De leukste swimwear voor zomer 2020!

  protest-kimmetjekims

Het is een beetje een rare tijd, niet? Toch wil ik alvast met jullie vooruit kijken, en hopen dat het richting de zomer allemaal een beetje beter is. Dat we dan weer met zijn allen heerlijk op vakantie kunnen, of gewoon lekker kunnen genieten van het zonnetje in Nederland. Daar hoort natuurlijk een leuk badpak of een leuke bikini bij. Vroeger kocht mijn moeder altijd bikini’s voor mij van het merk Protest. Toen ik weer een kijkje nam op de site van Protest, snapte ik direct waarom; wat een super leuke collectie!

Over Protest
Protest is een fashion-georiënteerd sportswear bedrijf in Nederland. Bij Protest worden diverse artikelen verkocht voor dames en heren, maar ook voor jongens en meisjes en peuters. Denk hierbij aan kleding als tops, jumpsuits, jurkjes, maar ook ski-kleding en dus zwemkleding.

Inspiratie voor dames
Om jullie een beetje te inspireren voor aankomende zomer heb ik een aantal leuke zwempakken, bikinis en zwembroeken uitgezocht. Ik vind het zelf heerlijk om uren lang op het internet rond te kijken naar allerlei leuke, nieuwe, vrolijke items! Dus ik dacht: laat ik ze gewoon eens met jullie gaan delen. Hieronder deel ik een aantal triangel bikinis met jullie, maar ook halterbikinis

protest-kimmetjekims

1. Protest Queen 20 Triangel bikini Seashell (wit) – 49,99
2. Protest Ocean High cut triable bikini True Black (zwart) – 49,99
3A. Protest MM Superbird 20 Triangel bikinitop Ballet (roze) – 34,99
3B. Protest MM Label 20 Bikinibroekje Ballet (roze) – 27,99
4. Protest Queen 20 Triangel bikini True Black (zwart) – 49,99

Inspiratie voor heren
Nu lezen misschien minder heren mijn blog, maar toch voor de dames met een man of vriend onder ons, of voor de heren die mijn blog wel lezen: hier een aantal leuke zwembroeken!

Verkrijgbaarheid + kortingscode
Al deze leuke items zijn te krijgen op de site van Protest.
Jullie kunnen 10% korting scoren bij Protest met de volgende kortingscode: kimmetjekims10.

Welke is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

45 − = 36