Leuke ideeën voor moederdag!

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Het is dan alweer bijna zover, moederdag. Mijn mama is de allllllerliefste van de hele wereld en daarom wil ik haar op moederdag dan ook altijd iets leuks geven. Ze is dol op gezelligheid, samen zijn met het gezin én op teckels (net zoals ik, haha). Voor mijn moeder koos ik een aantal leuke items uit op Ditverzinjeniet.nl. Hier kon ik eigenlijk alles vinden wat leuk is voor mijn moeder, en wat mijn moeder ook zeker weten leuk gaat vinden.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Over Ditverzinjeniet.nl
Ditverzinjeniet.nl is een webshop met allerlei verschillende gadgets. Niet alleen voor moeders natuurlijk, maar eigenlijk voor iedereen. Pas wel op, als je deze webshop bezoekt word je er enorm hebberig van. Ik wilde ook gelijk van alles voor mezelf aanschaffen, maar nu is het tijd voor de liefste mama.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Moederdagcadeau’s 
Soms is het misschien moeilijk om iets te bedenken voor moederdag. Ik vind het persoonlijk voor mijn vader altijd moeilijker dan voor mijn moeder. Zoals ik al vertelde houdt mijn moeder wel van verschillende dingen en hier kan ik dan altijd wel een cadeautje bij bedenken. Ik koos voor de Kikkerland mini snijplankjes (set van 6), Bigmouth wijnfles wijnglas, Bitten spraakwolk cocktailprikkers en de Qualy magnetische teckel.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Leuke ideeën voor (jouw) mama
Kikkerland mini snijplankjes
Mijn moeder is een gezelligheidsmens. Met verjaardagen, avondjes en vrije middagen maakt ze altijd allemaal lekkers. Daarom vond ik deze wel erg toepasselijk! Hier worden de gezellige verjaardagen nog leuker van. Zo kun je lekkere hapjes erg leuk presenteren.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Bigmouth wijfles wijnglas
Mijn moeder is dan niet zo zeer een wijndrinker, maar ik weet dat er wel genoeg moeders zijn die dit wel graag drinken. Ondanks dat zij het niet zo graag drinkt, weet ik zeker dat ze hem geweldig gaat vinden. Dit is gewoon een wijnfles en een wijnglas in één. Hoe handig is dat? Dan hoef je je glas in ieder geval niet telkens bij te vullen en hoef je er ook niet over in te zitten dat je te weinig krijgt, haha.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Bitten spraakwolk cocktailprikkers
Deze spraakwolk cocktailprikkers passen erg goed bij de Kikkerland mini snijplankjes. Deze combi gaat ze dan ook erg leuk vinden. Op deze spraakwolk cocktailprikkers kun je gewoon zelf je eigen tekst zetten. Op de foto kun je dan ook zien dat ik dit heb gedaan.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Qualy magnetische teckel
Deze mocht natuurlijk absoluut niet missen. Wij hebben thuis teckels en ik weet zeker dat mijn moeder hier heel erg blij mee gaat zijn. Je kunt deze teckel gebruiken voor op een magneetbord. Wij hebben thuis een magneetbord, waar je dus zo heel leuk van alles aan kan bevestigen.

ditverzinjeniet-kimmetjekims

Mijn mening, tips en aanschaf
Zoals al eerder gezegd kun je dus al deze items kopen op Ditverzinjeniet.nl. Je kunt de snijplankjes erg leuk combineren met de cocktailprikkers, zowel voor zoete en hartige hapjes. Het wijnglas is leuk voor de grote drinkers onder ons en de magneten zijn altijd handig en ook nog eens super leuk. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan vooral even op de site, er staat namelijk genoeg op!

Liefs Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

48 + = 54