Mijn nieuwe iPhone XS case van hoesjesdirect.nl

hoesjesdirect-iphonecase-idealofsweden

Een aantal maanden ben ik nu in het bezit van de iPhone XS. Ik vind het erg belangrijk dat mijn telefoon goed beschermt is. Vooral met deze telefoon, omdat hij grotendeels uit glas bestaat. Het maakt me dan helemaal gelukkig als ik eentje kan uitzoeken op een webshop vol met iPhone cases. Dit keer heb ik gekozen voor een leuke iPhone case van het leuke merk Ideal Of Sweden op de webshop van hoesjesdirect.nl.

hoesjesdirect-iphonecase-idealofsweden

Over hoesjesdirect.nl
Hoesjesdirect.nl is één van de grootste webwinkels in Nederland en België op het gebied van telefoon, tablet en laptop accessoires. Met een totaalassortiment van ruim 45.000 producten is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Daarbij is je online bestelling altijd razendsnel in huis. Vóór 19.00 uur besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden! Naast levering op een adres via PostNL of Bpost kan je er ook voor kiezen je bestelling bij een PostNL punt of Bpost punt bij jou in de buurt te laten leveren. Zo heb je jouw nieuwe hoesje of ander accessoire altijd zo snel mogelijk in bezit.

Bij hoesjesdirect.nl verkopen ze ruim 25.000 smartphonecases voor verschillende merken telefoons. Bijvoorbeeld voor de iPhone in verschillende modellen zoals de iPhone, maar ook voor Samsung, Huawei en LG. Ben je op zoek naar een hoesje voor de iPhone 11? Neem dan snel een kijkje! Maar niet alleen voor smartphones, ook voor laptops en tablets. Naast bescherming voor laptops, tablets en smartphones verkopen ze bij hoesjesdirect.nl ook nog andere accessoires als opladers, telefoonhouders en andere leuke gadgets.

hoesjesdirect-iphonecase-idealofsweden

Mijn ervaring met de case
Al meerdere keren heb ik iPhone cases gehad van het merk iDeal of Sweden. Ook toen ik andere iPhones had, heb ik verschillende cases gehad van dit merk. Eigenlijk zijn mij deze altijd goed bevallen, omdat de case erg stevig om de smartphone heen zit en stevigheid biedt. Daarnaast zien de cases er ook nog eens super trendy uit en wanneer je je smartphone laat vallen per ongeluk, is je smartphone niet gelijk kapot.

hoesjesdirect-iphonecase-idealofsweden

Mijn ervaring met hoesjesdirect.nl
Ik ben zeker positief over de service van hoesjesdirect.nl. Het contact met het bedrijf verliep soepel en ik mocht binnen een paar dagen al mijn iPhone case ontvangen. Wat hier ook fijn aan was, was dat ik het pakketje in mijn brievenbus mocht ontvangen. Ik hoefde dus niet thuis te zijn tijdens het bezorgen van de smartphonecase!

hoesjesdirect-iphonecase-idealofsweden

Extra informatie + verkrijgbaarheid
Deze case is verkrijgbaar via hoesjesdirect.nl en kost € 29,95. Op zoek naar een andere leuke case en voor een ander model smartphone? Neem dan vooral even een kijkje. Ik ben enthousiast!

Zijn jullie ook fan van mijn nieuwe case?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

90 − 80 =