneakers vind ik ontzettend tof.

 22. 14 maart 2016 / 12:45

  Wat een ontzettend mooie outfit, de foto’s zijn ook prachtig! <3

 23. 14 maart 2016 / 18:30

  Mooie outfit meid.
  En ik wil der bij zeggen dat ik de foto’s super mooi vind.

 24. 15 maart 2016 / 16:05

  Hele leuke outfit meid! Prachtige foto’s zo heerlijk in het zonnetje he :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

73 − 68 =