New in / Fashion| Bikini’s van de H&M

hm-bikinis-kimmetjekims-newin

Als het zonnetje begint te schijnen begint het bij mij al te kriebelen.. Ik wil nieuwe bikini’s! Afgelopen maandag was ik even met een vriendin de stad in en kwam ik een aantal leuke bikini’s tegen bij de H&M, bikini’s die ik echt niet kon laten liggen. Kijk je mee wat ik heb gekocht?

hm-bikinis-kimmetjekims-newin
Ik vind het leuk om vrolijke kleuren te dragen in de zomer, maar ook om wit te dragen. Ik word altijd best wel bruin in de zomer en dan mag een opvallende bikini natuurlijk niet ontbreken. Wat ik zo fijn vind aan de bikini’s van de H&M, dat je ze kunt combineren maar dat je dus ook een andere maat qua broekje met de top kunt combineren. Ik weet ook al zeker dat ik de gekleurde top wel eens met het witte broekje ga dragen, het is dezelfde print; waarom ook niet?

hm-bikinis-kimmetjekims-newin

Mijn oog viel gelijk op de witte bikini. Ik vind dit modelletje zo leuk, misschien iets minder handig met zonnen, maar het model vind ik echt geweldig. Dit model zie je steeds vaker voorbij komen en deze sprak mij gelijk aan, dit model is voor deze zomer onmisbaar.

hm-bikinis-kimmetjekims-newin

♡ Witte bikini
Top – 19,99
Broekje – 12,99

♡ Oranje koraal bikini
Top – € 14,99
Broekje – € 9,99

hm-bikinis-kimmetjekims-newin

De bikini’s zijn verkrijgbaar bij de H&M.

Hebben jullie al een leuke bikini gescoord voor deze zomer?

Liefs Kimberley

21 Reacties

 1. 14 april 2016 / 05:39

  Wat een leuke bikini’s :-)! Voor de koraal oranje vind ik leuk :-)! Ik heb zelf afgelopen oktober een mooie bikini bij Hunkemoller gekocht die ik dit jaar sowieso nog ga dragen :-)!

 2. 14 april 2016 / 05:43

  Heel leuk! Die oranje heb ik in het donker blauw! Echt een fijne bikini

 3. 14 april 2016 / 05:43

  Jij gaat deze bikini’s sowieso rocken aankomende zomer! Ik wil ook een nieuwe bikini alleen ik pas de bikini’s bij de H&M jammer genoeg niet!

 4. 14 april 2016 / 06:04

  Mooie bikini’s heb je gekocht vooral de witte vind ik mooi! Zelf heb ik vorig jaar de laatste paar dagen van mijn vakantie een nieuwe bikini gekocht.

 5. 14 april 2016 / 06:53

  Bikini’s kan ik echt blijven kopen haha. Vind ze allebei erg leuk! Wit staat altijd wel mooi als je lekker bruin bent.

 6. 14 april 2016 / 07:30

  Ze hebben echt hele leuke bikini’s bij H&M maar helaas heb ik altijd moeite om een goede bovenkant te vinden die past. Heb nu een bij bonprix besteld om te proberen en die zat perfect.

 7. 14 april 2016 / 12:20

  Wat een leuke kleurtjes en het past ook weer zo goed bij je! Mooi hoor!

 8. 14 april 2016 / 12:58

  Super leuk! Vooral die witte vind ik onwijs mooi <3

 9. 14 april 2016 / 13:21

  Wauw wat een leuke bikini’s! Ik vind ze allebei echt geweldig. Wie weet ga ik ook wel een kijkje nemen bij de H&M.

 10. 14 april 2016 / 20:25

  Die koraalkleurtige!! Die wil ik echt scoren, wat een leukerd! Ga over 3 maanden al op vakantie, dus rondkijken voor bikini’s kan vast al wel :)

 11. 15 april 2016 / 10:45

  Aahhh, ik ben helemaal verliefd op de witte bikini met de halter top. Love it!

 12. 15 april 2016 / 18:49

  Die witte bikini met die halter top.. Om verliefd op te worden! Heel leuk artikel Kim! Je gaat die bikini’s inderdaad echt rocken met je topfiguur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =