Mijn nieuwe tas en pasjeshouder van MK!

kimmetjekims

Dat ik gek ben op tassen weten jullie misschien nog niet, maar het is toch écht zo. Maar dan ook zeker helemaal gek op de tassen van Michael Kors. Ik vind deze tassen echt wat uitstralen en bijna elk model zou ik in mijn kast willen hebben én met elk model zou ik willen rondhuppelen. Afgelopen week bezocht ik Bataviastad in Lelystad en daar moest ik natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de Michael Kors winkel. Al een langere tijd zocht ik voor naast mijn andere tassen van Michael Kors gewoon een simpele, zwarte. Gewoon eentje die ik eigenlijk overal voor kan gebruiken en ééntje waar mijn camera in past en wanneer het nodig is mijn laptop.

kimmetjekims kimmetjekims

Waarom heb ik voor deze gekozen en niet voor eentje die er op lijkt, of gewoon niet voor een andere zwarte? Zoals ik al aangaf vind ik het handig dat deze zwart is, en dat ik hem dus eigenlijk overal bij kan dragen. Mijn andere tassen van Michael Kors zijn bruin met zwart, goud en ik heb nog wat kleinere tassen/portemonnees die roze zijn, dus ook niet volledig zwart. Nog een reden dat ik voor deze heb gekozen is dus dat alles er makkelijk in past, maar de tas niet te groot en opzichtig is. Wat ik ook heel fijn vind is dat er ook een vak in zit die ik kan afsluiten met een rits: hier kan ik eventueel mijn belangrijkste spullen bewaren.

kimmetjekims

Dit model van Michael Kors heet MD Satchel. Ik kocht hem in de uitverkoop bij Bataviastad. Hij is ook wel verkrijgbaar bij andere websites of winkels, maar persoonlijk vind ik het altijd leuker om zo’n aankoop te doen in de winkel. Altijd fijn als je dan ook even goed geholpen wordt, wat zeker het geval was.

Ik ben weer helemaal happy en kan niet wachten om deze tas heel vaak mee te nemen!

Houden jullie van designermerken of zegt het jullie niet zoveel?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

6 Reacties

 1. 2 februari 2018 / 08:15

  Wat chill dat je dit kon kopen in Bataviastad, dat scheelt gelijk geld! Hij is heel erg mooi, goede vondst! Malou x

 2. 2 februari 2018 / 08:32

  Hele fijne tas is het! Ik heb hem nu al zo’n 5 jaar en hij is nog steeds prachtig.

 3. 2 februari 2018 / 09:33

  Wat een mooie tas en handig die pasjeshouder. Mooie combinatie ook zo samen!

 4. 4 februari 2018 / 09:38

  Wauuuuw die tas is wel echt de meest herkenbare Michael Kors die ik ook zou willen hebben. Echt heel mooi!

  Denk dat je er heel veel plezier van gaat hebben! <3333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 + 3 =