On-fleek sporten met de Etos fit girl collectie!

Processed with VSCO with s1 preset

Etos kon het wel door hebben.. Toen ik de Etos fit girl collectie binnen kreeg dacht ik gelijk: ‘IS DEZE ECHT SPECIAAL VOOR MIJ??’ Ik ben namelijk sinds een aantal maanden bezig met hardlopen en fitness in de sportschool. De fitgirl collectie van Etos bestaat uit verschillende make-up producten. Deze kun je opbrengen voor het sporten, zonder dat het helemaal lelijk wordt tijdens het sporten.

Processed with VSCO with s1 preset

Etos Fit Girl collectie
Je wilt er goed uitzien tijdens het sporten, maar reguliere make-up voelt niet goed aan. Al dat gezweet op een opgemaakte huid heeft als resultaat; verstopte poriën en uitgelopen make-up. No more! De Etos Fit Girl collectie is long-lastig en overleeft zelfs de zwaarste warkout.

Processed with VSCO with s1 preset

Anti-Sweat primer – € 4,99
De primer is natuurlijk om als basis aan te brengen. Ik zelf gebruik niet altijd een primer, maar de laatste tijd gebruik ik die wel. Ik gebruik nu ook een van de Etos, en ik moet zeggen dat me dan echt opvalt dat mijn make-up langer blijft zitten. Tijdens het sporten is natuurlijk een primer dan onmisbaar.

Processed with VSCO with s1 preset

Waterproof mascara – € 4,99
Door al dat gezweet moet je natuurlijk wel een mascara hebben die tegen een druppeltje water, of naja, zweet kan. Met deze mascara houd je een aantal sporten uren zeker wel vol.

Processed with VSCO with s1 preset

Cooling fixing spray – € 4,99
En de fixing spray is natuurlijk om je gehele look af te maken. Deze gebruik ik op het moment ook al van Etos. Deze variant is een cooling fixing spray, deze zorgt niet alleen dat je make-up gefixt wordt, maar zorgt er ook voor dat je een beetje verfrissing krijgt al na het aanbrengen van je make-up. Lekkkkkerrr!

Processed with VSCO with s1 preset

Lip Balm – € 2,99
Lip Balm is natuurlijk altijd goed voor extra verzorging van je lippen. Tegen uitdroging al helemaal. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik dit niet zo snel op zal doen tijdens het sporten, maar toch leuk dat ‘ie erbij zit. Zo maak je je lookje wel helemaal af!

Processed with VSCO with s1 preset

BB Cream light/medium – € 4,99
Er zitten twee verschillende BB Creams in dit pakket. Namelijk de light/medium en de medium/dark. Voor nu is de light/medium voor mij goed. Van mijzelf heb ik niet een super lichte huid, maar ook niet perse donker. Dus dan is deze voor nu handig, en dan pak ik de dark erbij wanneer het straks zomer is en mijn huid dus wat bruiner is.

Processed with VSCO with s1 preset

BB Cream medium/dark – € 4,99
Deze kan ik dus gaan gebruiken wanneer ik wat bruiner ben geworden door de zon. Deze leg ik nu eerst nog even aan de kant, maar straks in de zomer kan deze natuurlijk wel heel handig zijn.

Mijn ervaring en aanschaffen
Ben ik blij met de producten? Oh yes, want zoals ik al zei ben ik nu net goed aan het sporten. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik met hardlopen ook nooit veel op doe, maar als ik naar de sportschool ga maak ik mezelf meestal wel klaar, of dan ben ik al klaargemaakt. Dus dan vind ik het zeker wel fijn om nu make-up te hebben wat mooi blijft, maar ook wat beter is voor mijn huid, aangezien je altijd wel gaat zweten. De Etos Fit Girl collectie is limited edition en verkrijgbaar in alle Etos filialen! Bij alle producten hierboven heb ik aangegeven voor hoeveel ze verkrijgbaar zijn.

Hardloop jij ook even voor deze nieuwe collectie naar de Etos?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

2 Reacties

  1. 2 maart 2019 / 11:59

    Wat een super leuke collectie. Ik ben vooral erg benieuwd naar de lipstick, fixing spray en mascara. Vind de verpakking van deze producten ook heel erg leuk eruit zien.

  2. 3 maart 2019 / 12:04

    Super handig voor sporten! Alleen sport ik echt nooit, haha. Mooie foto’s !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 + 4 =