De leukste items voor het voorjaar & de zomer

zalando-kimmetjekims

Wat vliegen de maanden toch weer voorbij; het is alweer april en we worden bijna overspoeld met dagen vol zon, ik vind dat zo heerlijk! Van mij mag het elke dag wel mooi weer zijn. Maar wanneer het mooier weer wordt, wil ik ook altijd nieuwe items, nieuwe schoenen, een nieuwe bikini, een aantal nieuwe topjes. Het liefst ga ik dan naar een leuke stad om daar een aantal winkels te bezoeken om nieuwe items te scoren. Maar ook houd ik er van om online rond te speuren op diverse websites en om dan online iets nieuws te scoren. Zo bekeek ik diverse websites waar ik meestal op kijk wanneer ik online shop. Zelf ben ik altijd dol op winkels als Mango, Zara en H&M. Ik vond zoveel leuke items op het internet dat ik de leukste items voor jullie in deze post heb gezet.

Zoals de meesten van jullie weten ben ik dol op roze. En dat vind ik dus zo leuk aan de lente en de zomer van 2017, want volgens Zalando ga je dit seizoen dus heel veel gekleurde kledingstukken vinden waaronder ook roze kledingstukken. Zelf draag ik niet zo snel een roze kledingstuk wat té erg opvalt, maar een roze shirtje of een clutch vind ik altijd erg leuk. Een roze accessoire maakt je outfit helemaal af, maar wanneer het écht zomers is vind ik het ook leuk om een zuurstok roze jurkje te gaan dragen. Pretty in pink!

Dit betekent dus echt dat iedere vrouw deze zomer minstens twee roze accessoires of kledingstukken in haar kast moet hebben hangen. Sinds kort ben ik aan het fitnessen dus ik kon het niet laten om een aantal sportkledingstukken er tussen te doen en dit te laten zien. Wat een hoop leuke items, nu moet ik nog kiezen!

zalando-kimmetjekims

hm-kimmetjekims

De roze striktop van € 9,99 is natuurlijk echt een koopje, deze is erg leuk te combineren bij een beige broek, een witte broek of een lichtkleurige jeans. Daarnaast ben ik ook dol op de shirts met quotes, deze doen het altijd goed!

Je wordt toch vrolijk van al deze items? Al deze items die ik bij elkaar heb gezocht zijn online verkrijgbaar.

Welk item vind jij het leukst?

Liefs Kimberley

€€€

   Verstuur artikel als PDF   

11 Reacties

 1. 11 april 2017 / 06:54

  Ik vind de work hard, play hard top erg leuk! En de roze sweatjurk en rosegouden kettinkjes. En de Ted Baker tas natuurlijk, haha. Strikjes zijn zo cute! :)

 2. 11 april 2017 / 07:57

  Wat een heerlijke items! Inderdaad perfect voor de lente en de zomer met het lekkere weer. <3
  Ik vind het velvet shirtje heel leuk.
  Liefs,
  Evelien

 3. 11 april 2017 / 08:55

  Oooh leuk, die Velvet top vooral! En die suede tas! Super!

 4. 11 april 2017 / 12:00

  Ik moét de suede tas van H&M scoren deze lente. Hij is echt heel leuk!

 5. 11 april 2017 / 15:55

  Oh wat een leuke items! Vind dat badpak en die kettinkjes zo leuk!

 6. 11 april 2017 / 16:33

  Zo veel leuke dingen! Die clutch is zo cute! En zonnebrillen heb je nooit genoeg van 😀

 7. 12 april 2017 / 20:12

  Hihi yep, dit zijn zeker items die precies bij je passen haha.
  Ik zelf vind ze ook eigenlijk allemaal erg leuk!

 8. 22 april 2017 / 11:01

  Dat zwarte topje met inzet van kant heb ik toevallig net besteld bij H&M! Dat roze fluwelen shirtje vind ik ook erg leuk, ondanks dat ik dan niet van roze houd. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3