Personal | Throwback Instagram Diary #4

throwback-instagram-diary-#4

Mijn laatste Throwback Instagram Diary is gewoon alweer een maand geleden. Wow, wat gaat de tijd toch snel! Daarom vond ik het nodig weer tijd voor eentje, en vandaag deel ik nummer #4 met jullie op mijn blog.

Ik vind het altijd heerlijk om oude foto’s terug te kijken en herinneringen op te halen. Daarom vind ik het ook zo leuk dat mijn moeder vroeger voor ons allemaal fotoboeken heeft gemaakt. Ik pak ze er geregeld nog eens bij en blader dan door de oude foto’s heen, dat vind ik zo leuk!

throwback-instagram-diary-#4
23 mei 2015 – <3 <3
Hier ging ik samen met mijn nichtje naar de pinkparty van mijn nicht! Ik had een roze jurkje aan en zij een witte, zo hadden we allebei dezelfde sieraden om en dezelfde ballerina’s! Was een erg leuk feestje toen.

throwback-instagram-diary-#4
3 juni 2015 – Readyyyy! Avondje avond4daagse, 10 km let’s go!
Dit doet me denken aan vorig jaar, vorig jaar toen ik echt veel meer deed aan sporten. Ik liep elke dag een heel stuk, ging af en toe te hardlopen en deed mee aan verschillende activiteiten waar je moest lopen of hardlopen. Ik wil daar echt weer mee beginnen!

throwback-instagram-diary-#4
6 juni 2015 – Kuiertocht 2015 zit erop! 20 kilometertjes gelopen!
Weer zo’n sportieve foto. Hier liep ik 20 km met mijn vriendinnen. Echt super leuk was dat, want het was erg mooi weer die dag, de 20 km zat er zo op! Volgend jaar doen we zeker weer mee vriendinnies!

throwback-instagram-diary-#4[3]
21 juni 2015 – Vaderdag <3
Toen ook een throwback natuurlijk, maar ik vind het altijd zo leuk om oude foto’s terug te kijken! Wanneer het dan zo’n dag is als vaderdag vind ik het nog leuker om de oude foto’s weer uit de kast te pakken.

Zo, dit was weer een terugblikje! Willen jullie vaker een ‘Throwback Instagram Diary’ zien? Laat het dan maar eventjes weten! Ik zou het ook leuk vinden als jullie zoiets laten zien op je blog, ik houd namelijk van zulke persoonlijke artikelen.

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

9 Reacties

 1. 5 september 2016 / 11:10

  Wat een leuke foto’s! Ik vind het ook heerlijk om even in oude foto albums rond te bladeren <3

 2. 5 september 2016 / 13:07

  Wat leuk dat je zulke sportieve dingen deed! Ik heb afgelopen zaterdag meegedaan aan de Ladies run in Leiden (5km hardlopen!) en dat was ook echt super leuk. Ik vind dat altijd erg gezellig.
  En wat een mooi jurkje en leuke schoenen heb je aan op de foto samen met je nichtje. Xx

 3. 5 september 2016 / 14:01

  Wat een leuke foto’s weer! Die laatste is ook weer heel schattig!

 4. 5 september 2016 / 15:51

  Wat een leuke foto’s weer! Foto’s van vroeger zijn oom altijd zo leuk om terug te zien vind ik :)

 5. 5 september 2016 / 18:32

  Ohh super leuk Kimberley! Dat je dat nog allemaal weet, ik zou dat echt niet allemaal kunnen onthouden. Ik vergeet al wat ik gisteren gegeten heb.
  Liefs,
  Elles

 6. 5 september 2016 / 21:16

  20 km, ik doe het je niet na! Niet eens de helft xD Foto’s uit de oude doos zijn ook zo leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 3