Mijn nieuwe case van iDeal of Sweden + kortingscode!

kimmetjekims
Wie wordt er nu niet blij wanneer je de deurbel hoort en er staat een pakketbezorger aan de deur met een pakketje voor jou? Wat ik dan vaak nog leuker vindt, is dat als een pakketje onverwachts komt. Dan voelt het echt volledig als een cadeautje. Dit gebeurde onlangs met deze nieuwe iPhone case van iDeal of Sweden en ik ben TOTALLY in love. Wat een prachtige nieuwe collectie heeft iDeal of Sweden, en wat bof ik met deze: deze case past zo bij mij!

kimmetjekims

Dearing Kinga x iDeal of Sweden kent maar liefst drie verschillende telefoon cases met verschillende printen bloemen. Ik zou ze het liefst alle drie willen, want o o wat zijn ze mooi! Maar ik ben blij met de mijne, gewoon omdat je zoiets niet vaak ziet.

kimmetjekims

Mochten jullie het ook leuk vinden om deze case te bestellen of een andere mooie case via iDeal of Sweden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op hun site. Met de kortingscode ‘idealfresh’ krijg je maar liefst 20% korting. Deze kortingscode is te gebruiken t/m 31 maart.

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 6 februari 2018 / 08:51

  Ze hebben zo’n prachtige cases! Alleen jammer dat ze er geen voor mijn OnePlus maken.

 2. 6 februari 2018 / 09:44

  Jaaaa hij is leuk! Toevallig ontving ik een paar dagen geleden ook een nieuwe, helemaal in lente sfeer, yay! <3

 3. 6 februari 2018 / 17:41

  Erg mooi… ik kreeg een tijd geleden te horen dat ze genoeg bloggers hadden. Jammer, maar goed… heb mijn iphone inmiddels ingeruild dus nu niet meer nodig.

 4. 8 februari 2018 / 19:12

  Ideal of Sweden heeft echt leuke hoesjes! Deze is ook echt mooi! X

 5. 9 februari 2018 / 19:21

  Wat een mooi hoesje! <3 Echt helemaal mijn style. Ik heb het merk al eerder voorbij zien komen op Insta. Ik ga zeker eens een kijkje nemen op hun site.

 6. 10 februari 2018 / 15:38

  Super leuk hoesje! Jammer genoeg hebben ze geen hoesjes voor Huawei :( Anders had ik er ook zo’n leuke met bloemetjes uitgezocht <3

 7. 20 februari 2018 / 07:05

  Ik vind de cases van Ideal of Sweden zo leuk! <3 Echt heel girly en cute. Ik heb er zelf nog geen maar overweeg er wel 1 te kopen hihi. Zeker omdat er weinig leuke hoesjes zijn voor de ihpone 8 plus vind ik. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

98 − = 91