New in | Mijn ‘nieuwe’ Macbook

Macbook-Pro Retina-Pink-Modemusthaves

Vandaag kwam ik thuis van een dagje stage en stond er een pakketje op tafel; zoooo leuk! Zoals ik al eerder heb verteld ben ik gek op roze en moet mijn MacBook dan ook roze, natuurlijk. Ik heb daarom een roze hoes gekocht en een toetsenbord bescherming, ook in het roze. Ben er echt heel blij mee, nu kan ik mijn Mac overal neerzetten zonder dat hij beschadigd. En hij is natuurlijk zoveel mooier nu. Ook heb ik een van vilt grijze hoes erbij besteld zodat ik hem makkelijk mee kan nemen.

IMG_4843

De roze oordopjes heb ik ooit eerder gekocht en de leuke fles met de tekst ‘This could be vodka’ is van modemusthaves.nl, deze heb ik alweer een tijdje. Deze Skittles zijn mijn favoriet; ‘Skittles desserts’. Niet alleen de kleurtjes zijn super leuk maar deze zijn ook heel goed van smaak.
Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie ook leuke hoesjes voor jullie laptop, Macbook of mobiel?

Liefs Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

52 − = 45