Lifestyle | Mijn iPhone en MacBook new in case door Smartphonehoesjes.nl

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

Mijn iPhone en mijn MacBook, ik zou er niet meer zonder kunnen. En wat is er leuker dan je iPhone of MacBook leuk ‘pimpen’ met een mooie case? Vroeger vond ik het geweldig om mijn iPhone allerlei verschillende hoesjes te geven, ik wilde zelfs dat het matchend was bij mijn kleding. Oké, die gekkigheid is nu voorbij gelukkig, maar alsnog vind ik het gewoon leuk om leuke accessoires te hebben voor mijn mobiel en laptop. Ik ontving zowel voor mijn iPhone als MacBook een case van smartphonehoesjes.nl. Kijk je mee?

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

”Als het hoesje maar roze, goud of wit is”. Ja dit zijn echt mijn kleuren! Ik vind het zo leuk als ik een hoesje ontvang in één van deze kleuren. Deze week had ik dubbel geluk; ik ontving een roze met gouden iPhone case voor mijn iPhone 6 en een goudkleurige case voor mijn MacBook Pro Retina.

Unboxinggggg, oh wat is het toch heerlijk om elke keer weer pakketjes uit te mogen pakken. Ik heb gelijk mijn oude hoes van mijn laptop afgehaald en de nieuwe erop gedaan. Hetzelfde geldt voor mijn mobiel, ik heb gelijk de nieuwe hoesjes erop gedaan. Wat ik al snel merkte dat deze hoesjes beschikken over een goede kwaliteit. De cases zijn allebei hardcases en daar word ik altijd weer vrolijk van. Deze cases blijven bij mij het langs mooi en beschermen mijn iPhone en MacBook ook het allerbeste. Wat fijn dat ik deze hardcases mocht ontvangen van Smartphonehoesjes.nl!

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Smartphonehoesjes.nl staat voor een groot aanbod aan producten: ze hebben meer dan 35.000 verschillende producten op voorraad. Daarnaast garanderen ze kwalitatieve producten en een klantenservice die zes dagen per week voor haar klanten klaarstaat. Verzending verloopt razendsnel: op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald, betekent dat zij de bestelling nog dezelfde dag verzenden. En weet je wat ook super fijn is aan deze webshop? Binnen Nederland en Belgie rekenen ze geen verzendkosten! Daarnaast heb je ook nog eens 1 jaar garantie op je gekochte hoesje.

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

Spigen Style Armor Case – iPhone 6
Dit hoesje bestaat uit twee delen (roze en rosé goud) en zorgt ervoor dat deze zo goed als naadloos in elkaar schuiven. Dit zorgt voor een stijlvolle, modebewuste en unieke uitstraling. Ik vind het echt leuk, want ik ben dol op een keer wat anders. Dit hoesje beschikt ook over een aantal specificaties die erg handig zijn. Hij is gemaakt van kunststof materiaal en biedt een goede bescherming tegen eventuele krasjes op de buitenkant van de mobiel.

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

Gouden metallic hardshell – MacBook Pro Retina
Deze hardcase vind ik erg prettig op mijn laptop. Ik vind het altijd fijn als er een extra bescherming om mijn laptop heen zit. Alleen een laptoptas is voor mij niet voldoende dus dit is zeker een uitvinding. Deze hoes is goed aansluitend en zorgt er niet voor dat de ventilatieroosters worden afgeschermd. Aan de onderkant bevat deze hoes ook nog eens kleine anti slip matjes, dit gaat verschuivingen tegen, handig!  Je hebt hier ook MacBook Pro Retina 13 inch hoezen (die heb ik) en MacBook Pro Retina 15 inch hoezen, die een slagje groter is dan mijn MacBook.

smartphonehoesjes.nl-kimmetjekims

 

Naast de cases voor de iPhone 6 en de MacBook Pro Retina zijn er ook talloze andere cases voor andere modellen mobiels en laptops. Denk bijvoorbeeld aan HTC 10 hoesjes voor het nieuwste HTC toestel. 

Het iPhone hoesje die ik ontving is te verkrijgen voor € 24,95 via de volgende link; Spigen Style Armor Case. De MacBook case is te verkrijgen voor € 19,99 via Gouden metallic hardshell.

Zijn jullie bekend met deze grote webshop?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

12 Reacties

 1. 7 mei 2016 / 06:32

  Wat een leuke artikelen! Goud met roze vind ik altijd een hele mooie combinatie.
  Liefs,
  Elles

 2. 7 mei 2016 / 10:07

  Ik zoek ook al een hele tijd naar een leuke case voor mijn Macbook. Deze lijkt me perfect!

 3. 7 mei 2016 / 10:19

  Zien er leuke producten uit! Zelf heb ik een mintgroene macbook case bij Bol.com besteld maar die valt bijna uit elkaar. Dus mijn volgende ga ik zeker ergens anders bestellen. (:
  Liefs,
  Yara

 4. 7 mei 2016 / 10:25

  Heel mooi! Ik heb zelf een Marble hoesje om mijn iPhone, maar die ziet er ook goed uit.

 5. 7 mei 2016 / 10:35

  Erg mooi Kim! Zijn inderdaad echt jou kleuren. De outfit die je aan hebt is trouwens ook erg leuk!

 6. 7 mei 2016 / 17:21

  Ziet er heel leuk uit en ook de kleuren vind ik heel passend.

 7. 7 mei 2016 / 21:18

  Zien er mooi uit, passen zelfs bij de stijl van je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4