Home-accessoires wishlist van o.a. Esprit

Processed with VSCO with hb1 preset

Home-accessoires, de laatste tijd vind ik het super leuk om op het internet rond te neuzen naar allerlei leuke home-accessoires. Sinds kort ben ik ook gaan sparen voor mijn uitzet en heb ik al heel wat items gespaard. Onlangs keek ik op de website van Esprit en ik stond er versteld van hoeveel leuke home-accessoires je daar eigenlijk naast kleding kunt krijgen. Ik zou ze direct allemaal willen inslaan. Maar hey, ik kan dus gewoon niet wachten tot dat ik een huisje in kan richten met de leukste accessoires, daarom deze post met home-accessoires die ik zou willen hebben in een huisje, maar die voor jullie waarschijnlijk ook onmisbaar zijn.

esprit-oktober-kimmetjekims

1. Etagere van glas – € 22,99 | 2. Fotolijst – vanaf € 9,99 | 3. Kaarsenhouder – € 19,99 | 4. Vloerkleed – € / | 5. Klok – € 69,00 | 6. Mok – € 12,99

Ik word echt blij van dit soort accessoires. Vooral de etagere en de mokken vind ik zo leuk bij elkaar passen. De etagere zou ik bijvoorbeeld met een feestje op tafel zetten, vol met heerlijke zoete cupcakes. De marmeren klok staat al heel lang op mijn wishlist, gewoon omdat ik een grote fan ben van marmeren items. Hier schreef ik kort geleden ook nog een post over, deze is hier te lezen. Kaarsjes doen het ook altijd goed, vooral als ze er zo leuk uit zien. Daar kan ik zo blij van worden. Vooral met de koude dagen die eraan komen, dan vind ik het heerlijk om een kaarsje te branden in de avond, maar ook gewoon overdag.

Spreekt één van deze accessoires jouw aan? Dan kun je gerust even op de link klikken, of een kijkje nemen op de website van Esprit.

Welke accessoire zouden jullie ook in huis willen?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 08:06

  Super mooie items allemaal! Ik vind die klok echt tof <3

 2. 25 oktober 2017 / 08:40

  Wat is die mok feestelijk! De klok vind ik ook erg mooi, alleen is het nogal moeilijk de tijd aflezen zo, denk ik. 😛

 3. 25 oktober 2017 / 08:40

  Wat een mooie selectie heb je gemaakt. Mijn oog viel meteen op de klok en het fluffy kleedje;-)

 4. 25 oktober 2017 / 08:58

  Ik vind die theelichthoudertjes op foto 3 echt suuupermooi, geeft zoveel sfeer!

 5. 25 oktober 2017 / 20:07

  Daar zitten gave items tussen, vooral die klok vind ik erg mooi!

 6. 26 oktober 2017 / 04:31

  De klok is ook mijn favo. Maar gezellige kaarsenhoudertjes zijn natuurlijk ook nooit verkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 36 = 44