Mijn me-time momentje met de Goodiebox!

kimmetjekims
Iedereen verdient toch wel eens een me-time momentje? Daarvoor heb ik de perfecte beautybox gevonden om dit me-time momentje helemaal goed af te maken. Namelijk De Goodiebox, wie kent hem nog niet? Onlangs mocht ik mijn eerste Goodiebox ontvangen en bij het openmaken van deze goed gevulde box stond ik er versteld van hoeveel leuks er allemaal in de box zit. Goodiebox is 6 jaar geleden gestart in Kopenhagen maar sinds kort is het dus ook verkrijgbaar in Nederland. In de box trof ik allerlei verschillende producten aan, voor ieder wat wils. Full size producten maar ook producten die ik nog nooit had gezien, altijd leuk om te proberen dan!

Summer bucketlist
Wat er deze maand in de Goodiebox zit laat ik jullie natuurlijk graag zien, zo hebben jullie een beetje een idee hoe ik zo’n fijn me-time momentje invul. Het is natuurlijk zomer en deze maand staat in teken van de Summer bucketlist bij de Goodiebox. Laat dat even goed uitkomen, als ik geniet van een me-time momentje vind ik het heerlijk om na te denken over doelen die op mijn bucketlist staan en die ik natuurlijk wil gaan uitvoeren!

kimmetjekims

Wat staat er deze zomer maand(en) op mijn bucketlist? Ik ga eigenlijk al jaren niet meer met mijn ouders mee op vakantie. Dat leek me echt weer eens leuk om te doen. En het is nog gelukt ook; dit jaar ga ik gezellig met mijn ouders mee op vakantie, hoe leuk!? Daar naast wilde ik ook altijd nog graag naar twee festivals, namelijk Welcome to the future en Paradigm. En ja hoor, dat gaat ook lukken deze zomer! Daar kan ik trouwens de goodies van de Goodiebox heel goed bij gebruiken voor het maken van een leuke festivallook. Verder heb ik natuurlijk ook persoonlijke doelen op mijn bucketlist staan en doelen die gericht zijn op het bloggen en op mijn Instagram. Zo wil ik de komende maanden graag nog meer groeien met mijn Instagram en nog meer leuke content maken! In de zomer vind ik dit trouwens vaak het leukst, omdat ik van vrolijk houd en de foto’s in de zomer het meest vrolijk worden!

Tip van mij: wil je een doel behalen of wil je iets doen ? Probeer het dan zo snel mogelijk uit te voeren en het niet uit te stellen!

De producten

kimmetjekims
Miqura Hand sheet mask – € 7,50
Dit hand sheet masker van Miqura geeft je hadden in 15 tot 20 minuten weer een mooie uitstraling. Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van een handmasker dus ik vind het dan super leuk om zulke dingen voor het eerst uit te testen. Ik vond het eerst best gek om zoiets op je handen te hebben, maar ik heb wel het idee dat het iets heeft geholpen. Ik gebruik af en toe ook handcreme dus dan is het zeker goed om met dit de verzorging van je handen helemaal af te maken.

kimmetjekims
Pease Cosmetics Argan oil blush – € 10,00
Een beetje kleur op je wangen geeft je onmiddellijk een gezonde gloed alsof je uren in de buitenlicht geweest bent. Dat is zeker waar! Ik vind het heerlijk om blush te gebruiken en ik denk dat ik het ook bijna elke dag wel op doe, al is het maar een beetje. Deze mooie kleur kan ik dus zeker toevoegen aan mijn blush stash en het is eentje die ik er wel vaker bij zou gaan pakken.

kimmetjekims
Teeez Cosmetics Desert metals mascara – € 22,00
Ga jij ook de deur niet uit zonder een laagje mascara op je wimpers? Nee! Dat ga ik zeker niet. Ik vind het er altijd mooier uitzien als ik mascara draag, het ziet er zeker verzorgder uit. De verpakking van deze mascara is fantastisch, laat de werking dan net zo zijn. Ik ben tevreden.

kimmetjekims
Mesauda Milano Backstage of Top Model lipstick – € 13,00

In een handomdraai die vrolijke pop of color toevoegen aan je ook-of-the-day? Dat kan met deze lipstick van Mesauda! Wat vind ik ervan? Ik heb de roze variant gekregen en dat is natuurlijk een kleurtje voor mij! Ik moet alleen eerlijk toegeven dat ik nooit echt lipstick draag, en als ik het draag is het niet te heftig. Ik heb hem natuurlijk wel even op gedaan en hij blijft zeker lang zitten!

kimmetjekims
Comme Deux Face mask – € 17,00
Maak als eerste in Nederland kennis met de skincare van Comme Deux! Alle maskers zijn parfumerie, vegan friendly en geschikt voor elk huidtype. Ik vind het zelf echt een dikke + als iets vegan friendly is. Daarom heeft dit masker voor mij al een streepje voor. Ik heb hem samen getest met mijn moeder en we zijn beide tevreden. We hadden beide een heerlijk zacht huidje na de tijd!

kimmetjekims

Ben ik happy en tevreden over deze box? Ja! Ik krijg wel vaker boxen opgestuurd en hier word ik altijd zo ontzettend vrolijk van. Ik vind het heerlijk om een box helemaal te bekijken en om alle producten te proberen. De Hand Sheet Mask heeft mij verrast, dit product had ik nog nooit eerder gebruikt. Een mascara is ook altijd handig en voor de goede verzorging is zo’n kleine tube face mask ook zeker niet verkeerd. Ik ben enthousiast over de Goodiebox!

Kennen jullie deze box al?

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF   

3 Reacties

  1. 28 juli 2018 / 15:03

    Ik kende deze box nog niet maar het concept spreekt me zeker wel aan!

  2. 30 juli 2018 / 14:37

    Wat een leuke box zeg! Ik kende hem nog niet!

  3. 4 augustus 2018 / 22:00

    Dat ziet er leuk uit! Mooie foto’s ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

53 − = 49