Lieve Charina, you have left my life, but you never leave my heart

kimmetjekims

Charina, 15-5-2002, 22-11-2017

En nu kan ik je nooit, nooit meer een knuffel geven. Dat is wat ik dacht.. Je bent bijna 16 jaar bij ons geweest, ik weet niet beter dan dat jij hier door huis huppelt. Ik weet nog zo goed toen we je gingen ophalen, je lag in een klein mandje opgerold als een klein rolletje. Zo ongelofelijk schattig, zo klein en toen al zo met een eigen karakter. Want dat hebben teckels, en dat had jij vooral.. Een eigen willetje, en daar houd ik zo van.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA kimmetjekims

Het is gewoon alweer dik 15 jaar geleden dat we jou ophaalden. Ik kan het me niet voorstellen dat de tijd zo snel is gegaan, maar het is toch echt zo. Ik weet nog wel dat je als puppy heel ondeugend was, je wilde altijd achter katten aanrennen, eendjes opjagen, gewoon omdat dat jouw instinct was. Je was altijd zo’n tevreden hondje, was lief voor andere honden en je wilde altijd knuffelen. Als klein meisje liep ik altijd met jou onder mijn armen alsof je alleen mijn kleine hondje was.

kimmetjekimskimmetjekims

Ik weet nog zo goed dat we je altijd overal mee naar toe namen. Je ging mee op vakantie, mee naar dagjes weg, mee naar familie. Je was er altijd bij, je voelde écht als een familielid en dat was je ook. Je had echt een eigen blaf en je liep altijd door huis te piepen de laatste tijd. Nu hoor ik soms nog dat piepje, maar dat zit in mijn hoofd, want jij bent er niet meer.

kimmetjekims kimmetjekims

Toen je een jaartje of 12 was, was je natuurlijk al oud, maar je werd maar ouder en ouder. Ik had het liefst gezien dat je 20 werd of ouder, maar dat is nou eenmaal niet zo. De laatste weken werd je door al je kwaaltjes -epilepsie, een vergroot hart, vocht hield je vast-, benauwd en kon je niet meer goed lopen. We zijn zo vaak naar de dierenarts geweest om te proberen jou weer beter te maken, maar het ging écht niet meer. De dierenarts gaf zelf al aan: ”Ik heb helaas geen wondermiddel..” Was dat maar zo, want ik wilde je nog wel 15 jaar of langer bij me houden, lieverd.

kimmetjekims kimmetjekims

En nu ik dit schrijf, ben je zo’n 12 uurtjes overleden en is het nu ochtend. Vanochtend kwam ik beneden en lag jij gewoon niet meer in je mandje, kon ik je niet even een knuffel brengen, sprong je niet door huis als een vrolijk lammetje, blafte je niet even, en je sprong ook niet tegen me op. Dit is zo apart, want dit was elke ochtend zo..

kimmetjekims
Processed with VSCO with b3 preset
Onze aller aller laatste foto samen..

Lieve Charina, jij bent zo speciaal! You have left my life, but you never leave my heart. Ik ga je zo zo ontzettend erg missen, mijn kleine lieve vriendinnetje.

Liefs, Kimberley

11 Reacties

 1. 24 november 2017 / 07:13

  Jeetje meis, wat enorm emotioneel en verdrietig om te lezen. Het lijkt me zo erg wanneer je maatje weg is. Er spreekt alleen maar liefde van dit artikel en de foto’s af. Wat zal ze een fijn leven bij je hebben gehad! <3 Heel veel sterkte en een dikke knuffel. <3

 2. 24 november 2017 / 08:00

  wat erg meis. Heel veel sterkte.

  liefs Nikki

 3. 24 november 2017 / 13:53

  Sterkte, lieve Kimberley. Ik heb niet zo lang geleden onze kat moeten afgeven. Ze was 14 jaar geworden. :-(

 4. 24 november 2017 / 13:58

  Heel veel sterkte, lieve Kimberley! Wat een gemis :-(!

 5. 24 november 2017 / 16:14

  Zo zielig om te lezen, ik heb ook echt tranen in mijn ogen! Een huisdier verliezen is altijd zwaar, zeker als ze zo lang bij je is geweest, wat bij jou het geval was. Sterkte meis <3

 6. 24 november 2017 / 18:22

  Oh wat verschrikkelijk zeg. Ik zou er niet aan moeten denken maar mijn kat is nu ook 16 :( heel veel sterkte meiss!

 7. 27 november 2017 / 23:52

  Wat verschrikkelijk, heb er echt tranen van in mijn ogen. Heel veel sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 54 = 56