Mijn nieuwe lookjes van Sans!

 sans-kimmetjekims

Waar ik echt vrolijk van word? Kleding! Van nieuwe kleding word ik zo ontzettend vrolijk, wie herkent dit? En wanneer ik dan nieuwe kleding heb, dan word ik hier zo blij van, dat ik ook niet kan wachten tot ik deze nieuwe kleding daadwerkelijk mag dragen. En je raadt het al: als ik het dan draag, ben ik helemaal happy.

sans-kimmetjekims sans-kimmetjekims

Zelf ben ik eigenlijk meer van het shoppen in de fysieke winkels, maar toch vind ik het online shoppen ook steeds leuker worden. Gewoon omdat daar voor mijn gevoel nog net wat meer keuze is. Over het algemeen draag ik meestal rokken, omdat ik me gewoon zo vrouwelijk voel in een rok en je deze in de zomer leuk kunt afmaken met een leuke top of een leuk shirt. Maar in de winter kun je een rok ook leuk dragen met een panty, een paar leuke boots en een lekkere warme trui.

sans-kimmetjekims sans-kimmetjekims

Omdat ik dus zo van rokjes houd, kon ik het natuurlijk niet laten om niet een rokje bij Sans te bestellen. En dit is ook nog eens eentje die in de zomer draagbaar is, maar ook in de winter. Daarom koos ik voor een zwart rokje, met gekleurde details. Naast dit leuke rokje scoorde ik nog twee leuke tops. Een nude kleurige met bruine knoopjes en een knoop die echt geknoopt moet worden. Maar dat niet alleen, ook nog een leuke witte top met bruine knoopjes en een leuke afwerking aan de mouwtjes. Lees: ik ben gek op shirts, rokken en tops met details!

sans-kimmetjekims

Wat vinden jullie van mijn verschillende outfitjes van Sans? Laat ook vooral even weten welke jullie het leukst vinden!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 2 = 8