De leukste Valentijnscadeautjes voor jouw liefde

valentijnsdag-kimmetjekims

Valentijnsdag, het is toch wel iets leuks. De één vindt het iets commercieels, de ander vindt het wel iets waar je wat aan moet doen. Zelf weet ik niet wat ik er van moet vinden, ik vind zelf dat je altijd leuke dingen moet ondernemen en moet laten weten dat je blij bent met iemand, maar een kleinigheidje is altijd leuk. Daarom heb ik het internet afgespeurd naar leuke kleinigheidjes die niet te duur zijn, die je nu nog kunt bestellen en met Valentijnsdag zou kunnen geven.

valentijnsdag-kimmetjekims

Een kaartje – Greetz
Wat ik zelf altijd wel leuk vind om te geven is een kaartje, niet alleen met Valentijnsdag natuurlijk, maar ook gewoon met een verjaardag. Zo’n klein gebaar, maar kan toch zoveel betekenen. Bij de site Greetz kun je zelfs een muziekje of een leuk cadeau als chocolade, bloemen of ballonnen aan je kaart toevoegen.

Chocolade hart – Chocolade bezorgd
Wie is er nu niet dol op Chocolade? En bovendien, liefde gaat door de maag zeggen ze toch? Wat is er dan leuker om een Chocolade hart cadeau te geven met een leuke tekst er op? Op deze site vind je allerlei verschillende opgemaakte chocolade harten, bonbons en doosjes met bewerkte chocolade.

Een etentje of uitje – Bol.com
Een dagje weg of een etentje is ook iets wat je die dag, of een andere dag kunt doen. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan een dagje naar de dierentuin, naar een concert, een dagje wellness of een etentje. Herinneringen maken is toch wel iets speciaals waar je later weer op terug kunt kijken.

Gespecialiseerd houten hart – Yoursurprise
Stel je hebt samen een huisje, of gewoon een slaapkamer die je wat wilt opleuken. Dan kun je bij Yoursurprise een speciaal houten hart laten specialiseren. Je kunt kiezen uit een leuke tekst met daaronder je eigen naam. Erg persoonlijk dus!

Lightbox – Bol.com
Een lightbox, iets wat ik nu een tijdje heb en al heel graag lang wilde. Dit is ook iets wat je weg kunt geven. Je kunt he altijd weer ‘hergebruiken’ want je kunt er telkens een andere tekst inzetten. Wanneer je het weggeeft is het natuurlijk leuk om er een persoonlijke tekst in te zetten.

Gepersonaliseerde Prosecco – Cadeautjes.nl
Hoe pretty is deze? Oke, ik moet toegeven dat dit niet meer een leuk kleinigheidje is. Maar bij deze kun je wel de naam in de fles laten graveren en er zitten ook nog eens echt gouden stukjes in. So pretty! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een wat goedkopere prosecco uit te zoeken, een filmpje te pakken en wat lekkere hapjes te maken.

Bloemen – bloemenwinkel
Of gewoon heel simpel en heel standaard; een bosje bloemen. Gewoon omdat ze er zo vrolijk uit zien en het zo leuk staat in je huisje.

Liefdespillen – Coolgift
Deze heb ik ooit eens gekocht omdat ik ze leuk eruit vond zien, maar je kunt ze dus op deze site speciaal kopen om ze vervolgens in een potje te doen en om op elk briefje in elke pil wat liefs te zetten. Hoe cute?!

Bodymist – Etos
De heeeeele dag lekker ruiken. Een geurtje of een lekkere bodyspray is ook altijd een goed idee. Zowel voor vrouwen als voor mannen.

Doen jullie aan Valentijnsdag?

Liefs Kimberley

11 Reacties

 1. 3 februari 2017 / 04:57

  Zelf deed ik nooit aan Valentijnsdag maar een vriendin van mij die gaat elk jaar met haar vriend over het strand lopen en daarna naar de film, dat is altijd leuk!

 2. 3 februari 2017 / 08:12

  Het is dat ik niet echt aan Valentijnsdag doe, maar er zitten echt superleuke dingetjes bij! (dineren is altijd goed)

 3. 3 februari 2017 / 09:03

  Ik doe niet veel met Valentijnsdag, alhoewel het een prima excuus is om lekker uiteten te gaan, whaha

 4. 3 februari 2017 / 11:36

  Wat een leuke items! Die kaart (I love you more than chocolate) is echt cute! Wij zullen waarschijnlijk samen op de bank kruipen met een leuke romantische film en een wijntje of iets dergelijks. Ik vind het wel altijd leuk om iets kleins te kopen en om een persoonlijke kaart te geven. <3

 5. 3 februari 2017 / 19:26

  Leuke dingen zeg! Ik vind die liefdes pilletjes echt heel cute!

 6. 3 februari 2017 / 20:34

  Ik vind zo’n lightbox superleuk! Maar ik koop er steeds geen omdat ze volgens mij ook best wel groot zijn en ik mezelf goed genoeg ken om te weten dat ik er toch vrij snel op uitgekeken raak.

 7. 6 februari 2017 / 15:30

  Dit jaar doen wij ECHT niet aan cadeautjes. Vorig jaar zeiden we dat, maar nu gaan we het echt niet doen hihi. Wel hele leuke ideetjes!

 8. 8 februari 2017 / 14:15

  Leuke ideetjes! Toevallig heb ik net een blog gepost over Valentijns uitjes, leuk om te lezen dat er zoveel verschillende ideeën zijn hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

86 + = 93