Hotspot: Peggy Porschen Cakes London

kimmetjekims

Tijdens ons tripje naar Londen moest ik natuurlijk ook Peggy Porschen bezoeken in Londen. Ik had deze te cute hotspot al zovaak voorbij zien komen op Instagram, dat ik het niet kon laten om deze te bezoeken. Ik ben gewoon zo dol op roze gebouwen, zoete cakejes, gebakjes en koekjes. Deze hotspot heeft gewoon alles in één. Vanaf ons hotel was het prima te lopen en toen ik het in de verte zag werd ik al zooo ontzettend blij! Zoveel roze, i l o v e i t!

kimmetjekims
kimmetjekims kimmetjekims limmetjekims

Als je binnenkomt ziet het er net zo schattig uit als van de buitenkant. Allemaal marmeren tafeltjes en een vitrine vol zoetigheid. Mijn vriend koos voor een cupcake en ik zelf koos voor een taartje, een roze met fondant en jamvulling. Verder namen we nog een verse sinaasappelsap en een cappuccino. Het was echt zooo lekker en ondertussen genoot ik van de mooie omgeving en maakte we natuurlijk wat leuke foto’s voor Instagram en voor deze post. Gewoon, omdat als je in Londen bent en je dol bent op roze en zoetigheid, je deze hotspot wel MOET bezoeken.

kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims

Je kunt Peggy Porschen bezoeken op het volgende adres: 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ, Verenigd Koninkrijk. Het is dagelijks open van 8:00 tot 20:00. Wel zou ik er rekening mee houden wanneer je hier naar toe gaat, omdat ik al heel vaak heb gehoord en gelezen dat het er vaak druk is en dat je dus moet wachten op een tafeltje. Daarom hebben wij er ook voor gekozen om hier op maandag naar toe te gaan en we waren hier al om 8:30. Lekker vroeg, maar we waren er helemaal alleen, best wel fijn! Na een kwartier werd het al veel drukker. Dus ik raad aan om hier op een dag heen te gaan wanneer het niet druk is en zo vroeg mogelijk.

img_6848 fullsizerender img_6950 img_6951

Wie heeft er ook zo’n zin in een gebakje?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 08:34

  Wat een geweldige hotspot! Ik ben verliefd hihi.
  Liefs,
  Evelien

 2. 12 januari 2018 / 08:55

  Oh wauuuw ik zei het al op je insta maar ik ben echt verliefd op deze hotspot. Zo schattig!! <3 Je zit er helemaal in je element meis. <3

 3. 12 januari 2018 / 10:53

  Wauw ik kende deze hotspot helemaal niet, maar wat is ‘ie mooi! Zo mooi roze en zulke lekkere taartjes! Jij ziet er ook echt geweldig uit. Malou x

 4. 12 januari 2018 / 18:30

  Ziet er zo cute uit, jij past daar ook helemaal tussen haha

 5. 12 januari 2018 / 19:57

  Oooh kind (sorry is lief bedoeld) ik zou het kopen! Je past er perfect bij!
  Of begin een in Nederland en ik kom op de taart!

 6. 13 januari 2018 / 09:07

  Gewoon alleen maar al dat roze al <3 haha

 7. 13 januari 2018 / 10:32

  Ik had zelf ook al eens van deze hotspot gehoord. Maar, wauw wat ziet dat er leuk uit!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

70 − = 68