Mijn nieuwe melt cups van Yankee Candle

kimmetjekimsEen winkel vol kleurrijke kaarsjes en heerlijke geuren, hmmm love it! Afgelopen week ging ik naar de Yankee Candle in Magna Plaza in Amsterdam en ik keek weer eens mijn ogen uit. Ik vind het zo’n ontzettend leuke winkel, het liefst wil ik alles meenemen. Al een tijdje zocht ik een car jar, dus deze wilde ik sowieso gaan kopen. Maar toch kon ik het ook niet laten om een aantal melt cups mee te nemen. 5 voor € 10,-, dus shoppen maar!

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Ik vond het eigenlijk best wel heel erg moeilijk om te kiezen, voor de car jars koos ik ‘fresh cut roses’ en ‘fluffy towels’. Daarna koos ik nog vijf andere melt cups én ik vind ze zo lekker: dit zijn echt mijn favorietjes op dit moment!

kimmetjekims

Pink Sands, Garden Sweet Pea, Sunset Breeze, Winter Glow, Garden By The Sea zijn mijn nieuwe melt cups. Ik merk wel dat ik heel snel af ga op zomerse, frisse, zoete geuren. Ik had thuis nog een aantal melt cups voor de herfst liggen, dus ben ik maar gewoon voor de geuren gegaan die mij op dat moment het meest aanspraken. Winter Glow is trouwens ook echt een hele fijne voor de donkere winterdagen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Welke geur kaars branden jullie het liefst?

Liefs Kimberley

5 Reacties

 1. 13 oktober 2017 / 07:03

  Ik ben gek op yankee candle en de melt cups zijn zo lekker!
  Ik ben benieuwd naar de geur winter glow <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 13 oktober 2017 / 07:34

  Ik snap heeel goed dat je zomerse geuren wat lekkerder vind; ik heb dat ook heel erg met geurkaarsen! Die hele zware, kruidige geuren moet ik toch ietsje meer aan wennen denk ik!

 3. 14 oktober 2017 / 08:03

  Heerlijke zomerse geuren, kan makkelijk aangezien het dit weekend weer 24 graden word. Ik heb zelf nog nooit melt cups of kaarsen van Yankee Candle gehad maar ik wil ze zo graag eens proberen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 33 = 42