Lady Speed Stick deodorant review

ladyspeedstick-kimmetjekims

Zweten en vieze geurtjes: we hebben er allemaal wel eens last van. Ik ben zelf dol op het gebruik van een anti-transpirant stick, zo mocht ik ook de Lady Speed Stick proberen; maar liefst 3 geuren! Ik vind het verschrikkelijk om vieze luchtjes bij mij te dragen dus ik ben razend benieuwd naar deze sticks.

ladyspeedstick-kimmetjekims

De Lady Speed Stick
De Lady Speed Stick; het merk voor anti-transpirants. Niet alleen deze sticks, maar ze verkopen dus nog veel meer. Zelfs voor mannen! Het is net een beetje anders dan een deodorant. Een deodorant verwijderd nare geurtjes, terwijl een anti transpirant stick nare geurtjes verwijderd maar ook zweet voorkomt wanneer je dit opdoet als je je net gewassen hebt. Iedereen heeft wel eens last van een zweetmoment. Daarom lijkt me dit een perfect product!

ladyspeedstick-kimmetjekims

Gebruik van het product
Hoe gebruik je dit product? Het is heel simpel. Je smeert het gewoon onder je oksels. Je kunt hem heel makkelijk uitdraaien voor gebruik. Zelf vind ik dit soort deodorant altijd veel prettiger dan een spray. Dit komt doordat een anti-transpirant niet zorgt voor een witte vlek op huid of kleding en dat is vaak wel het geval bij een spray deodorant. Na het opbrengen van deze stick kun je dus gewoon de deur uit zonder bang te zijn dat er op het midden van de dag nare geurtjes omhoog komen.

img_3936

Wat deze deodorant allemaal doet
Deze deodorant blijft echt lang zitten; en dat zeg ik niet zomaar! Ik heb ook wel eens anti-transpirant gehad wat minder lang blijft zitten. Wat ook prettig is aan deze anti-transpirant is dat deze echt zacht is voor de oksels; maar dat niet alleen, ze gaan ook behoorlijk lang mee. Er zit zeker wel veel product in de stick. Dus wat doet deze allemaal? Het geeft je een veilig en zacht gevoel en zorgt ervoor dat je een langere tijd lekker ruikt.

ladyspeedstick-kimmetjekims

De verschillende geuren
Lady Speed Stick Wild Freesia, dit is mijn favoriet. Waarom is dit mijn favoriet? Omdat deze naar bloemetjes ruikt en zoet is. Het doet me eigenlijk wel een beetje denken aan een spray deodorant, alleen nu komen er echt geen vieze luchtjes doorheen.

Lady Speed Stick Shower Fresh, wat is er fijner dan de lucht van een frisse huid? Deze geur doet me echt denken aan een douche. Het is een hele neutrale geur, met niet teveel toevoegingen.

Lady Speed Stick Powder Fresh, deze geur vind ik wel een beetje lijken om de Shower Fresh. Allebei zijn ze erg natuurlijk en neutraal.`

img_3938

Mijn ervaring met het product
Zoals ik al zei ben ik dol op het gebruik van sticks en anti-transpirant deodorant producten. Dat geeft deze Lady Speed Stick dus sowieso al een grote pluspunt. Wat ik ook erg fijn vind is dat je dus totaal geen witte vegen ziet op je huid, maar dus ook niet in kleding. De deodorant blijft ook nog eens 48H zitten; naar mijn ervaring misschien iets minder lang omdat ik tussendoor alweer gedoucht heb. De Wild Freesia vind ik echt heerlijk!

ladyspeedstick-kimmetjekims

Prijzen en aanschaffen
De Lady Speedstick producten zijn te verkrijgen op exclusively.nl, zowel voor mannen als voor vrouwen. Een Lady Speed Stick kost € 4,95 per stuk.

Lijkt jullie dit product fijn, of gebruik je liever deodorant?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

4 Reacties

  1. 8 oktober 2018 / 09:31

    Ik heb al erg veel goeds over dit merk gelezen, maar persoonlijk zweer ik bij het natuurlijke en proefdiervrije Salt of the Earth. :-)

  2. 9 oktober 2018 / 07:36

    De Wild Freesia heb ik eens geprobeerd! Vond het een erg fijne deodorant. Op dit moment gebruik ik een natuurlijke van het merk Ben & Anna.

  3. 9 oktober 2018 / 12:24

    Ik gebruik de lady speed sticks echt al jaren ze zijn zo een musthave! Vergeleken met andere stick deodorants vind ik ze ook zeker echt stukken beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 7