New in / Fashion | Michael Kors handtas Jet set Pale Gold

michael-kors-jet-set-pale-gold

Ooooh wie o wie is er gek op tassen? Ja, ik! Het liefst heb ik ze in allerlei verschillende kleuren en maten. Zo kocht ik kort geleden dit pareltje van Michael Kors. Michael Kors is een designermerk waar ik echt fan van ben; bijna al zijn artikelen zou ik wel willen aanschaffen. Maar helaas, er hangt natuurlijk ook nog een prijskaartje aan zo’n mooie tas.

michaelkors-jetset-handbag-palegold-kimmetjekims

Ik koos voor deze Michael Kors tas omdat ik dol ben op rosé goud en gouden accessoires. Bovendien vind ik een strak design en een makkelijk indeling ook belangrijk. Ik nam een kijkje op de Zalando website en ik was gelijk verkocht! Ik was al een langere tijd op zoek naar een gouden designer bag, maar kon deze maar nooit vinden. Nu ik eigenlijk niet opzoek was, kwam ik hem zo ineens tegen.. Deze moest ik bestellen!

michaelkors-jetset-bag

De tas komt uit de Jet Set travel serie van Michael Kors en is gemaakt van leer en afgewerkt met een gouden laag. Michael Kors omschrijft de tas met de volgende tekst: ”A tech-friendly handbag – Fashion meets functions with this chic handbag, specially designed with a padded interior to fit most laptops and tablets”.

michaelkors-jetset-handbag-kimmetjekims

De tas heeft ongelofelijk veel verschillende vakjes; iets wat ik belangrijk vind. Twee losse vakken voor een mobiel en een notitieblokje en twee afsluitende vakken die gesloten kunnen worden met een rits. Deze tas heeft ook een sluiting zodat de tas niet zomaar open gemaakt kan worden. Voor de liefhebbers zit er ook een mogelijkheid om de tas als schoudertas te dragen, maar ik zelf draag dit soort tassen het liefst om mijn arm of hand; ik ga deze beauty dus echt als handtas gebruiken. Deze tas kocht ik in de uitverkoop, dus hij was opzich betaalbaar, en deze tassen zijn het zeker waard; al veel plezier gehad van deze tassen met een zeker hoge kwaliteit.

kimmetjekims-michaelkors-jetset

Wat vinden jullie van deze designer bag?

Liefs Kimberley

30 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 08:04

  Wat een pareltje! Normaal gesproken ben ik niet zo dol op designer tassen. Maar dit variant en deze kleur.. prachtig! x

 2. 19 januari 2016 / 08:31

  Hij is prachtig! Ik ben ook echt een tassenfan en Michael Kors tassen zijn the best. Prachtig!

 3. 19 januari 2016 / 08:40

  Aaaaaaaah de tas is ZO mooi Kimberley. De kleur past ook perfect bij jou! Ik heb zelf vorig jaar drie (schaam) nieuwe Micheal Kors tassen aan mijn collectie toegevoegd, dus ik mag van mijzelf voorlopig geen nieuwe kopen. Maar als ik jouw nieuwe pareltje zo zie begint het toch weer te kriebelen! Anyway, geniet van je mooie tas!

 4. 19 januari 2016 / 09:33

  Prachtige tas! Handig dat alles erin past en dat hij veel vakjes heeft. Ik ben altijd alles kwijt in mijn tas, dus genoeg vakken is voor mij wel een must haha.

 5. 19 januari 2016 / 09:53

  Wat een prachtige tas! Ik ben zeker jaloers <3

 6. 19 januari 2016 / 10:07

  Aaaaah! Deze wil ik ook! Of in ieder geval een gouden. Maar ook een roze. Weet alleen nog niet in welke modellen.. Lastig! Ik ben zo jaloers, ik wil ook een nieuwe MK!

 7. 19 januari 2016 / 11:35

  Echt een hele mooie tas! Ik vind de kleur ook heel mooi.

 8. 19 januari 2016 / 12:38

  Mie like!!! Ik vind deze tassen er altijd prachtig eruit zien! -x-

 9. 19 januari 2016 / 14:16

  Waaaauw Kim echt een prachtige tas! Past echt helemaal bij je! Ik zou er graag ook ooit nog een aanschaffen van Michael Kors. Echt stuk voor stuk pareltjes

 10. 19 januari 2016 / 16:03

  Wat een prachtige tas, ooit wil ik ook el een MK tas kopen

 11. 19 januari 2016 / 17:42

  Wat een mooie aankoop heb je gedaan! Prachtige tas!
  Liefs

 12. 19 januari 2016 / 18:31

  Heel, heel mooi! Stiekem zou ik er ook wel een willen. Maar aan de andere kant vind ik het ook wel veel geld voor een tas. Ik wissel graag af namelijk :) Het is wel echt een beauty hoor.

 13. 19 januari 2016 / 19:45

  Ik vind hem zo mooi! Hij is echt prachtig! Ooit wil ik er ook eentje!

 14. 20 januari 2016 / 20:45

  Jaaa, wat een prachtige en stijlvolle tas <3 Love it. Ik zag hem al op je mooie Instagram. Ik kwam er net achter dat ik je nog helemaal niet volg via bloglovin, dus bij deze! X

 15. 17 februari 2016 / 12:24

  Ik vind hem zóóó mooi in deze kleur! Zelf heb ik hem in het zwart. Ben er zó blij mee, je zult merken dat hij na een jaar nog steeds mooi eruit ziet!

 16. 25 februari 2016 / 17:32

  Wauwie, deze is echt prachtig! X

 17. 12 maart 2016 / 20:28

  Wat een mooie tas!
  En wat een mooie classy blog heb je! :)
  liefs,
  Marjolein

 18. 17 maart 2016 / 11:12

  Michael Kors is mijn favoriete merk qua tassen! Dit is ook alweer zo’n mooie en deze kleur ben ik nog niet zo vaak tegen gekomen. Toevallig heb ik ook net een nieuwe MK tas en ben er enorm blij mee. De kwaliteit is ook zo goed hè? Veel plezier van je nieuwe aanwinst!

 19. 24 maart 2016 / 12:29

  wauw wat een geweldige tas!! Ik wil as weekend ook een MK tas scoren. Dan ga ik namelijk naar roermond naar de outlet! Ben benieuwd of ze wat moois hebben voor me!

 20. 16 april 2016 / 07:55

  Echt een prachtige tas! Ik ben gek op Michael Kors tassen en die goude kleur wil ik al een tijdje in mijn collectie hebben zitten. (:
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =