Hotspot: Little Lovely Living

little-lovely-living

Het is toch heerlijk, om zo af en toe even ergens gezellig wat te drinken om even bij te kletsen? Afgelopen donderdag sprak ik met Anna af in Groningen, en natuurlijk moest ik eventjes naar Little Lovely Living. Deze te leuke hotspot moest ik eens gaan bezoeken omdat ik zo benieuwd was naar alle schattige items, naar de gezelligheid en naar de zoete milkshakes.

kimmetjekims
Processed with VSCO with c3 preset

Little Lovely Living is een winkel, maar je kunt er ook genieten van verschillende zoete hapjes, een bakje koffie, ijssoorten en dé lekkerste milkshakes. En natuurlijk nog veeeel meer! Het bedrijf is opgezet voor iedereen, maar toch ook wel voor de kleintjes. Er is een speelhoek en je kunt er zoveel leuke accessoires kopen, dat je een hele kinderkamer wel zou kunnen vullen. Maar niet alleen voor de kleintjes, ik zou ook zo een aantal accessoires willen hebben die verkrijgbaar zijn in de twee winkels en op de webshop.

kimmetjekims
Processed with VSCO with c3 preset

We bestelden beide wat anders. Ik koos voor de strawberry milkshake – my all time favorite. En Anna nam een warm bakje koffie. En echt, toen ik de milkshakes op foto’s zag vond ik ze al prachtig, maar in het echt is ‘ie nog zoveel mooier. Vol met snoep, een zuremat, een stuk suikerspin, een lolly, een winegum. Maar dat niet alleen, ook nog eens super lekker. Je bent wel voor de volgende uren gevuld, want hij vult enorm! Op het kopje koffie stond een super lief gezichtje, echt te cute.

kimmetjekims  kimmetjekims
kimmetjekims

Ik kan wel zeggen dat ik deze hotspot zeker h e a v e n vond, niet alleen de milkshake was erg lekker, maar ook de uitstraling van de winkel maakt mij zo blij! Ik zou er zeker weer een keer naar toe gaan wanneer ik weer naar Groningen ga. Hier zouden jullie ook naar toe moeten gaan! Little Lovely Living heeft twee locaties in Groningen, ééntje aan de Herestraat 17 te Groningen, en ééntje aan de Astraat 16 te Groningen.

Processed with VSCO with c3 preset kimmetjekims

Wie heeft er nu zin in een milkshake?!

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 21 oktober 2017 / 09:26

  Oooh wat een schattige hotspot! Zo vrolijk en gezellig knus die kleuren en accessoires! En wat ziet die milkshake er inderdaad ontzettend goed uit! Ik had nog nooit van dit concept gehoord, maar voor als ik er ooit in de buurt ben ga ik hem zeker onthouden:).

 2. 21 oktober 2017 / 14:41

  Ziet er uit als een speelgoed winkel. zo gaaf

 3. 22 oktober 2017 / 08:05

  Ziet er erg schattig en liefelijk uit! Leuke hotspot.

 4. 22 oktober 2017 / 08:29

  Ach, wat is dat een gezellig plekje zeg! Leuke foto’s. Die milkshake doet me denken aan eentje die we hebben besteld bij Tommy mels in Madrid. Dat was ook een heel kunstwerk compleet met donut, lollly, sprinkles en héél veel slagroom.

 5. 22 oktober 2017 / 14:52

  Ziet er zo ontzettend lief uit! Hier wil je ooit een kinderkamer (of gewoon je eigen huisje) mee volbouwen!

 6. 23 oktober 2017 / 08:28

  Super gezellig he, ik ben er ook een keer geweest. Alleen om te kijken, maar ik ging er bomvol weg. En met een tasje vol unicorn macarons. Gezellig dat jullie in Groningen waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 57 = 66