Mijn laatste week van 2017 in foto’s #52

Processed with VSCO with hb1 preset

En toen was het alweer voorbij, dag dag 2017! Tijd voor een nieuw jaar. Normaal gesproken upload ik deze post op maandag, maar jullie vinden het vast niet erg dat ik dit vandaag om oud en nieuw een keer op dinsdag doe. Doen jullie trouwens al mee aan mijn winactie? Neem gerust een kijkje bij mijn vorige post en kijk daarna verder wat ik deze week allemaal nog meer gedaan heb.

kimmetjekims

Op maandag was het natuurlijk 25 december, eerste kerstdag. Op deze dag waren we bij mijn ouders thuis en gingen we in de middag ergens lekker wat drinken met een gebakje erbij. In de avond zijn we gaan wokken met de familie. Altijd zo lekker, dat je van alles mag uitzoeken om te eten.. mm! Op tweede kerstdag deden we cadeautjes en ging ik met mijn broertje en Thomas naar allerlei woonboulevards die open waren, beetje rondneuzen. In de avond aten we weer allemaal lekkere hapjes. Echt zo lekker de kerstdagen; je eet je helemaal vol met van alles haha!

Woensdags moest ik weer de hele dag werken. Hetzelfde geld voor donderdag, dus dat was allemaal niet zo heel spannend. In de middag kon ik nog wel wat leuke foto’s maken voor mijn blog, waarvan een aantal te zien zijn tussen deze foto’s. Op donderdagavond ging ik (alweer) uit eten met oud klasgenoten van mij, altijd gezellig!

kimmetjekims
Vrijdags was ik alweer vroeg vrij van werk en ging ik samen met mijn ouders een stukje wandelen met Lynn buiten. Eigenlijk één van de eerste keren een wat langer stuk, ze is nog maar erg klein en in de vrieskou kan ze nog niet hele stukken wandelen. Maar het ging super goed gelukkig! Ze doet het zo goed en luistert ook al zo goed naar alles. Soms kan ze nog wel erg ouwehoeren, maar dat hoort er bij, bij zo’n kleine puppy. Op vrijdag deed ik ook boodschapjes met mijn ouders en kreeg ik een paar nieuwe kerstballen voor volgend jaar. Echt zo leuk want mijn witte kerstboom wordt steeds voller!

kimmetjekims
In de avond vertrok ik naar Thomas en op zaterdag gingen we naar Zaandam om een middagje te winkelen.  Ik kocht een nieuwe trui met Minni Mouse erop, love it, een nieuw t-shirt, wat nieuwe setjes bij de Hunkemoller en een paar nieuwe handschoenen. Op zondag was het dan eindelijk zo ver.. oudjaarsdag! Ik vertrok met een aantal vriendinnen richting Groningen om naar een andere vriendin toe te gaan. We hadden hier een super gezellige avond en keken vanaf een brug naar al het vuurwerk. Super mooi, want zo kon je écht alles zien. Daarna zijn we naar Tik Tak gegaan om de avond af te sluiten.. HAPPY NEW YEAR!

Hoe was jullie oud en nieuw?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

8 Reacties

 1. 2 januari 2018 / 09:34

  Wat een fijne, laatste week! Zo lief die puppy, echt knap dat ze al zo goed luistert :) Gelukkig nieuw jaar! <3 Liefs, Sija

 2. 2 januari 2018 / 09:47

  Wat een gezellig laatste weekje van 2017 heb je gehad! Ik ben met oud en nieuw naar Plus One festival geweest :)

 3. 2 januari 2018 / 10:19

  Leuke foto’s! Prachtige Ted Baker tas heb je trouwens, spotte hem aan je kledingrek haha :)

 4. 2 januari 2018 / 16:15

  Die puppy is wel te schattig zeg! Mooie laatste week heb je gehad.
  Gelukkig nieuwjaar nog x

 5. 2 januari 2018 / 18:23

  Ik hoop dat jullie puppy niet te snel groeit… ze zijn zo cute!

 6. 3 januari 2018 / 08:19

  Wat een heerlijke week zo. Nog de beste wensen meis. Ik wilde dit jaar oud en nieuw in ons nieuwe huis vieren, want vorig jaar zaten we er wel net in, maar vierden we het bij vrienden. Ik vierde het gewoon gezellig samen met Albert maar helaas heb ik wel de griep te pakken haha dus ik had grote moeite om tot 12 uur wakker te blijven. Maar het is me gelukt! Haha. Achteraf ook wel grappig om te vertellen. Hopelijk ben ik er snel vanaf! Xx

 7. 3 januari 2018 / 10:52

  Wat leuk dat je in Groningen was met Oud en Nieuw! Ik moest zelf gewoon werken helaas :( Je puppy is zooo lief <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + 2 =