Hotspot: Your Best Friend Joure

kimmetjekims

Ben je op zoek naar een leuk lunchtentje in Joure? Dan is Your Best Friend in Joure zeker een aanrader! Afgelopen week sprak ik af met Dani om te gaan shooten. Hier maakten we een stop om te genieten van een heerlijke unicorn milkshake en een homemade ice tea.

kimmetjekims

Your Best Friend is dus gevestigd in Joure en is te vinden in het centrum. Je kunt het dus eigenlijk heel makkelijk bereiken, want overal bij het centrum is wel parkeergelegenheid. Toen we binnen kwamen werd ik gelijk al vrolijk. Ik ben dol op een lichte inrichting en overal lagen kussentjes. Love it!

kimmetjekims

Dani koos voor een homemade ice tea en een tosti en ik koos voor een unicorn milkshake (die overigens echt goddelijk was)! Met daarbovenop een heerlijk zoete donut met een glazuurlaagje. Mmm, echt hemels. Jammer genoeg kon ik hem niet op omdat het echt veel te veel zoetigheid in één keer was. Maar een ding is zeker; je krijgt genoeg!

kimmetjekims kimmetjekims

Naast het kunnen drinken of eten in dit gezellige zaakje kun je hier ook een beetje winkelen. Ze verkopen namelijk verschillende kruidenmengsels van Green Gypsy Spices en sieraden en accessoires van My Jewellery.

kimmetjekims

Je kunt Your Best Friend bezoeken op de Pastorielaan 2 in Joure. Gezellig met z’n allen naar Friesland dus, haha!

Liefs Kimberley

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4