Hotspot: Quies Tea Amsterdam

kimmetjekims

Als ik ergens wil gaan lunchen, wil gaan dineren of wil gaan high-tea-en, een hotspot moet er leuk en gezellig uit zien, anders trekt het mij gewoon al niet aan. Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon om te gaan high-tea-en. We wilden sowieso nog een dagje naar Amsterdam, dus hebben we ervoor gekozen om dit bij een tentje in Amsterdam te doen. We reserveerden en kwamen om 11:00 aan voor een high tea bij Quies Tea in Amsterdam.

kimmetjekims
kimmetjekims
kimmetjekims

We werden super leuk ontvangen en konden gelijk kiezen uit mega veel soorten thee. Ik koos voor wild cherry en Thomas koos voor strawberry cream. Best wel aparte smaken, nog natuurlijk ook, maar zoo ontzettend zoet. Best wel lekker, een keer wat anders dan ‘de gewone’ earl grey!

Quies Tea is super gezellig ingericht, echt zo’n kleine tea-room waar je gezellig op bankjes kunt zitten aan het raam, met houten tafeltjes vol met gezellige menu-kaarten. Achter de bar staan denk ik wel zo’n 50 verschillende potten met theesmaken erin en er wordt rustig een muziekje gedraaid.

kimmetjekims
fullsizerender1
fullsizerender1

Al snel na de thee kregen we onze zoete en hartige hapjes. Er zat één hartig hapje bij; een sandwich met rucola, ham en kaas warm. De rest was een cakeje met crème en gedroogd fruit, kokosballen en een warme milkshake met kaneel. Ik moet eerlijk toegeven, de kokosballen vond ik écht niet lekker, maar dat komt misschien ook omdat ik écht niet van kokos houdt, haha. De sandwich was heerlijk dus daar bestelden we nog een van en we bestelden ‘dips’ met tomatensaus, kruiden en olie. Die waren heel goed!

kimmetjekims
kimmetjekims

Quies Tea is te vinden aan de Frederik Hendrikstraat 24 in Amsterdam, dus mocht je nog eens een gezellige hotspot zoeken om een high-tea te doen of om een theetje te drinken, dan is dit zeker een aanrader!

Willen jullie vaker hotspots zien op mijn blog?

Liefs Kimberley

5 Reacties

  1. 10 oktober 2017 / 07:22

    Ziet er heel knus en gezellig uit! Vind het zo grappig dat de meningen over kokos zo verschillen, volgens mij vind je het of héél lekker of gewoon vies haha.

  2. 10 oktober 2017 / 15:11

    Wat een gezelligheid! Ik vind kokos juist heel lekker hihi.

  3. 10 oktober 2017 / 18:04

    Wat een prachtige hotspot! Ik kende het nog niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 17 = 19