De leukste accessoires voor je huis/kamer!

musthaves-kimmetjekims

Rondspeuren op het internet naar leuke accessoires voor in een huisje of voor op m’n kamer doe ik graag. Ook vind ik het leuk om deze accessoires te gebruiken bij het maken van mijn foto’s voor mijn blog, daarom deel ik vandaag mijn favoriete accessoires van dit moment. Zoals jullie misschien wel kunnen zien ben ik dol op marmer en rosé goud, daarom is dit ook veel terug te zien in dit lijstje!

Ik vind het leuk wanneer je accessoires met elkaar matcht. Zodat alles in je huis of kamer één geheel is. Ik houd van een strakke indeling, wat toch aan wordt gekleed met leuke accessoires zodat het nog wel een gezellig huis of kamertje is.

musthaves-kimmetjekimsmusthaves-kimmetjekims

Welk item zou jij in je huis zetten?

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF   

7 Reacties

  1. Simone
    26 april 2017 / 06:52

    Leeeuk! Helemaal mijn smaak ook :)

  2. 27 april 2017 / 08:49

    Wat een mooie items! Ik heb die slingertjes besteld via aliexpress, daar zijn ze wat goedkoper. Die klok zou ik ook wel willen hebben! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 85 = 94