De leukste wallpapers voor je laptop! #1

Processed with VSCO with hb1 preset

Zoals jullie weten ben ik dol op leuke wallpapers voor mijn telefoon. Maar hetzelfde geldt voor mijn MacBook: deze moet ook een mooie achtergrond hebben. Al meerdere keren deelde ik mijn favoriete wallpapers voor mijn telefoon op mijn blog, maar nu is het tijd om mijn favoriete wallpapers voor mijn MacBook met jullie te delen. Welke is jouw favoriet? Deze zijn overigens ook gewoon te gebruiken voor alle andere laptops en computers!

Processed with Rookie Cam
wereld-wallpaper-macbookget-it-girl-wallpaper
wallpaper-flowers-kimmetjekims
wallpaper-macbook-marmer
better_desktop-kimmetjekims

Alle achtergronden voor je laptop/computer zijn afkomstig van Pinterest altijd leuk om daar ook eens een kijkje te nemen.

Welke ga jij overnemen?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 2 november 2017 / 05:27

  Ik ben niet zo van de teksten, maar ik vind de grafische wereldkaart wel erg leuk!

 2. 2 november 2017 / 08:54

  Ik vind die van de pioenen het mooist, maar ik heb standaard een foto van mij en mijn lief op de achtergrond staan;-) Daarvan word ik ook elke keer weer blij haha;-)

 3. 2 november 2017 / 12:35

  Wat een leuke achtergronden! Ik heb, heel saai, een effen roze achtergrond, omdat het anders zo druk wordt haha. Mijn hele bureaublad staat vol :p

 4. 2 november 2017 / 16:59

  Oeeeh leuk! Weetje dat ik alle aandacht aan de achtergrond van mn mobiel besteed maar dus totaal geen aan die van mn laptop. Maar als ik deze achtergronden zo zie weet ik wat ik ga doen;p!

 5. 3 november 2017 / 19:55

  Dit is echt een hobby! De perfecte achtergrond zoeken! Ik heb op het moment een foto van mijn reis naar Bali; maar anders idd.. loving the marmer! <3

 6. 5 november 2017 / 21:21

  Super leuk! Ik ga morgen direct even kijken welke ik het leukst vind voor mijn laptop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

15 − = 12