My outfits last weekend

kimmetjekims
Fashion: ik ben er dol op. Ik vind het heerlijk om verschillende kledingstukken tot een leuke outfit te maken. Soms kan ik er ook te lang mee bezig zijn, maar dat komt denk ik gewoon omdat ik teveel kleding heb. Zo vind ik het soms ook lastig om écht een outfit uit te kiezen, welke ik nu aan ga doen. Maar gelukkig kom ik er elke keer toch weer uit en vandaag laat ik graag zien welke outfits ik afgelopen weekend droeg. Ik houd van netjes, maar ik kan ook prima een broek/jeans met een top dragen. Combi’s houd ik ook van!

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Jurk – By Musthaves | Jacket – Onbekend | Panty – Hema | Tas – Lost & Found | Sjaal – Pieces | Schoenen – Sacha

Blouse – The Sting | Fluffy coat – Pull & Bear | Tas – Lost & Found | Broek – Pieces

Welke outfit vind jij het leukst en zou je kunnen dragen?

Liefs Kimberley

7 Reacties

  1. 7 november 2017 / 05:19

    Die sjaal vind ik helemaal te gek. Toch maar even naar Pieces :)

  2. 7 november 2017 / 08:54

    Gave outfits! Vind die sjaal zo leuk <3

  3. 7 november 2017 / 09:03

    Wat een super leuk artikel, je draagt hele leuke outfits! <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

73 − 72 =