Limited Edition Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c3 preset
Wat fijn dat ik weer een pakketje mocht ontvangen van Etos, en wat fijn dat dit een lijn is met rozemarijn en vijgen! Over het algemeen bevallen mij deze geuren wel. Al eerder heb ik een lijn getest van Etos, namelijk de Orange Blossom en Ginger, maar ik denk eerlijk gezegd dat deze geuren beter bij mij matchen. Let’s try, en lees mee natuurlijk!

Processed with VSCO with c3 preset
Shower Foam € 4,99
Soppen en wassen maar. Zo heerlijk deze Shower Foam van Etos. De geur is echt intens en ik krijg echt het gevoel na het douchen dat ik schoon ben, en dat ik lekker gedoucht heb. Ook blijft het geurtje een beetje hangen, daar ben ik altijd wel heel erg blij mee.

Processed with VSCO with c3 preset
Massage Oil – € 4,99
Een massage olie, hee die heb ik eigenlijk nog niet zo vaak mogen ontvangen. Deze komt dan ook wel goed van pas! De massage olie is zacht en heeft een hydraterende werking. Net zoals de kaars vind ik ook dat deze geur niet heel erg aanwezig is, prima te doen dus. Ook vind ik dat de massage olie niet plakt en keurig intrekt.

Processed with VSCO with c3 preset
Scented Candle € 6,99
Een kaarsje, wat vind ik dit leuk dat deze erbij zit. Ik ben namelijk dol op kaarsjes, dus deze zijn altijd welkom. Ik vind de geur echt heel fijn. Gelukkig niet te overheersend, maar wel aanwezig. Deze mag er wel zijn dus.

Processed with VSCO with c3 preset
Ik mocht drie producten ontvangen, maar voor de volledige collectie kun je langs bij Etos. Deze collectie bestaat uit de volgende producten: Shower Foam bevat 200ml en kost € 4,99, Scented Candle kost € 6,99, Bath Fizzer 2 stuks en kost € 4,99, Massage Oil bevat 150ml en kost € 4,99, Scented Sticks bevat 150ml en kost € 7,99, Hand Cream bevat 75ml en kost € 3,49, Body Cream bevat 200ml en kost € 4,99.

Processed with VSCO with c3 preset
Etos, ik ben zo blij met deze lijn! Het maakt mij helemaal vrolijk, de geuren zijn heerlijk. Het geeft me zo’n gezellig najaarsgevoel! Het kaarsje brand elke avond op mijn kamertje. Maar niet alleen dat, ook ben ik blij met het Etos Beauty Bloggers boek die ik kreeg bij het kopen van make-up producten van Etos. Ik lees er met veel plezier in! Zouden jullie deze lijn ook willen? Ga dan snel naar de Etos, want op = op.

Kennen jullie deze lijn al?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

7 Reacties

 1. 17 oktober 2017 / 07:50

  De geur is echt heerlijk he! Ik ben helemaal fan <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 17 oktober 2017 / 12:51

  Ziet er een fijne lijn uit!
  Liefs,
  Yara

 3. 17 oktober 2017 / 14:25

  Jaa die lijn van Etos is zo fijn! Heb ze zelf thuis staan. Leuk artikel!

 4. 17 oktober 2017 / 18:06

  Het lijken mij heerlijke producten! Mooie foto’s heb je ook gemaakt <3

 5. 18 oktober 2017 / 06:18

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt Kimberley! Ik vind de producten heerlijk, de kaars staat hier echt elke dag aan, hij is bijna op haha. Ik hoop echt dat Etos gauw met meer van zulke lekkere kaarsen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 26 = 32