New in / Fashion | Guess iPhone 6 case

telefoonhoesjesxl-iphone-case

Cases voor mijn iPhone, ik vind het zo leuk om af en toe het hoesje van mijn telefoon te veranderen. Daarom heb ik er tegenwoordig ook best wel veel. Hoe leuk is het dan als je een nieuwe case mag ontvangen van TelefoonhoesjesXL.nl? Ik koos voor een case met een moderne Saffiano look, namelijk eentje van Guess!

telefoonhoesjesxl-iphone-case

TelefoonhoesjesXL is een webshop waarbij je voor en van verschillende merken telefooncases kunt kopen. Maar dat niet alleen, ze verkopen naast de telefooncases ook andere accessoires voor je smartphone en laptop. Denk onder anderen aan geheugenkaarten, accu’s, speakers en headsets. Het aanbod van deze webshop is erg stijlvol, ze hanteren eerlijke prijzen en een goede service. Bij TelefoonhoesjesXL geldt daarom ook voor 21:00 besteld, direct verzonden. Daarnaast is de verzending gratis en wanneer het product niet goed is kun je je geld terug krijgen.

telefoonhoesjesxl-iphone-case telefoonhoesjesxl-iphone-case

Ik heb nu al ongeveer één jaar mijn iPhone 6 waar ik dus heel graag verschillende cases voor heb. Bij TelefoonhoesjesXL hebben ze heel veel verschillende cases voor de Apple iPhone 6. Toen ik rond keek op de website wist ik al snel welk case het moest worden. Ik koos voor de Guess Saffiano Collection Hard Case Beige. Een mooie beigekleurige iPhone hardcase met erg subtiel Guess erop in gouden letters, helemaal mijn ding! Deze case past prima bij mijn andere accessoires en kledingstijl. De case is erg stevig en wordt niet snel smerig.

telefoonhoesjesxl-iphone-case

Mijn case is te koop op de webshop van TelefoonhoesjesXL voor € 24,95. Voor onder andere de Samsung Galaxy S7 heb ik ook erg leuke cases gezien. Het is zeker de moeite waard om even op deze site rond te kijken.

telefoonhoesjesxl-iphone-case

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 05:44

  Mooi! Ik vind inderdaad het altijd ook wel belangrijk dat een hoesje niet gauw vies wordt. Altijd zo zonde :)

 2. 7 juli 2016 / 07:16

  Ik houd van Guess <3 zo mooi en classy hoesje 😀 past goed bij je 😀

 3. 7 juli 2016 / 07:27

  Mooi hoesje, past helemaal bij je!
  Liefs,
  Yara

 4. 7 juli 2016 / 07:37

  Wauw, wat een onwijs mooi en stijlvol hoesje Kimberley! Past helemaal bij jou <3

 5. 8 juli 2016 / 08:08

  Dit hoesje past echt helemaal bij jou. Hij is erg leuk.

 6. 8 juli 2016 / 12:31

  Ik moet eigenlijk ook nog weer een iPhone hoesje hebben, aangezien ik er nu geen een meer heb. Best gevaarlijk, want als ik hem één keer laat vallen ga hij kapot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 40 = 45