Beauty / Review / New in | Kiko Milano Nagellak

Kiko-Milano-Nagellak-Review

Black friday; in Engeland is dit zo leuk! Niet alleen op vrijdag zijn er waanzinnige kortingen, maar ook op zaterdag, zondag en maandag. Wij moesten natuurlijk even een kijkje nemen bij de Kiko Milano waar maar liefst de actie 3 + 3 gratis was.

Zo heb ik een highlighter, een blush, een poeder, een concleaner en een foundation gekocht. Wat een super leuke aanbieding, ik moest natuurlijk zo weer van alles inslaan. En dat op zaterdag, als de black friday eigenlijk al is afgelopen..

Kiko-Milano

Ik kocht de gouden Kiko Milano nagellak, een super strak lakje die me gelijk opviel. Er zit een fijn glittertje in en echt een musthave voor de feestmaand. Gelijk maar op doen om een reviewtje te kunnen schrijven over dit mooi gekleurde lakje.

Het lakje droogde super snel en en dat is altijd al zo’n pluspunt bij mij. Na één laagje vond ik het nog net niet goed genoeg vullend dus heb ik er nog een laagje overheen gedaan. Het ziet er super goed uit en dit voor een lakje voor 2 pond en 50 penny, vond ik dit een super goede aankoop! Dit is omgerekend ongeveer 3 euro 50 a 3 euro 75.

Kiko-Milano-Nagellak-Review

Na een aantal dagen zit de lak er nog erg goed op en zie je bijna geen beschadigingen, terwijl ik er alles mee doe wat ik maar kan. Een echte aanrader dus!

Zijn jullie ook benieuwd naar de andere producten van Kiko Milano die ik hier heb geshopt?
Laat het dan weten, dan zal ik hier ook een review over plaatsen binnenkort!

Share:

2 Reacties

 1. 4 december 2015 / 19:01

  Ik ben zo benieuwd naar Kiko producten!! Wordt tijd haha. Ik zou wel een review willen zien van de blush en highlighter :)

  • Kimberley
   4 december 2015 / 19:04

   Wat leuk!! Het werkt zo fijn en het zijn echt goede producten. Zal binnenkort een review erover schrijven! Houd je het in de gaten? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 76