Mijn lievelingsoutfit atm van OTTO!

kimmetjekims-otto

Nu het wat kouder is, vind ik het toch wel fijn om een jurkje te dragen die wat dikker is. Ik draag het liefst elke dag een rokje of een jurkje, maar als het koud is; is een broek natuurlijk gewoon veel warmer en beter. Dus wat is dan mijn lievelingsoutfit van dit moment? Juist, mijn nieuwe tricotjurkje van OTTO. Ik combineer deze hier met allerlei rustige tinten en items die er goed bij passen.

kimmetjekims-otto

OTTO
OTTO is een webshop vol met allemaal mooie items. Niet alleen items die je zelf kunt dragen als schoenen en jurkjes, maar ze verkopen ook spullen voor in het huis. De bestelling was binnen 2 werkdagen binnen, dat was dus behoorlijk snel. Vooral omdat het zo druk was de laatste tijd met Black Friday. Ik heb er wel behoorlijk lang over gedaan om een leuke outfit uit te zoeken. Niet omdat er bijna niks leuks op de website staat, maar omdat er té veel op staat wat leuk is. Ik heb ook nieuwe sneakers binnen gekregen, die krijgen jullie de volgende keer te zien!

kimmetjekims-otto

Deze combinatie
Waarom heb ik deze outfit zo gecombineerd? Zelf ben ik dol op het kleurtje die mijn tricotjurk heeft. Daarbij vind ik het mooi om iets lichts te dragen, alleen in de winter kan dit niet altijd. Gelukkig heb ik mijn witte winterjas. Ik combineer de outfit met mijn gouden details horloge van Kapten & Son en mijn slangenprint schoudertas van Mango.

kimmetjekims-otto

De merken van mijn outfit
Tas – Mango
Tricotjurk – OTTO
Schoenen – Onbekend
Panty – Jumbo
Horloge – Kapten & Son
Jas – Mango
Sjaal – Onbekend
Handschoenen – Primark

kimmetjekims-otto

Aanschaf en prijs
Zoals je hier boven kunt lezen heb ik verschillende merken aan. Alle items had ik al, maar mijn nieuwe tricotjurkje komt van OTTO, en deze is van het merk Otto. Ik heb zelf maat 34 besteld, en deze valt goed. Normaal heb ik ook maat XS, hij valt dus gewoon op maat. De jurk is in verschillende kleuren verkrijgbaar op de site.

kimmetjekims-otto

Liefs, Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 8 = 2