Hotspot: Stek Leeuwarden

kimmetjekims

Even ergens in Leeuwarden lekker lunchen, een lekker ontbijt of een avondmaal? Deze week sprak ik af met Anna en we zochten een leuke hotspot om ergens te gaan lunchen samen. Nou, die hebben we zeker gevonden! We bezochten Stek Leeuwarden, een brugwachtershuisje die omgetoverd is tot een gezellig restaurant.

kimmetjekims
kimmetjekims

Stek Leeuwarden is dus gevestigd in Leeuwarden en je kunt er prima naar toe lopen vanaf het centrum of vanaf het station. Je kijkt zo uit op de Oldehove vanuit het pand, dus wanneer je met de auto komt kun je deze gewoon parkeren in de parkeergarage bij Oldehove. Maar dan, toen we binnenkwamen zag het er gelijk al super mooi en vooral schattig uit. Overal kaarsjes op tafel, een bloemetje en alles ingericht met pastelkleuren, me like!

kimmetjekims

kimmetjekims
kimmetjekims

Anna koos voor een smoothie met bieten en een croissant met jam, ik koos voor een smoothie met appel en mango en american pancakes met siroop, appel en kaneel. Het was allemaal erg lekker, maar ik hoefde tot een uur of 18:00 in de avond geen eten meer, zo vol zat ik (de lunch hadden we rond 12:00). Goed vullende lunch dus! Naast dat je hier dus terecht kunt om een hapje te eten, kun je ook leuke andere spullen hier kopen: mokken, boekjes, leuke kaarten & andere accessoires!

kimmetjekims
kimmetjekims

Je kunt Stek Leeuwarden bezoeken op het volgende adres: Harlingersingel 2, Leeuwarden.

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

4 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 09:34

  Wat een onwijs leuke hotspot! Ik ben dol op pastelkleurtjes dus ik zou hier zeker ook graag eens langs willen gaan. Jammer dat het voor mij zo ver weg is. :( En die planners zien er echt super leuk uit!

 2. 14 maart 2018 / 09:35

  Wauw wat een ontzettend leuke hotspot! Ik wil eens een keer een kijkje gaan nemen boven in het land want wat ziet het er leuk uit <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 14 maart 2018 / 09:59

  Jaaaa het was zo gezelligggg. En wauw wat zijn je foto’s mooi geworden <3

 4. 19 maart 2018 / 18:09

  Een hele mooie stek! Ik wil binnenkort even op en neer naar Friesland, dus hier zeker even aan denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

29 − 23 =