Kimmetjekims x Hunkemöller Doutzen’s Stories

Processed with VSCO with s2 preset
We weten allemaal wel dat Doutzen een prachtige vrouw is, dus hoe zou dan een lingerie-lijn van haar eruit zien? Ja, echt net zo mooi! Daarom was ik al erg benieuwd naar de nieuwe collectie van Doutzen bij Hunkemöller, Doutzen’s Stories. Onlangs mocht ik de kimono uit deze nieuwe lijn ontvangen en vandaag ga ik laten zien hoe deze eruit ziet en hoe blij ik er mee ben.

kimmetjekims Processed with VSCO with s2 preset

Zelf ben ik een fan van de lingerie van Hunkemöller. Eigenlijk koop ik altijd hier mijn lingerie en ben ik altijd enthousiast over de pasvormen, de uitstraling en de ‘houdbaarheid’ van deze setjes. Nog nooit eerder had ik een kimono gehad van Hunkemöller, dus dit is een mooie aanvulling op mijn collectie. Een keer iets anders dan een string en een bh!

Processed with VSCO with s2 preset

Wat vind ik van mijn kimono? Toen ik hem op het plaatje zag, wist ik nog niet hoe ik me er in ging voelen. Maar ik moet eerlijk toegeven, ik voel me er prettig in, het is niet te bloot, precies goed voor mij. De kimono past goed bij mijn setjes, terwijl die niet eens van de Doutzen collectie zijn. Maar dat betekent niet dat ik niet nog een setje van de Doutzen collectie zou willen hebben, want het is allemaal zo mooi! Dan zou deze kimono natuurlijk nog beter in het geheel matchen.

De kimono wordt op de website gedragen zonder lingerie eronder, maar ik draag er zelf liever toch een setje onder, en ik moet toegeven: dit vind ik wel net zo leuk. Je kunt hem dus ook gewoon over je lingerie dragen, het is maar net wat je zelf leuk vindt. De Kimono Allover Lace Doutzen is te koop op de webshop van Hunkemöller en is te vinden in de winkels voor € 49,99.

Processed with VSCO with s2 preset

Gaan jullie iets aanschaffen van deze collectie? Of hebben jullie al iets?

Liefs Kimberley

11 Reacties

 1. 8 november 2017 / 07:04

  Mooooi! Ik heb niks nodig, maar anders zou ik zeker wat aanschaffen.

 2. 8 november 2017 / 08:11

  Mooi hoor! Ik heb zelf een zwarte van de h&m.

 3. 8 november 2017 / 08:35

  Hij is zo moooooi! Super leuke foto’s heb je gemaakt. Ik krijg deze ook binnen, kan niet wachten! <3

 4. 8 november 2017 / 08:40

  Ik heb zelf een roze, aangezien ik eigenlijk bijna geen zwart draag. Als ik wel zwart zou dragen zou ik deze prachtig vinden! :)

 5. 8 november 2017 / 16:21

  Leuke foto’s heb je gemaakt en het ziet er zo mooi uit

 6. 9 november 2017 / 12:38

  Oh wauw wat een mooie kimono meis! Ik heb het zelf nog nooit op die manier gedragen, maar ik draag zelf veel zwart voor zowel lingerie als ‘normale’ kleding en ik ben ook nog eens dol op kant. Deze kimono is helemaal ‘up my street’ dus. I love it! <3

 7. 10 november 2017 / 18:15

  Heeeeel mooie kimono! Ik heb er ook al eentje uit de collectie op ‘t oog, met vogeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3