Nieuwe chokers van chokerketting.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze week mocht ik weer een leuk pakketje ontvangen, namelijk eentje van chokerketting.nl! Chokers zijn al een tijdje helemaal in. Vroeger waren ze al helemaal hip, maar je ziet ze nu ook weer overal; in de winkels en op het internet.

Chokerketting.nl is een webshop waar je verschillende chokers kan kopen. Er zijn allerlei verschillende, voor ieder eigenlijk wel iets. Zo zijn er lace chokers, velvet chokers, maar ook aztec, vintage en bedel chockers. Ik mocht maar liefst drie verschillende chokers ontvangen en ik deel ze vandaag graag met jullie op mijn blog.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat zo leuk is aan deze chokers is, dat ze bijna niks kosten en je ze ook nog eens makkelijk kunt verstellen. In het verleden heb ik wel eens een choker gehad die ik niet kon verstellen. Niet heel handig als je een smalle nek hebt, dus dat vind ik echt een pluspunt bij deze chokers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De eerste choker die ik uit mijn pakketje pakte was de velvet choker. Deze is verkrijgbaar in verschillende breedtes. De Velvet Choker ketting met heeft een zilveren sluiting. De zwart fluwelen choker ketting is verkrijgbaar in smalle en brede varianten, verstelbaar in verschillende lengtes. Ik ontving de smalste, wat ik ook het mooist vind bij mijzelf; niet te brede kettingen. De lengte van de fluwelen choker is 32cm + 7cm verlengketting en is in verschillende maten verkrijgbaar -wat je zelf het mooist vindt-, namelijk: 1, 2, 3, 4 en 5 cm. De prijs van deze choker zit tussen de € 4,95 en € 6,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarna pakte ik de late tattoo choker uit het pakketje. Dit is één die ik het snelst zou pakken denk ik. Deze is apart, maar kan ook wel weer snel ergens bij. Wanneer je een simpele zwarte top draagt kan deze choker de outfit net wat meer afmaken. Deze choker doet mij ook het meest denken aan de tattoo chokers van vroeger. De Tattoo choker gemaakt van kant(lace). Zwart van kleur met zilverkleurige sluiting. De lengte is doormiddel van een extensie ketting verstelbaar. De lengte van deze tattoo choker is 32cm + 6cm verlengketting. De prijs van deze choker is € 4,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En toen kwam nummer 3 -yes, 3 chokers!- Nummer drie is een shell choker met hanger. Deze vind ik erg leuk omdat ik ook al een choker heb die volledig schelpjes bevat. Als ik dan een wat drukkere outfit aan heb, maar mijn outfit toch wil afmaken met een armband of ketting met schelpjes, dan pak ik deze. Ik ben namelijk dol op sieraden met schelpjes, steentjes en franjes. Vooral in de zomer. Dus deze ga ik dan zeker vaak dragen. De choker is van zwarte suède met wit schelpje. De lengte is 32cm + 7cm verlengketting. De prijs van deze choker is € 5,95.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik chokers tegenwoordig bijna nooit meer draag, in de zomer heb ik ze wel gedragen. Maar nu ga ik ze zeker weer eens om doen, nu ik een aantal leuke nieuwe heb! Al deze chokers zijn dus verkrijgbaar bij chokerketting.nl en wanneer je voor 18:00 besteld, is het dezelfde dag nog verzonden.

Dit is ook nog eens leuk voor jullie: ik mag namelijk t/m 19 januari jullie 20% korting geven op je bestelling! Dit kun je krijgen door de kortingscode ‘KIMMETJE’ te gebruiken.

Hoeveel chokers hebben jullie?

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF   

11 Reacties

 1. 12 januari 2017 / 06:14

  Prachtige chokers! Vind vooral de klassieke variant mooi.

 2. 12 januari 2017 / 06:54

  Leuke chokers! Ik vind vooral de eerste heel leuk!

 3. 12 januari 2017 / 08:53

  Wat een mooie exemplaren heb je uitgekozen Kimberley! Vooral de eerste vind ik heel chique! De tweede is ook super leuk voor in de zomer met dat schelpje <3

 4. 12 januari 2017 / 09:22

  Ziet er leuk uit! Zelf heb ik geen chokers, ik weet nog niet goed of het wel iets voor mij is. (:
  Liefs,
  Yara

 5. 12 januari 2017 / 09:43

  Toffe chokers! Ik vind vooral die met dat schelpje super leuk :)

 6. 12 januari 2017 / 10:01

  Leuk! Vooral de eerste (zo een heb ik zelf ook haha) en die met het schelpje vind ik heel mooi. :)

 7. 12 januari 2017 / 10:06

  Wauw, wat een mooie chokers! Ik draag ze de laatste tijd steeds meer :-)

 8. 12 januari 2017 / 12:24

  Dit met het schelpje is leuk zeg, vooral in de zomer dalijk! Ik heb er een paar die ik veel te weinig draag. Vind chokers niet overal mooi bij staan :)

 9. 12 januari 2017 / 12:58

  Wat staan ze jou goed zeg! Ik vind vooral die met het schepje erg leuk :) Zelf draag ik ze niet, hihi.

 10. 17 januari 2017 / 15:37

  Ik ben een absolute choker-addict dus blogposts als deze vind ik erg leuk! Leuke chokers heb je gekozen, ik heb er zelf ook zo één met een schelpje, in de zomer heb ik ‘m al vaak gedragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

70 − 67 =