Hotspot: Polaberry Amsterdam

kimmetjekims-polaberry
Afgelopen weekend bezocht ik samen met mijn lieve familie Polaberry in Amsterdam. We maakten er een gezellige dag Amsterdam van en na veel foto’s te hebben gespot van Polaberry op Instagram moest ik wel even langs deze te leuke hotspot. Ik ben grote fan van alles wat zoet is, eetbaar is en er mooi uit ziet. Polaberry heeft alles in één wat dat betreft, komt dat even goed uit!

polaberry-kimmetjekims

Over Polaberry
Polaberry is een winkel vol met zoete lekkernijen. Ze verkopen hier verse aardbeiden die zijn opgemaakt met een zoet laagje en afgemaakt zijn met een mooie versiering. Maar ook kun je hier terecht voor een lekkere cakeje, een taart of een chocolade reep die natuurlijk weer net zo mooi is versierd als de aardbeien.

Als je binnenloopt zie je een vitrine vol met zoetigheid. Wat misschien wel een beetje jammer is, dat je hier niet kunt zitten om even een bakje koffie te nemen met iets lekkers. Maar aan de andere kant, de koffie en zoetigheden zijn prima voor take-away! Achter in de Polaberry is een wand vol met bloemen waar je een te leuke (zeker Instagramwaardige) foto kunt maken. Love it!

polaberry-kimmetjekims polaberry-kimmetjekims

Is Polaberry een aanrader?
Wij kozen voor de grote box met aardbeien. Een doos met 9 aardbeien kost € 18,00 en daarbij kun je kiezen uit verschillende smaken. Ik kon niet kiezen, maar heb maar gekozen voor diegene die er het lekkerst uit zagen. Maar hoe waren ze qua smaak? Ik was echt verbaasd! De aardbeien zijn echt net zo lekker van smaak als hoe mooi ze eruit zien. De aardbei was vers en de smaak van de chocolade was zeer goed; je proefde echt de kwaliteit!

polaberry-kimmetjekims polaberry-kimmetjekims

Waar is Polaberry?
Je kunt Polaberry Amsterdam vinden op Prinsengracht 232 H te Amsterdam. Wanneer je niet bereid bent om de winkel te bezoeken (wat overigens wel erg leuk is), kun je de zoete lekkernijen ook bestellen op de website: www.polaberry.com.

polaberry-kimmetjekims

Wie krijgt er van deze foto’s ook zo’n zin in een aardbei met een zoet laagje?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

3 Reacties

  1. 23 oktober 2018 / 14:47

    Wat leuk zeg, ze zijn in ieder geval erg fotogeniek haha :)

  2. 24 oktober 2018 / 10:00

    Aaaah die aardbeien zijn zo cute! Leuk dat je weer eens hebt geblogd <3

  3. 25 oktober 2018 / 14:03

    Die aardbeien zien er wel heel schattig uit moet ik zeggen! Lijken mij heerlijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 8 =