Mijn ‘foute’ kersttrui

kimmetjekims-bulbby

Heel eerlijk gezegd loop ik tijdens de kerstdagen het liefst rond ik een leuk jurkje of rokje vol met glitters en dit afgemaakt met wat sjieke sieraden. Maar toen ik mijn gepersonaliseerde ‘foute’ kersttrui bij Bulbby mocht ontwerpen sloeg ik dit aanbod zeker niet af. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een super foute kersttrui aan gehad, maar als je hem zelf mag en kan ontwerpen, kun je hem zo fout maken als je wilt.

kimmetjekims-bulbby

Over Bulbby
Bulbby bestaat al sinds 2004 en is in 2008 overgenomen en is toen flink gaan groeien. Ze maken allerlei verschillende, maar vooral persoonlijke cadeaus die je zelf kunt ontwerpen. Denk hierbij aan een geschenk voor een kind of baby, voor een man of voor een vrouw. Ze ontwerpen dus kleding, maar ook telefoonhoesjes, tassen, boeken en nog veel meer accessoires.

kimmetjekims-bulbby

Zelf ontwerpen
Bij Bulbby kun je dus zelf je eigen trui ontwerpen! Hoe leuk is dat? Als je een rode trui, een zwarte of een blauwe wilt, je kunt het helemaal zelf bepalen. Maar niet alleen dat, ook kun je zelf een printje uitkiezen. Zo zijn er verschillende opdrukken verkrijgbaar als ‘Let christmas be gin’, ‘Last christmas as miss …’, en zo heb je er nog veel meer. Benieuwd? Kijk dan vooral even op de site van Bulbby.

kimmetjekims-bulbby

Mijn ontwerp
Zelf vind ik kersttruien met dieren altijd wel heel leuk. Een rendier koos ik uit, want die vond ik wel erg schattig. Toen moest er nog iets als tekst bij. Eigenlijk vind ik het zelf niet zo leuk om met een trui rond te lopen met mijn eigen naam er op. Daarom koos ik er voor om ‘Happy x-mas my deer’ er op te laten bedrukken. ‘My deer’ om het hertje, maar natuurlijk bedoel ik gewoon ‘my dear’, van lieverd.

Aanschaffen en prijzen
Zoals ik al heb verteld, kun je deze te leuke truien dus maken en vervolgens bestellen op de site van Bulbby. Je kunt er al eentje aanschaffen voor € 24,95.

kimmetjekims-bulbby

Ik ben ready voor kerst, jullie ook?

Liefs, Kimberley

3 Reacties

  1. 11 december 2018 / 09:11

    Hij is echt zo super schattig! Echt een mega leuke trui.

  2. 11 december 2018 / 11:01

    Haha, zo cute! Ik heb jaren geleden een foute kersttrui bij H&M gekocht omdat m’n moeder dat als soort van dresscode wou op kerstavond. Nu draag ik hem dus gewoon ieder jaar. :’D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2