Lash Volume Lifting van Lashbar Heerenveen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een paar weekjes terug werd ik door Lashbar Heerenveen behandeld om een LVL behandeling (Lash Volume Lifting) te proberen voor mijn wimpers. Voorheen heb ik al meerdere keren wimperextensions gehad, omdat ik dit echt super fijn vind in de zomer. Heel eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van een LVL behandeling en was ik wel erg benieuwd wat het was en wat het resultaat zou zijn. Zijn jullie ook benieuwd? Kijk dan vooral even verder!

Lashbar in Heerenveen is gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions en sinds kort de nieuwe Lash Volume Lift behandeling. Een salon aan huis, waar de nieuwste technieken voor One by One Wimperextensions en 3D Wimperextensions worden geplaatst.

Lash Volume Lifting is een natuurlijk behandeling voor je wimpers, waarbij de wimpers gekruld, geverfd en gelift worden. Er worden geen rollers, tangen of warmte elementen gebruikt waardoor het niet schadelijk is voor je wimpers. Met de Lash Volume Lifting behandeling van Lashbar in Heerenveen lift je je eigen wimpers. Deze unieke en natuurlijke behandeling is geschikt voor elke soort wimperlengte en soort.

Tijdens de behandeling werden er verschillende stappen uitgevoerd en heb ik ook gevraagd wat er allemaal gedaan werd. Tijdens de LVL behandeling word er een soort van permanent in je wimpers gezet die totaal niet schadelijk is voor je wimpers. Daarna worden de wimpers ook nog geverfd (zwart) omdat het effect dan nog duidelijk en beter te zien is. Van mijzelf heb ik donkerblonde wimpers dus dan is een zwarte verf eroverheen altijd een stuk mooier.

VOORDELEN AAN LVL
Omdat het dus niet schadelijk is voor je wimpers kent LVL heel veel voordelen.
1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar: dit vind ik echt een pluspunt. Zo heb je ook echt waar voor je geld,  je kunt dus lang genieten van een LVL behandeling. Daarbij hoef je dus ook geen mascara op je wimpers aan te brengen en ben je in de ochtend nog sneller klaar.
2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling: zoals ik al zei is het super handig dat je geen mascara hoeft aan te brengen omdat het effect er toch wel al is. Een wimperkrultang is iets wat ik toch niet graag gebruik. Wat ik een erg groot voordeel vind aan deze wimpers door de LVL behandeling is dat ze van de zijkant echt super lang lijken en erg mooi krullen, terwijl het gewoon mijn eigen wimpers zijn!
3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
: dit is ook zeker waar, je voelt er helemaal niks van. Toen ik de behandeling had gehad voelde ik ze wel even, omdat de wimpers dan lang zijn en tegen mijn oogkassen aankwamen. Dat is nu niet meer het geval, dus ik ben helemaal happy.
4. Ogen lijken groter: mwa, dat zal denk ik ook zo zijn. Het ziet er natuurlijk anders uit, maar of mijn ogen nou perse groter lijken weet ik niet.
5. Geeft een natuurlijke uitstraling: zeker waar, beter dan dikke klodders mascara. Nu probeer ik dat altijd wel te vermijden maar het is gewoon natuurlijker wanneer je je wimpers alleen geverfd hebt en er niet klodders mascara op hebt liggen.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers: dit is zeker waar, ik heb het nu dus een weekje en ik heb nog geen wimper zien uitvallen. Daarnaast voelen mijn wimpers ook erg gezond aan.
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen: heeel handig! Met wimperextensions kun je veel, maar met een LVL behandeling aan je wimpers kun je eigenlijk nog veel meer. Wanneer je dus wel mascara aanbrengt of eyeliner kun je het er daarna ook gewoon weer afhalen met make-up remover op oliebasis. Daarnaast kun je ook gewoon wanneer je jeuk hebt door je ogen wrijven, de wimpers blijven toch wel mooi!

STAPPENPLAN
Stap 1 – Siliconen pads op de oogleden: eerst werden mijn ogen goed schoongemaakt en daarna werden er siliconen pads op mijn oogleden gedaan, zoals ook op de foto te zien is. Deze worden op de ogen geplakt om de behandeling op uit te voeren.

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

Stap 2 – Door middel van een tool en de siliconen pads worden de wimpers gekruld: de wimpers worden op de siliconen pad gelegd zodat er een soort van krul in wordt gelegd.

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

Stap 3 – Lotion: de wimpers worden ingesmeerd met een lotion die er in moet werken. Zo nemen ze de vorm aan van de siliconen rand. Deze ruikt echt naar permanent wat je ook bij de kapper ruikt als iemand permanent in haar of zijn haar laat zetten. Hierbij wordt geen warmte gebruikt dus het is niet schadelijk voor de wimpers.

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

Stap 4 – Fixture: nadat de lotion goed is ingewerkt wordt de fixture aangebracht die ervoor zorgt dat de krul er daadwerkelijk in blijft zitten, deze geeft de wimper nog wat meer stevigheid.

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

Stap 5 – Verven: door het effect te versterken worden de wimpers na de behandeling zwart geverfd. Deze moet natuurlijk eerst eventjes inwerken. Dit duurt ongeveer 10 minuutjes. Dit zorgt ervoor dat je wimpers ook 6 a 9 weken lang zwart blijven en zodat je dus ook geen mascara meer hoeft aan te brengen.

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

Stap 6 – Nutrition: deze eigenlijk laatste behandeling moet zeker uitgevoerd worden. Dit is een soort van na-behandeling die ervoor zorgt dat je wimpers na de tijd nog een extra verzorging krijgen.

Stap 7 – Verwijderen van de pad: de pad mag uiteindelijk verwijderd worden. Dan zitten de wimpers nog een beetje aan elkaar vast maar eigenlijk is gelijk het resultaat al te zien.

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

RESULTAAT
En hier is het resultaat dan, HAPPY ME! Ik moet erbij zeggen dat de foto’s net na de behandeling zijn gemaakt, dan zitten de wimpers nog een beetje aan elkaar vast. Dit was na een uur alweer beter. Je mag de wimpers 24 uur lang na de behandeling niet nat maken en dat heb ik dan ook niet gedaan. Ik ben nog steeds blij met het resultaat!

lashbar-heerenveen-lvl-behandeling-kimmetjekims

Deze behandeling is perfect als je een pauze wilt inlassen van je wimperextensions of graag geen krultang of mascara wilt gebruiken. Deze behandeling kost € 59,95. Je kunt Lashbar Heerenveen volgen op verschillende Social media kanalen – InstagramFacebook – om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en de leukste kortingen!

Wat vinden jullie wan mijn ‘nieuwe wimpers’? Trouwens, binnenkort komt er een winactie van Lashbar online!

Liefs Kimberley

18 Reacties

 1. 21 oktober 2016 / 05:10

  Wat een mooi effect maar ik zou mezelf dood irriteren aan mijn aan elkaar geplakte wimpers. Mag je die na 24 uur wel door borstelen zodat ze mooi gesepareerd worden?

  • 21 oktober 2016 / 06:31

   Hi Femke,

   Absoluut. De reden dat de wimpers nu aan elkaar geplakt lijken komt door de sealer die gebruikt is. De wimpers plakken na het wassen/douchen niet meer aan elkaar. Net als je natuurlijke wimper.

   Groetjes, Shaorui van Lashbar.nl

 2. 21 oktober 2016 / 06:24

  Het effect is erg mooi! Ikzelf zou het niet zo snel doen maar dat komt vooral omdat ik erg blij ben met mijn eigen wimpers!

 3. 21 oktober 2016 / 06:48

  Ik had hier ook nog nooit gehoord, maar wauw, wat is het resultaat onwijs mooi Kimberley. Je hebt jaloersmakend mooie wimpers <3

 4. 21 oktober 2016 / 07:02

  Ik had er zelf ook nog nooit van gehoord maar ik vind het resultaat wel erg mooi! Echt ontzettend leuk dat je dit mocht doen!

 5. 21 oktober 2016 / 07:07

  Leuk! Ik heb er ook al veel over gehoord! Gelukkig ben ik tevreden met mijn eigen wimpers, maar dit is wel een uitkomst voor mensen met kleine wimpers!

  • 21 oktober 2016 / 13:56

   Hi Demi,

   Juist omdat je hele lange wimpers is het heel gaaf! Je hebt daardoor geen mascara meer nodig en je hebt áltijd een mooie krul in je wimpers! :)

   Groetjes, Shaorui van Lashbar.nl

 6. 21 oktober 2016 / 07:39

  Oh dat geeft een mooi resultaat! Super handig als je wat minder tijd aan je routine wilt besteden 😀 en je geniet er ook wel lang genoeg van inderdaad.

 7. 21 oktober 2016 / 07:41

  Wauw prachtig, wat een ontzettend mooi resultaat, love it!
  liefs,
  Evelien

 8. 21 oktober 2016 / 07:53

  Mooi effect ik had hier nog niet eerder van gehoord

 9. 21 oktober 2016 / 08:08

  Ik hoorde daar gister al wat over, dat je dat in Heerenveen kon laten doen. Mij werd al verteld dat het echt prachtig was. Het klopt dus wat ze zeiden, echt ontzettend mooi Kimberley!
  Liefs,
  Elles

 10. 21 oktober 2016 / 08:33

  Mooi resultaat! Ik heb het ook een keer laten doen, was heel tevreden.

 11. 21 oktober 2016 / 09:33

  Ik vind het effect zo mooi geworden kim! Staat echt leuk!

 12. 23 oktober 2016 / 16:10

  Oh jeetje dit lijkt me wel fijn! Eigenlijk vooral voor de vakantie, als je geen zin hebt in makeup. Het effect is erg mooi!

 13. 23 oktober 2016 / 16:48

  Wauw, het resultaat is wel erg mooi! Ik wilde heel graag wimper extensions, maar ik vond het toch iets te prijzig en het blijft niet super lang zitten. Maar 6 tot 9 weken zichtbaar klinkt toch wel beter! Ik ga dit even onthouden :)

 14. 25 oktober 2016 / 09:51

  Oh, dat is toch wel een heel mooi resultaat 😮 Het is iets minder opvallend dan wimper-extensions, maar dit oogt natuurlijker en zachter. Ik vind het erg mooi =)

 15. Soraya
  25 oktober 2016 / 20:08

  ik zou het ook graag willen maar woon in Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 88 = 92